Son Kale
Kayıtlı Üye
Uçak olabilir mi?
Bu yansımaları kendi gözümle gördüm Google Earth programında milyonlarca var. Ortamı boş bıraksak buna da cin şeytan diyenler çıkacak. Google Earth programını bilgisayarınıza indirip kurun ve herhangi bir yere yakın mesafeden bakın. Bu yansımalardan binlerce ve her yerde olduğunu göreceksiniz. Fotoğraf orjinal görüntünün büyütülmüş hali. Bu ne göktaşı, ne de başka bir varlık. Sadece yansımadır.Bu kadar büyük ve parlak bir yansıma olamaz bence sanki göktaşı gibi birşey düşmüş kadar geniş duruyor
Her fikre saygımız var ama millet cinlerle varlıklarla kafayı o kadar bozdu ki uçan kuşa cin diyen var ya. Bu durum sıktı artık.Ben etrafa fazla yayılmış bir parlaklık görünce bilimsel fikrimi belirttim olabilir yani fikirlere saygı duymak lazım.
Cinlerden nefret ederim ve herşeye onları bağlamam ben başka her türlü varlık olabilir diyorum bende nadiren şahit oldum bazılarına cinler dışında herşeye açığım ama onları sevemiyorum nedense.Her fikre saygımız var ama millet cinlerle varlıklarla kafayı o kadar bozdu ki uçan kuşa cin diyen var ya. Bu durum sıktı artık.
Gördüğünüz en ufak bir parlamaya bile '' varlık '' tabiri yapıştırmayı ne kadar çok sevmiş bir milletimiz var yahu ben çözemedim bu işi bu kadar eminsiniz madem hiç sormayın çözmüşsünüz işi zaten hertürlü varlık olabilir yani.Cinlerden nefret ederim ve herşeye onları bağlamam ben başka her türlü varlık olabilir diyorum bende nadiren şahit oldum bazılarına cinler dışında herşeye açığım ama onları sevemiyorum nedense.