"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gnomlar

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dreamy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dreamy

Kayıtlı Üye
Yunanca yerde yaşayan anlamında genamus sözcüğünden üretilmiş GNOM yerde yaşayan demektir. taşlar mineraller bitki örtüsü üzerinde devasa güce sahiptirler.Pigmelerin dışında başka gnomlarda vardır. bunlara ağaç ve orman perileri denir .bazı gnomlar mermer ve çimentoya benzer ev yaparlar ancak bu maddenin fiziksel dünyada karşılığı yoktur. gnomlar topluluk halinde yaşarlar ve içinde yaşadıkları maddeden ayrılmazlar.
örneğin mamadriyadlar bir parçası oldukları ağaçla ve bitkiyle beraber yaşar ölürler .Gnomların boyları insanlardan küçükdür. bununla birlikte istedikleri zaman biçim değiştirme yetenekleri vardır .Abbe de Villas bunlar için yeryüzünün ta merkezine kadar bunlarla doludur küçük yapılı bir halktır hazinelerin minerallerin ve değerli taşların bekçileridir insanın sadık dostlarıdır demiştir..
bazı otariteler onları hilebaz kötücül ve hain bir yapıda tarif etmiştir ..toprak ruhları yılın belli zamanlarında büyük mağaralarda bir araya gelir doğanın güzelliğini kutlarlar ..
gnomlar bir kral tarafından yönetilir adı Gob tur dolayısıyla halkına goblinler denir .ortaçağ mistikleri doğa ruhu krallığından her birine ana yönlerden birisini vermiş gnomlara kuzeyi vermiştir .Gnomlar evlenir aile kurarlar ve içinde yaşadıkları elementten dokunmuş elbise giyerler.

-alıntı-
 
Her bişeyde Yunaca'dan türüyor.
Bu ne arkadaş?

Hımmm.
Bu arada cüceler olabilir tabii. Vampirlere inanılıyorsa onlara neden inanılmasın?
Kaldı ki burası Parapsikoloji Form'u, musashi...
Hepimiz ne olursak olalım aynı yerden gelmedik mi önmeli nokta bu.
 
Geri
Üst