runnllrunn
Kayıtlı Üye
Bugün her sabah olduğu gibi kalktım yatağımdan,lavaboya gidip elimi yüzümü yıkama bilinciyle.Yataktan kalktım sanki bilgisayar masasında biri oturuyomuş gibi biri gözüktü kayboldu anlık oldu tabi bu,neyse çıktım odamdan salona gidip evdekilere günaydın diyip yönelicektim lavoboya.Salona tam girerken mutfağın girişinde babam arkası dönük sigara içiyodu baba günaydın deyip salona girdim babam salonun balkonunda annemle muabbet ediyodu elim ayağım titremeye başladı korku esir aldı vücudumu.Sonra azda olsa tecrübelerime dayanarak neticede bu sitede çoğu konuyu okuyup bilgi edindim,hiç korkmamayı denedim korkmayınca gelmeleri daha zor oluyormuş ya hani.Neyse lavaboya gittim elimi yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçaladım.bi an küvette sanki biri duş alıyomuş gibi geldi bana ama anlık oldu ve kayboldu o his. Allahım yardım et dedim içimden cidden korkuyodum çünkü. Şuan odamdayım bilgisayarda sizinle paylaşıyorum bu olayı 3.satırda odamın balkonunun kapısı çaldı biri tıklattı eminim yani duydum olamaz böyle bişey ne yaptımda musallat oldular? Sürekli astral yapan biriyim bir iki sefer melek çağırmayı denemiştim başarısız olmuştum bi sefer cin çağırmıştım gelmişti ama göndermiştim aradan uzun süre geçti neden böyle içimde bi huzursuzluk var bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar Allah rızası için yardım edin.Hepinize minnettarım