Yasak olmasıyla bir derdim yok sadece her şey mübah gibi bakıp diledim ama hiç biri olmadıBilinçaltınızda (Siz normalde böyle düşünmediğinizi varsaysanız da...) ket vuran bir kancanız vardır. Bu genellikle yaptığınız şeyin normalde yasak veya maceraperest bir işlem olduğu kodundan gelir. Amigdala maceradan hoşlanmaz, kişiyi konfor alanında kalmaya zorlar. İnsan beyni doğalında yaratıma açıktır. Engel olan kancalardır. Çok çalışma ile engeller temizlenebilir
Zaten o yüzden bilinçaltı demiştim ve özellikle açıklamak için parantez açmıştım. Kişi farkında olmuyor. Yasakla bir derdiniz varsa da bilmiyor olabilirsiniz. Yani yasak olmaz da, acıma olur... Başka bir şey olur. 5 yaşındayken biri bulundugunuz odada "Büyü yapan cehenneme gider" dese, o basit cümleyi duymuş olmanız bile bugün bir yerde çalışıyor olabilir. Her neyse çok saf bir mentalle işlemi yaptığınıza eminseniz siz bilirsiniz.Yasak olmasıyla bir derdim yok sadece her şey mübah gibi bakıp diledim ama hiç biri olmadı
Şart değil ama neden olmasın.Konu ile alakalı değil kusura bakmayın ama bu arakne, rune gibi uygulamaları gündüz değil de gece daha yapılsa etkisi daha iyi olur mu acaba tıpkı Havas uygulamaları gibi ?
Zihniniz öyle daha kesin sonuc vereceğine inanmışsa canınız öyle yapmak istiyordur. Bu da başarı getiren bir destektir. İçinizden geleni dinleyin.Konu ile alakalı değil kusura bakmayın ama bu arakne, rune gibi uygulamaları gündüz değil de gece daha yapılsa etkisi daha iyi olur mu acaba tıpkı Havas uygulamaları gibi ?
Arakne bende de çalışmıyor, uyumlanamıyorum. Dimm ise çok hızlı sonuç veriyor. Deneyin bakalım, belki siz de dimm ile daha kolay uyumlanabilirsiniz.Arakne bende hiç çalışmadı neredeyse.
Bende ilk başta en çok onlar etkiliydi sonra durdu. Dinlenmeye aldım ben deArakne bende de çalışmıyor, uyumlanamıyorum. Dimm ise çok hızlı sonuç veriyor. Deneyin bakalım, belki siz de dimm ile daha kolay uyumlanabilirsiniz.
Dimm ne zaman kullansam hiç sorun yaşamadım. Doğum haritamda ateş elementi baskın. Mum ile yaptığım ritüeller hızlı dönüş veriyor. Bir de ateş elementi baskın olan kişilerin genelde vücut ısısı da yüksek oluyor. Bedenime çizdiğim bir sembol var yine haritamla destekli bir sembol. En güzel dönüşü zaten orada alıyorum.Bende ilk başta en çok onlar etkiliydi sonra durdu. Dinlenmeye aldım ben de
Sonda bahsettiginizi ben de deneyimledim. Başka kişileri de alakadar eden meselelerde arakne çok güzel çalışırken, kendim için yaptığımda hiçbir işe yaramadı. Onun dışında ruhani fayda ve farkındalık arttırma anlamında en etkili bulduğum sistem runelar kesinlikle.Dimm ne zaman kullansam hiç sorun yaşamadım. Doğum haritamda ateş elementi baskın. Mum ile yaptığım ritüeller hızlı dönüş veriyor. Bir de ateş elementi baskın olan kişilerin genelde vücut ısısı da yüksek oluyor. Bedenime çizdiğim bir sembol var yine haritamla destekli bir sembol. En güzel dönüşü zaten orada alıyorum.
Tabi şunu da belirteyim : Yaptığım işlemler tamamen kendimle alakalı. Özellikle ilişki için glif kullanan arkadaşları yanlış yönlendirmek istemem.
Garip dimi ? Ama Arakne örücü olduğu için de kendi üzerimizde etkili olmamış olabilir. Şey gibi hissettiriyor bana ; olasılık çizgisinden iki ayrı yapıyı tek bir düzlemde bağlamak gibi.. Creat'in paylaştığı glif dizini vardı, yanlış hatırlamıyorsam Necro glifler olmalı. Belki iki dizin birlikte iyi çalışabilir ama dediğim gibi kişisel çalışmalarda bana maalesef uymuyor.Sonda bahsettiginizi ben de deneyimledim. Başka kişileri de alakadar eden meselelerde arakne çok güzel çalışırken, kendim için yaptığımda hiçbir işe yaramadı.
Hepsini denedim aslında. Dim de denedim ama bir etkisini göremedim hava inanılmaz baskın benim haritamda. Gerçekten işe yarayan arkadaşımda uyguladığım şans rünü ve hızlı iş skriptiydi. Başka işe yarayan görmedim nerdeyse hepsini denedim.Garip dimi ? Ama Arakne örücü olduğu için de kendi üzerimizde etkili olmamış olabilir. Şey gibi hissettiriyor bana ; olasılık çizgisinden iki ayrı yapıyı tek bir düzlemde bağlamak gibi.. Creat'in paylaştığı glif dizini vardı, yanlış hatırlamıyorsam Necro glifler olmalı. Belki iki dizin birlikte iyi çalışabilir ama dediğim gibi kişisel çalışmalarda bana maalesef uymuyor.
Hava baskın olduğunda fikirler, söylemler birbirine karışabilir. İşlem sırasında zihin susmayabilir.. Öncelikle zihninizi sakinleştirmeniz gerekiyor. Ritüeli yaparken doğru vizyon çok önemli. Yönünüzü doğuya dönüp ilk önce fikri doğurmanız sonra enerjiye dönüştürmeniz lazım.Hepsini denedim aslında. Dim de denedim ama bir etkisini göremedim hava inanılmaz baskın benim haritamda. Gerçekten işe yarayan arkadaşımda uyguladığım şans rünü ve hızlı iş skriptiydi. Başka işe yarayan görmedim nerdeyse hepsini denedim.