Mistik Bella
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Bildiğimiz gibi yogayla çakralar açılıyor. Esmayla çakra açılımını ben yeni duydum. Duyduğum için de hemen yaşadıklarıma bir anlam vermeye başladım. Yaklaşık 65 gündür ki esmalarla zikir yapıyorum. Aynı anda bende göz ve taç çakrasında basınc oluyor. Bazen çok, bazen az. Bir günün nerdeyse 4de 1i böyle geçiyor. Esma çalışması zamanı daha da yoğun hale geliyor. Ancak ben bunları beklemediğim için tabi ki şaşkın haldeyim
Zaten bildiğime göre çakralar programla, sırayla aktiv (yada her neyse) ediliyor. Aklımda dolaşan sorular bunlar :willy_nilly:
1. Neden iki çakra aynı zamanda çalışmaya başlıyor? (Her halde esmaların enerjisi yüksek ondan)
2. Tasavvufta kalp gözü adlandırılmış yogada 3 cü göz adlanan çakra açılınca varlıklar görülmeye v.s başlıyormuş...:willy_nilly:
3. Ben ne yapmalıyım şu an?
4. Ve arkadaşlar kimin bu konuda tecrübesi varsa lütfen bana bir bilgi versin. Sanırım aslında bunlar iyi şeyler ama tedbirsiz olduğum için ne yapmam gerektiyini de bilmiyorum. İlgilenen arkadaşlara önceden teşekkür ediyorum...:Angel_anim::Angel_anim::Angel_anim:

1. Neden iki çakra aynı zamanda çalışmaya başlıyor? (Her halde esmaların enerjisi yüksek ondan)
2. Tasavvufta kalp gözü adlandırılmış yogada 3 cü göz adlanan çakra açılınca varlıklar görülmeye v.s başlıyormuş...:willy_nilly:
3. Ben ne yapmalıyım şu an?
4. Ve arkadaşlar kimin bu konuda tecrübesi varsa lütfen bana bir bilgi versin. Sanırım aslında bunlar iyi şeyler ama tedbirsiz olduğum için ne yapmam gerektiyini de bilmiyorum. İlgilenen arkadaşlara önceden teşekkür ediyorum...:Angel_anim::Angel_anim::Angel_anim: