"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

gözünüz aydın psikoloğa gidiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan masper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

masper

Kayıtlı Üye
evet arkadaşlar haklı olabilirsiniz ben olmayan şeyleri görüyor olabilirim yani halisülasyonler falan gibi ve bütün bu acayip şeyler hep tesadüf olduğunu varsayarak psikoloğa gideceğim yarın.

size yazıklarımı ayrıntılı anlatacağım ki büyük ihtimal bi süre beni deliler hastanesinde bağlı gömlek ile tutarlar ... yada ilaç tedavisi vs..

belki bu son paylaştığım konu olacak gerçekten bozuk bi psikojim düzelecek :D
ama ya tedavi etmeye çalışsalarda bunlar acayip olaylar devam ederse ??
o zaman herşeyin olan biten herşeyin gerçek olduğuna inanırım .

ama şu bir gerçek ametist taşı gerçekten bilinmedik bir güç veriyor. yani taşsız kendimi paralasam olmayacak şeyleri taşlı hiç ama hiç zorlanmadan yorulmadan yapabiliyorum.

konuyu saptırmayayım hayatım bunlardan ibarette değil ben aynı zamanda çok başarılı bir öğrenciyimdir. yani şizofren biri benim gittiğim okula gidemez diye düşünüyorum ki öyleysem kendi düşüncemi çürütmüş olurum :D

yarını tahmin edeyim adam dinleyecek notlar alacak bana bi kaç resim gösterecek ne görüyorsun diyecek ben resime bakacağım hiç bi şey görmeyeceğim anlamsız şekiller hariç.. adam sonra biraz düşünecek bi kaç ilaç yazacak haftaya bluşmak isteyecek falan filen yani %100 rahatsız sanacak ve tedavi etmeye çalışacak bende müsade edeceğim ... ama tedavi edemezse o zaman tedavi olmuş numarası yapıp işin içinden çıkacağım çünkü deliler hastanesi istemiyorum :D

enerjiniz bol olsun :):willy_nilly:

evet arkadaşlar haklı olabilirsiniz ben olmayan şeyleri görüyor olabilirim yani halisülasyonler falan gibi ve bütün bu acayip şeyler hep tesadüf olduğunu varsayarak psikoloğa gideceğim yarın.

size yazıklarımı ayrıntılı anlatacağım ki büyük ihtimal bi süre beni deliler hastanesinde bağlı gömlek ile tutarlar ... yada ilaç tedavisi vs..

belki bu son paylaştığım konu olacak gerçekten bozuk bi psikojim düzelecek :D
ama ya tedavi etmeye çalışsalarda bunlar acayip olaylar devam ederse ??
o zaman herşeyin olan biten herşeyin gerçek olduğuna inanırım .

ama şu bir gerçek ametist taşı gerçekten bilinmedik bir güç veriyor. yani taşsız kendimi paralasam olmayacak şeyleri taşlı hiç ama hiç zorlanmadan yorulmadan yapabiliyorum.

konuyu saptırmayayım hayatım bunlardan ibarette değil ben aynı zamanda çok başarılı bir öğrenciyimdir. yani şizofren biri benim gittiğim okula gidemez diye düşünüyorum ki öyleysem kendi düşüncemi çürütmüş olurum :D

yarını tahmin edeyim adam dinleyecek notlar alacak bana bi kaç resim gösterecek ne görüyorsun diyecek ben resime bakacağım hiç bi şey görmeyeceğim anlamsız şekiller hariç.. adam sonra biraz düşünecek bi kaç ilaç yazacak haftaya bluşmak isteyecek falan filen yani %100 rahatsız sanacak ve tedavi etmeye çalışacak bende müsade edeceğim ... ama tedavi edemezse o zaman tedavi olmuş numarası yapıp işin içinden çıkacağım çünkü deliler hastanesi istemiyorum :D

enerjiniz bol olsun :):willy_nilly:

Gecmis olsun.ben sizde sizofren hastaliginin olduguna inanmiyorum.tanidigim bir hastaliktir,olmus olsa böyle icten,samimi ve sempatik olamazsiniz arkadasim.umarim en kisa zamanda aramizda yine sizi görürüz.:nopity:

Sanki kendiniz için değilde bizler için gidecekmişsiniz gibi yansıtmışsınız.

evet çünkü çevreye zarar verme potansiyelimin olduğunu düşünüyorum yani sizin için gidiyorum :)

bende düşünmüyorum hasta olduğumu yani birden mi şizofren veya hasta olmaya başladım yani durup dururkenmi manyadım :D

evet çünkü çevreye zarar verme potansiyelimin olduğunu düşünüyorum yani sizin için gidiyorum :)

bende düşünmüyorum hasta olduğumu yani birden mi şizofren veya hasta olmaya başladım yani durup dururkenmi manyadım :D

çevreye zarar vermek seni huzursuz mu ediyo? ne sakıncası var ki senin için?

Şizofren olduğunuzu bende düşünmüyorum halüsünasyon görüyorsunuz ve evet ilaç tedavisi başlanacak :) Ve bir ay içinde halüsünasyonlara veda edeceksiniz :) Geçmiş olsun.

Kendinizi şartlandırmayın. İstemezseniz kurtulmazsınız. Bu kendinizle ilgili aslında biraz anlatırmısınız, onu görünce ne hissediyorsunuz sizi heyecanlandırıyormu, konuşuyormu ne yapıyor?

onu görürken gözün açık oldugu halde bir an göz kapakların kapalıymış gibi hissetmeyi dene, bir an için gördüğün şeyin hayal olduğunu farkedebilirsin belki

bu gün ansızın karşıma dikildi yani hiç bir şekilde hayal etme olmadan ve inanılmaz korktum hatta kendimi geriye attım tüylerim diken diken oldu yani bi kaç gündür göremiyordum zaten

Elinize bir kağıt kalem alın ve onunla ilgili herşeyi yazmaya başlayın. Çünkü psikolog her detayını bilmek isteyecek ametist taşınızıda götürün. Diğer konularınızda bahsetmiştiniz sanırım ametistten. Hatta çizebiliyorsanız gördüğünüz şeyin resmini çizin.

birçok anlama gelebilir mesela ilaçların ugun olmadığı anlamına gelebilir yada dozunun uygun olmadığı vs bu yol uzun bir yol grip yada soğuk algınlığı tedavisine benzemez uzun zaman alır. geçmiş olsun

bence sen o psikoloğa para vereceğine bir hayır kurumuna bağışla kardeşim, bence senin yaptığın dikkat çekmeye çalışmaktan başka birşey değil, ayrıca bizi de oyalayarak kul hakkına girme

Psikoloğa giderseniz, ilk iş sizi psikiatriste yönlendir.
Psikiatrist ise ilk başlarda durumunuzu anlamak için
bazı testler yapacak, bazı sorular soracak.
Sonra teşhisini koyup ,ilaç verecek.

Çok gittim psikiatriste, halen de zaman zaman kontrole
gidiyorum. Bana az buçuk faydası oldu.
Size de eminim birşeyler katacaktır.
Hem bu arada başka gizli saklı duygu durum bozukluklarınız
varsa onları da bu sayede öğrenirsiniz.

Ayrıca merak etmeyin, sizi hastaneye falan kapatmazlar.
Ayda 1 görüşmeye gitmek suretiyle ilaç tedavisi verebilirler.

(Bu arada belki merak edersiniz, benim hastalığım
unipolar depresyon. Zaman zaman tekrar edip
beni hayata küstüren, evlere kapatan, günlerce
ağlatan bir illet. Ama başkalarına karşı zararısızımdır. )

:willy_nilly:masper senin durumunda birisi olarak gördüklerin hanüsilasyon değil gerçeğin ta kendisidir başıma geldigi için biliyorum ben bunlarla 14 senedir iç içe yaşıyorum halada yaşamaktayım ve bu yaşadıklarımı kime anlattıysam sadece 5 dakikalık olan konuşmamızı anlatınca 2 hafta boyunca etkisinden kurtulamadılar bana piskolojik ruh hastası muamelesi yaptılar ve 1 sene boyunca ilaçlar kullanıp piskolojik tedavi gördüm sonuç ilaçları bırakdım tabi tedavinin yararı olmadıgı için bırakdım daha fazla masraf edipde beynimi uyuşturmamak için bu halimle ben kendimi daha iyi hissediyorum :D ve şu an pisişik güçlerim üzerinde çalışıyorum vede başarılı 1 şekilde ilerliyorum.....

Keskin sirke küpüne zarar... bu söz çok dogru ve ayrıca birşey daha piskiyatrigin insanları tam anladıgını düşünmüyorum ve belli bir düşünce kalıpları var onlara göre bedensiz varlıklar yok gibi bişey vede kesin net bir cevap vermiyorlar :(

Geri