"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Google mapsda ilginç işik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Son Kale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende şimdi baktım farklı bir görüntü,zannederim cam veya çatı çıkış kapağı üzerindeki levhadan yansıyan ışık.

Bu tür yansımalar her yerde var. Cadde, sokak vs. inceleyecek olursanız bunlardan binlerce görebilirsiniz. Genelde çatılardaki güneş enerjilerinin yansıması oluyor.

Bu kadar büyük ve parlak bir yansıma olamaz bence sanki göktaşı gibi birşey düşmüş kadar geniş duruyor
Bu yansımaları kendi gözümle gördüm Google Earth programında milyonlarca var. Ortamı boş bıraksak buna da cin şeytan diyenler çıkacak. Google Earth programını bilgisayarınıza indirip kurun ve herhangi bir yere yakın mesafeden bakın. Bu yansımalardan binlerce ve her yerde olduğunu göreceksiniz. Fotoğraf orjinal görüntünün büyütülmüş hali. Bu ne göktaşı, ne de başka bir varlık. Sadece yansımadır.

Ben etrafa fazla yayılmış bir parlaklık görünce bilimsel fikrimi belirttim olabilir yani fikirlere saygı duymak lazım.

Her fikre saygımız var ama millet cinlerle varlıklarla kafayı o kadar bozdu ki uçan kuşa cin diyen var ya. Bu durum sıktı artık.
Cinlerden nefret ederim ve herşeye onları bağlamam ben başka her türlü varlık olabilir diyorum bende nadiren şahit oldum bazılarına cinler dışında herşeye açığım ama onları sevemiyorum nedense.

Paint kullanırken orada kutucuk içerisinde bir A harfi var.O harfe basıp,ekrana gelen imleci yazı yazmak istediğin bölgeye tıklarsan daha OKUNABİLİR bir yazı ortaya çıkarabilirsin.Işık hakkında ise,bence güneş enerjisi panelleridir.

Bu arada ordunun,kenevirleri tespit edebilmek için kullandıkları bir program vardı.Tarlalara baktıkları zaman bütün kenevirler o resimdeki gibi parlıyorlardı,niyeyse aklıma o geldi.

yansıma demişler hayır demişsiniz ışık demişler hayır demişsiniz uçak,helikopter demişler hayır demişsiniz tamam sizin istediğiniz olsun ufo o ufo :)

Bir varlık olduğunu düşünmüyorum. Zaten başka yerlerde de bu beyazlıkları görmek mümkün. Sebebiyse güneş panelleri muhtemelen.

Cinlerden nefret ederim ve herşeye onları bağlamam ben başka her türlü varlık olabilir diyorum bende nadiren şahit oldum bazılarına cinler dışında herşeye açığım ama onları sevemiyorum nedense.
Gördüğünüz en ufak bir parlamaya bile '' varlık '' tabiri yapıştırmayı ne kadar çok sevmiş bir milletimiz var yahu ben çözemedim bu işi bu kadar eminsiniz madem hiç sormayın çözmüşsünüz işi zaten hertürlü varlık olabilir yani.

Geri