Glif uygulamalarındaki başarısızlığımı nasıl yenerim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Thanagor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Thanagor

Kayıtlı Üye
Selam herkese, glif uygulamaları yapıyorum ama bir türlü başaramıyorum. Stresli değilim her şey yerinde mutluyum ve tam odak bir şekilde yapıyorum. Hem pozitif hem negatif işlemler yaptım. Sonuç alamadım bir türlü. Bu eksikliği gidermenin bir yolu var mı?

Bu konuyu ben de merak ediyorum. Arakne bende hiç çalışmadı neredeyse. Sonra bir yerde okuduğum yazıdan sonra doğum haritama baktım detaylıca ve gerçekten yeteneğim olmadığını gördüm. Daha çok ruh çağırmalarda daha yetenekli olduğum gözüküyor ama ne kadar etkisi vardır bilmiyorum.

Bilinçaltınızda (Siz normalde böyle düşünmediğinizi varsaysanız da...) ket vuran bir kancanız vardır. Bu genellikle yaptığınız şeyin normalde yasak veya maceraperest bir işlem olduğu kodundan gelir. Amigdala maceradan hoşlanmaz, kişiyi konfor alanında kalmaya zorlar. İnsan beyni doğalında yaratıma açıktır. Engel olan kancalardır. Çok çalışma ile engeller temizlenebilir

Bilinçaltınızda (Siz normalde böyle düşünmediğinizi varsaysanız da...) ket vuran bir kancanız vardır. Bu genellikle yaptığınız şeyin normalde yasak veya maceraperest bir işlem olduğu kodundan gelir. Amigdala maceradan hoşlanmaz, kişiyi konfor alanında kalmaya zorlar. İnsan beyni doğalında yaratıma açıktır. Engel olan kancalardır. Çok çalışma ile engeller temizlenebilir
Yasak olmasıyla bir derdim yok sadece her şey mübah gibi bakıp diledim ama hiç biri olmadı

Yasak olmasıyla bir derdim yok sadece her şey mübah gibi bakıp diledim ama hiç biri olmadı
Zaten o yüzden bilinçaltı demiştim ve özellikle açıklamak için parantez açmıştım. Kişi farkında olmuyor. Yasakla bir derdiniz varsa da bilmiyor olabilirsiniz. Yani yasak olmaz da, acıma olur... Başka bir şey olur. 5 yaşındayken biri bulundugunuz odada "Büyü yapan cehenneme gider" dese, o basit cümleyi duymuş olmanız bile bugün bir yerde çalışıyor olabilir. Her neyse çok saf bir mentalle işlemi yaptığınıza eminseniz siz bilirsiniz.

Konu ile alakalı değil kusura bakmayın ama bu arakne, rune gibi uygulamaları gündüz değil de gece daha yapılsa etkisi daha iyi olur mu acaba tıpkı Havas uygulamaları gibi ?

Bende ilk başta en çok onlar etkiliydi sonra durdu. Dinlenmeye aldım ben de
Dimm ne zaman kullansam hiç sorun yaşamadım. Doğum haritamda ateş elementi baskın. Mum ile yaptığım ritüeller hızlı dönüş veriyor. Bir de ateş elementi baskın olan kişilerin genelde vücut ısısı da yüksek oluyor. Bedenime çizdiğim bir sembol var yine haritamla destekli bir sembol. En güzel dönüşü zaten orada alıyorum.

Tabi şunu da belirteyim : Yaptığım işlemler tamamen kendimle alakalı. Özellikle ilişki için glif kullanan arkadaşları yanlış yönlendirmek istemem.

Dimm ne zaman kullansam hiç sorun yaşamadım. Doğum haritamda ateş elementi baskın. Mum ile yaptığım ritüeller hızlı dönüş veriyor. Bir de ateş elementi baskın olan kişilerin genelde vücut ısısı da yüksek oluyor. Bedenime çizdiğim bir sembol var yine haritamla destekli bir sembol. En güzel dönüşü zaten orada alıyorum.

Tabi şunu da belirteyim : Yaptığım işlemler tamamen kendimle alakalı. Özellikle ilişki için glif kullanan arkadaşları yanlış yönlendirmek istemem.
Sonda bahsettiginizi ben de deneyimledim. Başka kişileri de alakadar eden meselelerde arakne çok güzel çalışırken, kendim için yaptığımda hiçbir işe yaramadı. Onun dışında ruhani fayda ve farkındalık arttırma anlamında en etkili bulduğum sistem runelar kesinlikle.

Sonda bahsettiginizi ben de deneyimledim. Başka kişileri de alakadar eden meselelerde arakne çok güzel çalışırken, kendim için yaptığımda hiçbir işe yaramadı.
Garip dimi ? Ama Arakne örücü olduğu için de kendi üzerimizde etkili olmamış olabilir. Şey gibi hissettiriyor bana ; olasılık çizgisinden iki ayrı yapıyı tek bir düzlemde bağlamak gibi.. Creat'in paylaştığı glif dizini vardı, yanlış hatırlamıyorsam Necro glifler olmalı. Belki iki dizin birlikte iyi çalışabilir ama dediğim gibi kişisel çalışmalarda bana maalesef uymuyor.

Garip dimi ? Ama Arakne örücü olduğu için de kendi üzerimizde etkili olmamış olabilir. Şey gibi hissettiriyor bana ; olasılık çizgisinden iki ayrı yapıyı tek bir düzlemde bağlamak gibi.. Creat'in paylaştığı glif dizini vardı, yanlış hatırlamıyorsam Necro glifler olmalı. Belki iki dizin birlikte iyi çalışabilir ama dediğim gibi kişisel çalışmalarda bana maalesef uymuyor.
Hepsini denedim aslında. Dim de denedim ama bir etkisini göremedim hava inanılmaz baskın benim haritamda. Gerçekten işe yarayan arkadaşımda uyguladığım şans rünü ve hızlı iş skriptiydi. Başka işe yarayan görmedim nerdeyse hepsini denedim.

Hepsini denedim aslında. Dim de denedim ama bir etkisini göremedim hava inanılmaz baskın benim haritamda. Gerçekten işe yarayan arkadaşımda uyguladığım şans rünü ve hızlı iş skriptiydi. Başka işe yarayan görmedim nerdeyse hepsini denedim.
Hava baskın olduğunda fikirler, söylemler birbirine karışabilir. İşlem sırasında zihin susmayabilir.. Öncelikle zihninizi sakinleştirmeniz gerekiyor. Ritüeli yaparken doğru vizyon çok önemli. Yönünüzü doğuya dönüp ilk önce fikri doğurmanız sonra enerjiye dönüştürmeniz lazım.

Şöyle düşünün ; bir niyetiniz var ve zihinde sabit (hava), o sabit niyeti yakarak dönüştürmek (ateş) veya duyguya indirmek (su) ikinci adımınız olacak.

Geri