"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hadim edinmek

SaHiBuZaMaN

Kayıtlı Üye
ZÜLCELALİ VEL İKRAMİ SEYTARUBİN HEYBURİN SAHUHİN MEYSERİN
Allahü tealanın bu mübarek isimlerini 12 gün müddetle her gece 2710 defa oku.Bu isimlerin hadimleri sana gelip içinden geçirdiğin şeyleri haberdar ederler.
kaynak:şumusul envar ve kunuzul esrar

Günah olup olmadığı hakkında bilgilendirir misin? Bu arada içimizden geçirdiğimiz şeyler derken hani "içimizden olmasını istediğimiz şeyleri veya cevabını bilmediğimiz şeyleri" düşünür ve geçiririz onlar hakkında mı haber veriyorlar?

Tam olarak ne olacak? bunu yaptıktan sonra?
Emin bir dille yazmışsınız - sırf bu eminliğin gıcığına bunu deneyebilirim?
Yazdığınız sayıdan 3-5 fazla olsa sorun olur mu?

Tam olarak ne olacak? bunu yaptıktan sonra?
Emin bir dille yazmışsınız - sırf bu eminliğin gıcığına bunu deneyebilirim?
Yazdığınız sayıdan 3-5 fazla olsa sorun olur mu?

Uygulamayı yapar ve kesinlikle sonuç alamazsınız ( enerjisi dúšűk varlıklar haríc)

Sayılar belirli amaç dahilinde yapılıyorsa önemli eksik/ fazla okumanįz halinde farklı kapılar açılır veya tam tersi hangi calısma olursa olsun adeti kadar okunmalidir

Uygulamayı yapar ve kesinlikle sonuç alamazsınız ( enerjisi dúšűk varlıklar haríc)

Sayılar belirli amaç dahilinde yapılıyorsa önemli eksik/ fazla okumanįz halinde farklı kapılar açılır veya tam tersi hangi calısma olursa olsun adeti kadar okunmalidir

ama binli sayılardan söz ediyoruz.
unutabiliriz...

Zikirmatik var vb. Seyler mevcut zaten bu gibi calismalarda 1000den ziyade 10.000+lar ile yapılır calismanın tűrűne göre pűf noktasıda bu zaten tam adetince okumak

ama binli sayılardan söz ediyoruz.
unutabiliriz...

Hadim ilminde okunması,yapılması gereken neyse o yapılmalıdır yoksa büyük sorunlar yaşanabilir.Parazit varlıklar ya da başka düşük enerjili varlık tarafından rahatsız edilebilirsiniz ya da enerji sorunları yaşayabilirsiniz.
Unuturum,hatırlamam gibi şeyler bu yola girenlerin,ciddi şekilde ilerlemek isteyenlerin lügatında bulunmaz. :)

konuyu biraz açarmısın lütfen ben edinmek istiyorum biri bana yardım etsin en etkili en kolay ve en çabuk yoluyla bana bildiklerinizi aktarırmısınız lütfen

Sayin uye arkadaslar, biliyorum konu gecen acilmis bir konu ama yinede diger arkadaslar gibi bende merak ediyorum. Acaba deneyipte herhangi bir sonuc alan varmi varsa kisadan bizimle paylasabilirmi lutfen.

Geri