"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

gözünüz aydın psikoloğa gidiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan masper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
doktor onu gördüğünüzde başka şeyler düşünmeyi deneyin eğer beceremezseniz hemen bi şeye odaklanın telefon gibi dedi yada beni arayın dedi 2 haftada bu kadar güçlü halisülasyon olması gerçekten garip dedi yediğiniz şeyleri 2 hafta önce nasl besleniyorsanız öyle beslenin dedi spor yapın dedi boşta kalmayın 2 hafta sonra görüşelim dedi

heyy! ne olduğunu okumadım ama eminin birilerinin oyununa geliyosun ve bu şey senin beynin diil.. destekçinim.

doktor onu gördüğünüzde başka şeyler düşünmeyi deneyin eğer beceremezseniz hemen bi şeye odaklanın telefon gibi dedi yada beni arayın dedi 2 haftada bu kadar güçlü halisülasyon olması gerçekten garip dedi yediğiniz şeyleri 2 hafta önce nasl besleniyorsanız öyle beslenin dedi spor yapın dedi boşta kalmayın 2 hafta sonra görüşelim dedi

Hayırlısı... Bakalım neler olacak...

Herşey sende biter. korkma ve bu durumdan kurtulmayı gerçekten iste. bende bu tarz şeyler yaşadım ama kendi kendime atlattım hepsini. Sadece bunu yapabileceğine inan. Ben buna inandım, zayıf noktalarımı göstermedim onlara. yeri geldi gülüp geçtim. çünkü zayıf anını yakaladıkları an dibinde bitiyorlar. Bunu yapabilirsin...

Sevgili Masper cümlelerimi yanlış anlama lütfen.Yazdığın bir çok cümlenin için de şizofren olabileceğini psikolojik ve duygusal bozukluklarının varolma potansiyelinden bahsediyorsun, aynı zaman da farklı güçlerin etkisi olabilir de diyorsun, hatta bunu daha çok özümsemişsin. Bu konuyla bağlantılı olan bir diğer konu başlığının altında ''sanırım işin gerçekten içindeyim... ama umarım şizofrenimdir'' yazıyorsun ve ardından bu başlık.Tamamına bakınca temel bir amaç yok yardım ya da açıklığa kavuşmasını dilediğin pek birşey yok.Sadece zaman kaybı yaratıyorsun.

Fizeksel hareketlerimiz, göz temasımız, ses tonumuz, konuşma şeklimiz, kullandığımız kalıplar, tüm bunlar kendimiz hakkında bir çok şey ifade eder.Bu aynı zamanda fiziksel konumunu görmüyor olsak bile, yazdığın cümlelerede nüfûz eder.

Yaşadığın şeyleri her iki yönde de değerlendirirsek; yaşadığın varlıksal, enerjisel yani bizim tabirimizle doğa üstü deneyimler erme veya yerme hakkı tanımayacaktır sana ki bir çoğundan farklı da kılmayacaktır.Şizofren olmak; şizofren olduğunu bilmeyecek kadar bunu kabullenmeyecek kadar görünmez ve güçlü bir hastalıktır yani sana düşünme ve değerlendirme şansı tanımaz.Sana en samimi tavsiyem; başarılı öğrencilik hayatına devam edip, gerçek ve güzel arkadaşlıklar edinmen, emin ol daha sağlıklı olacaktır.

Sevgili masper, sadece rahatsız olduğun konu halisünasyonlarsa, doktorun sana şöyle yararı olur. Vereceği çeşitli ilaçlar seni stabil konuma getirir, hafif bir robotlaşma sağlar. İlaçların çoğu beyin motor faaliyetlerini frenler; bu da şu demektir, halisünasyonların kaybolur veya azalır. Tedavi uzunda sürebilir, faydası kısa sürede görülürse eğer, ilaçlar yavaş yavaş dozları azaltılılarak kesilir. Tek derdin buysa onu çözerler. Çevreme zarar vermekten korkuyorum diyorsun bu gördüğün halisünasyonlar sana karşındakji insanlara zarar vermeni empoze ediyorsa ''Vur, kes, öldür gibi'' durum o zaman ciddileşir. Gerçekten uzman bir yardım alman gerekir. Bu konuda Sevgili Yule' ye özel mesajla detaylı durumunu anlatmanı önerebilirim. Urum'a iletir ve hipnotik terapiyle sendeki asıl sorunun ne olduğunu bulur ve tedavini yapar. Çok geçmiş olsun, sevgiler.

Geri