Banisteriopsis
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ve günaydın. Forumun eski sayılabilecek üyelerinden biri olmaktan ziyade ilk günkü gibi cevap arayışları olan biri olarak karşınızdayım. Hikayemi yine eski arkadaşlar az çok duyup okumuş bazıları ile özelden konuşmuşuzdur yazılanlar dışında. Çok detaya girmek istemiyorum çünkü detayları ara ara anlattım. Özet geçiyim ailemde ki herkes cinlerle irtibat sahibi idi annem bir cin padişahıyla evliydi sonradan zor da olsa bozuldu babama bir hocadan geçme yüzlerce cini vardı bir süre kullandı sonra onu, bizi kısacası hayatımızı kötü etkiledi o da zor da olsa uzaklaştı ve ben. Doğumumdan itibaren içlerinde oldum. 4-5 yaşlarında babam cinlerle konuşurken duvarlara bakıp görmeye çalıştım hiç bir zaman o anlardan korkmadım. Annem bakmamı dinlemeye çalışmamamı söylese de o boyutu belki bir çok insanın korkacağı zamanda ben bağlanmıştım. Zaman ilerledi rüyalarımda gördüm, internet üzerinden yazılı kaynaklarla çağırma girişimlerinde bulundum sesler oldu rüyalar gelişti vs. derken gelecekten olaylar görmeye başladım. Gördüğümde birilerine anlattım teyit edilmesi için gerçekleştiğini izledik. Rüyamda x bir yere gitmem söylendi uyanır uyanmaz çalıştığım iş yerinden rapor alıp o yere gittim bir akraba diyelim şans eseri(değil) medyumun birisi çıktı geldi. Tamamen yalancı bir medyum. Neyse foyasını ortaya döktüm diyelim yine detaylarını mesajlarımda anlattım. Arkadaşlar kısacası aklınızda bunları okurken psikolojik sorun, merak, vb düşünceler bulunmasın. Uzun bir süredir fal bakıyorum bu şekilde geliştirmeye ve cevap almaya çalışıyorum. Ayahuasca vb deneyimlerle görülerim olmuştu tabi etkisi boyunca derken son 1 haftadır herhangi bir yerde birilerini görüyorum. Göz yanılsaması gibi. Biraz önce odadan bir şey geçti gibi şu örneği vermem doğru olur kartal düşünün onun bedensiz hali siyah bir bulut diyebilirsiniz büyüklüğünden bahsediyorum ilk gördüğümde o boyut ileriden gelip arka tarafıma geçtiğinde çok kısa bir süreliğine karanlık oldu sonrasında geçti. Çok nadir sesler duymaya başladım fakat çok nadir. Aile bireylerinden birinin seslenmesi gibi. İnsana benzer birini görüyorum fakat sürekli yüzleri giyimleri kapalı çarşaf örneği doğru olurdu tabi ben dikkatimi verinceye kadar kayboluyor. Hayata bakış açım meslekler, para vb isteklerden çok uzakta. Cinler ve diğer varlıklarla iletişimi elime alıp dünyadaki sistemi gücüm yettiğince değiştirme gayretindeyim yine uzun bir süredir. Bu konuda eleştirmenizi istemiyorum çünkü hakkımda bildiğiniz kadar bilmediğiniz bir ton şey var. Birden düşünmeye yada yapabileceğimi düşünmeye başlamadım. Soru şu 20 yaşıma yıl olarak girdim fakat göz perdesi daha küçük yaşlarda açılıyor diye biliyorum. Fal bakımım süresinde cinleri görenler, musallat olayını anlatan insanları dinledim, yardım etmeye çalıştım bazıları ciddi bir psikolojik sorun haline getirmiş ne yazık ki bazıları da kullanılıyor ve tam anlamıyla farkında değil. Hissiyat konusunda büyü, muska vb uygulamaları hissedip çözebiliyorum tamamen doğaçlama. Bu konuda hiç bir dua vb bilgi gereksinim yok. İçimden geçenlerle ulaşıyorum diyelim sonuca ve bunu aslında istemiyorum. İpler hala istediğim gibi elimde değil. Dini görüşüm müslüman değilim sebebi tamamen yaradanın emirlerinden işimi geleni uygulayıp işime gelmeyenlerle onun karşısına çıkmak istemiyor olmam ve bazı konular da akıl karışıklıklarım var ve bunu zamanı gelince kitap halinde anlatmayı düşünüyorum fakat ilk önce kendi gözümde gerekli mertebeye ulaşmam gerekiyor. Hazır anlatmışken bir kaç sorum olacak sizlere. Cin musallatı yaşayanlar varsa aranızda uyku da ilişkiye girme, uyuyamama yada uyanamama, vb onlarca madde yaşanırken gündelik hayatınızda hissiyatınız nasıldı. Yani ruh halinizden ziyade size bu musallatın artı ve eksileri nelerdi. Şuna inanıyorum her birimiz inanan ve inanmayan cinler tarafından en az bir kere sınanır ve iradesi ya devam ettirir yada bitirir bazılarında bağışıklık kazanması da diyebiliriz ama bundan korku duymayan insanlar da vardır aramızda ne gibi konularda + sağladılar. Sonrasında ne oldu devam mı ettiler yoksa bir şekilde cin uzaklaştı, siz uzaklaştırma uygulamaları yaptınız yada bir süre sonra psikolojiden ibaret olduğunu sandınız. İkinci bir sorum bu musallatın dışında olacak görme olayınız nasıl gerçekleşti. Aranızda bakım yapan insanlar var x bir kişi örneği ile anlatabilirler burada saklanmayacak ne varsa saklamayı ders edindik kendimize en azından yararlanalım bilgiden. Kendi isteğinizle görenlerden özellikle bu konuda bilgi almak istiyorum nasıl oluyor. İnsan sureti, kendi özellikleri ile misal odanızda otururken gözünüz gördüğü ve kulağınızın duyduğu şekilde mi oluyor yoksa hissiyatın gelişmiş hali mi? İkisi de olabilir fakat detaylara ihtiyacım var umarım anlatabilmişimdir. Nasıl çağırdınız, ne yaptınız bölümleri yok yazımda. Tamamen forum kurallarına uygun, herhangi x bir kişi için olumsuz durum yaratmayacak bir konu. Gönül rahatlığı ile anlatabilirsiniz. Ve bilgisi olmayan, x bir yerden okumuş kişiler bu googleye cin musallatı yazdığında çıkan sonuçları buraya aktarmak da dahil yada x bir kişinin anısı bunlara ihtiyacım yok. Kişisel birikimleri istiyorum ki yaşadığımı bir kılıfa oturtabileyim ve buna benzer olaylar yaşayan arkadaşlar varsa gerekli cevapları kolay bir şekilde bulabilsinler akılları karışmadan. Teşekkür ederim ve kendinize iyi bakın