Hakan Günday'ı ben de seviyorum...Onun gibi başka yazarlar varsa yeraltı edebiyatından okuyup önerebileceğiniz bilmek isterim...Hakan Günday rakipsiz gibi...Türk yazarlardan Hakan Günday tavsiye ederim bu tarzı sevenlere
Hakan Günday'ı ben de seviyorum...Onun gibi başka yazarlar varsa yeraltı edebiyatından okuyup önerebileceğiniz bilmek isterim...Hakan Günday rakipsiz gibi...Türk yazarlardan Hakan Günday tavsiye ederim bu tarzı sevenlere
Okumadiysaniz Irvine Welsh in Trainspotting kitabını tavsiye ederim.Filmi de güzeldir.Hakan Günday'ı ben de seviyorum...Onun gibi başka yazarlar varsa yeraltı edebiyatından okuyup önerebileceğiniz bilmek isterim...Hakan Günday rakipsiz gibi...
Filmini izlemiştim,kitabını da listeme ekliyorum o zaman...tavsiye için çok teşekkürlerOkumadiysaniz Irvine Welsh in Trainspotting kitabını tavsiye ederim.Filmi de güzeldir.
Aslında benim en sevdiğim edebiyat türü bilim kurgu.
Ben Castaneda nin Don Juan... kitabını sipariş ettim. İlk bu kitaptan başlayın diyorlar. Üzerine konuşmak için iyi bir yazar olabilir@Manetekelfares Bir kitap seçip birlikte ortak okuma yapmaktan bahsetmiştim..İsteyen diğer arkadaşlarımız da katılabilir...Türü fark etmez...Sitemize uygun olan psikolojik,parapsikoloji ile ilgili ya da felsefe,edebiyat,tarik,bilim-kurgu türünde ,nasıl isterseniz....Kitabı bir tarih belirleyip o tarihten itibaren okuruz,kitap bittikten sonra da değerlendirmelerimizi ve bizi etkileyen cümleleri burada paylaşırız.Hep beraber kitabı inceleriz ,ortak okuma insana iyi gelen bir deneyim...Aklında kitap ismi olan ve katılmak isteyen herkesi davet ediyorum![]()
Sevgili @Absoluta Virtute Castaneda kitaplarını önermişti. Bence önerisine kulak verelim.@Manetekelfares Bu kitap @Alex06 arkadaşımızın önerisiydi,ben kabul ettiğimi söyledim sadece..''.Don Juan Öğretileri ''iyi olur dedim ama başka bir öneriniz varsa onu da tartışalım,hepimiz ortak bir kitap seçeriz,nasıl isterseniz,ben uyarım...Bu etkinliği çok sevdiğim ve bize iyi geleceği için maksadımız öğrenmek,eğlenmekKitaba karar verip tarihi de belirleyelim
![]()
Benim için uygun ,@Manetekelfares de onaylarsa zamanı belirleriz...Sevgili @Absoluta Virtute Castaneda kitaplarını önermişti. Bence önerisine kulak verelim.
Ben de okudum. Gerçekten yararlı bir kitap." S*ktir et " kitabini okumustum 7 sene once kadar, cok sıkılganımdir hep yarim okur birakirim, okumaktansa izlemeyi tercih ederim genelde ama kitap sarmisti ve hemen hemen bitirmistim.
Yazilanlari dikkate aldigimda gercekten gerek olmayan seyleri umursamamaya basladim. Suan bir alintisini bile hatirlamiyorum ama o zamanlar bana iyi hissettirmisti.
"Sınırlar" okuyorum, ve siddetle tavsiye ederim. Kisilerle ilgilenmedigimden yazarlarin isimlerine hic bakmam o yuzden yazarini bilmiyorum. Kitap, genel insan iliskilerini temel aliyor ve benim icin hayatimdaki buyuk bi soruna biraz cozum olmustu yazan bir hikayesi ve tavsiyesi.