"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gizlimabet mayıs, haziran, temmuz inisiyasyon çalışma takvimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gizlimabet mayıs, haziran, temmuz inisiyasyon çalışma takvimi

Çalışma Takvimi pdf dosyası olarak eklenmiştir.

Takvimde;

Çakra inisiyasyonu 2. grup çalışmaları

Aura inisiyasyonu 2. grup çalışmaları

Şifacılık inisiyasyonu 2. grup çalışmaları

vizyon (durugörü) 4. ve 5. grup çalışmaları

Her perşembe yapılan şifa çalışmaları

Her pazar yapılan niyet deney grubu çalışmaları yer almaktadır.

Tesekkurler sayin Urum. Zamanlari belirtmeniz tam yerinde ve zamaninda oldu. Simdi yaz planlarimizi artik sizin takviminize göre ayarlariz.:)
Sevgi ve Isikla

bir şey sorucam bu çalışmalar nasıl yapılıyor ben yeniyim

birde nesneleri hareket ettirmek insanların akıllarından geçirdiklerini öğrenmek istiyorum nasıl yapabilirim bir türlü bulamıyorum yardımcı olur musunuz lütfen

bir şey sorucam bu çalışmalar nasıl yapılıyor ben yeniyim

birde nesneleri hareket ettirmek insanların akıllarından geçirdiklerini öğrenmek istiyorum nasıl yapabilirim bir türlü bulamıyorum yardımcı olur musunuz lütfen

Sitemize hoşgeldiniz yeni üyemiz,
Öncelikle bilmelisiniz ki arka arkaya mesaj atmak yani flood yapmak sitemizde yasaktır. Ayrıca sitedeki yazıları okumayıp var olan şeyleri tekrar sormak da. İkinci mesajınızda olduğu gibi konu altına ilgisiz bir mesajı yazmak da. Her şey düzeninde olmalı ait olduğu yere yazılmalıdır farklı yerlere değil. Hem forum kirlliği olmaz hem de o başlığa göre girecek bilgili birisi sorunuzu görebilir ve tabi bu sayede cevap da verebilir değil mi? Lütfen önce site kurallarımızı sonra da ilgi duyduğunuz konulardaki tüm yazıları okuyun ve öyle mesaj yazın.
İyi ve kaliteli forumlar dileriz.

Ben katılmak istiyorum bunun için bir şart varmıdır *
İyi günler

Öncelikle enerji okulu bölümünden inisiyasyonları okuyun, katılım şartları yazmaktadır. Yapmanız gereken forum içeriğine uygun ve faydalı konular açarak, diğer üyelerimizden alacağınız puanlarla rep puanınızı arttırmak.

Şu an inisiyasyon çalışmaları yapılmıyor. Sayın Urum'un belirleyeceği tarihte yapılacaktır. belli olduğunda forumda bildirilir, siz bu arada rep puanınızı arttırmaya bakın ve enerji okulu bölümünü iyice okuyup, takip edin.

http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=15606&highlight=puani

Sevgi ve ışıkla kalın:)

Öncelikle enerji okulu bölümünden inisiyasyonları okuyun, katılım şartları yazmaktadır. Yapmanız gereken forum içeriğine uygun ve faydalı konular açarak, diğer üyelerimizden alacağınız puanlarla rep puanınızı arttırmak.

Şu an inisiyasyon çalışmaları yapılmıyor. Sayın Urum'un belirleyeceği tarihte yapılacaktır. belli olduğunda forumda bildirilir, siz bu arada rep puanınızı arttırmaya bakın ve enerji okulu bölümünü iyice okuyup, takip edin.

http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=15606&highlight=puani

Sevgi ve ışıkla kalın:)
Teşekkürler :) Repimi yükseltme yoluna koyulucağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri