hadim çağırmak

SAH_MUHAMMED

Banlı Kullanıcı
ayetel kürsi hadimini davet etmek için :
7 hafta boyunca riyazat yapılır.hayvan ve hayvandan çıkan gıdalardan perhiz edilir.okurken öd, cavi, mesteki gibi buhurlar yakılır.
okuma 1 ayet*1 azimet çarpı 314 şeklinde yapılır.davetiyede vefk kullanılmalıdır.kullanılacak vefk 4lü vefktir.14371 sayısına göre yapacaksınız.azimet şudur..
bismillahirrahmanirrahıym,aksemte aleyye eyyühesseyyidil kendiyas'e ecibni ente ve hadimeke ve inuni ficemii umuri bi hakkı ma tatekidunehu innel azameti vel kibriyayi ve bi hakkı hazihil ayettil azimeti ve bi syyidina muhammedin aleyhis selatü vesselam.
gelecek hadim MELİK KENDİYAS HZ.leridir.

üzerfi adı size ve kölemen isimleri üç harflilerden olabilirmi?birde bunlar iyi olanlarındanmı?biliyorsanız cevabınızı bekliyorum

Selam cin lazım.

Editör Notu:Sitede Msn adresi vermek yasaktır.

komik mi yani şimdi bu ? banada melek lazim varsa. töbe töbe.

nasıl bir usluptur anlam veremedim. zaten size gelebileceğinide sanmıyorum. ancak dalga geçmek için gelirlerse. sonrada çılgına dönersiniz diye tahmin ediyorum ama yinede inşaAllah başınıza kötü şeyler gelmez. bence bilinçli birileriyle irtibata geçin. mazallah.

aksemte aleyye eyyühesseyyidil kendiyas'e ecibni ente ve hadimeke... MELİK KENDİYAS HZ.leridir.
flood olacak ama sonradan dikkatimi çekti arapçada "Seyyid Kendiyas" ismi geçiyor. yanlışım varsa affola.

ayetel kürsi hadimini davet etmek için :
7 hafta boyunca riyazat yapılır.hayvan ve hayvandan çıkan gıdalardan perhiz edilir.okurken öd, cavi, mesteki gibi buhurlar yakılır.
okuma 1 ayet*1 azimet çarpı 314 şeklinde yapılır.davetiyede vefk kullanılmalıdır.kullanılacak vefk 4lü vefktir.14371 sayısına göre yapacaksınız.azimet şudur..
bismillahirrahmanirrahıym,aksemte aleyye eyyühesseyyidil kendiyas'e ecibni ente ve hadimeke ve inuni ficemii umuri bi hakkı ma tatekidunehu innel azameti vel kibriyayi ve bi hakkı hazihil ayettil azimeti ve bi syyidina muhammedin aleyhis selatü vesselam.
gelecek hadim MELİK KENDİYAS HZ.leridir.

Bu davetin kaynağı nedir acaba? Ayrıca 1 ayetel kürsi 1 azimet çarpı 314 demişsiniz ama anlamadım 314 ayet 314 azimetmi okunacak, koruma da yapılması gerekiyormu? Bu daveti yapcam kısa zamanda cevap verirseniz sevinirim.

Geri