"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

gizlimabet kitabı yapalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı olsun kardeşim.

Benimde kişisel gelişim gibi şeylere katkım olur.

Bu arada sana özelden mesajlamı yolluyacagız.

Yksa Mail Vb?

Başka kitaplardan alıntı ile kendi düşüncelerimizi, tecrübelerimizi harmanlayıp bir yazı oluştursam olur mu?

Merakla bekliyorum.. Burada ki biIgiIi arkadaşların farklı tecrübeIerinin bir araya getiriIip önümüze büyük bir itinayIa sayın URUM tarafından konulması çok iyi oIucaktır buna eminim.Büyük emek isteyen bir çalışma bu.Başarı ve dinginlik diliyiorum en başta URUM' a. Bu kitaba sahip olmak tecrübelerin en şanslı bir hali bize sunulan....

Sayın Urum, fikriniz çok güzel ve bende bugün iki yazı eklemiştim bilim bölümüne. Bir de benim bir önerim olacaktı, Meleklerle ilgili yüzyüze bir çalışma yapacağınızı okudum az önce, ben titreşimle ilgili yazımı ekledikten sonra, titreşimimizi değiştirmekle ilgili dans tarzı bir çalışma atölyesi oluşturmak gibi bir fikir geldi aklıma. Mevlana'nın dönüşününde titreşimini değiştirerek başka enerji frekanslarıyla rezonansa girip, bulunduğu halde daha uzun süre kalmayı amaçladığını düşünüyorum. İlginize...

Olumsuz tepkıler alınabilir. Toplumun kabul etmediği konular paylasıyoruz. Örnegın majıler bedensız varlıklar bunu ılk yapan olmayacagız tabı, ama yöntemlerıyle anlatıldı için bence olumsuz tepkıler alınabilir. Sadece benim fikrim.

Sevgili arkadaşlar; aklıma bir proje geldi. Sitemizde bulunan tüm konular hakkında yazıları araştırmaları derleyip kitap haline getirmek istiyorum. Sizlerdende bu konuda yardım istiyorum. İlgili arkadaşlar istedikleri konu hakkında yazılar yazıp bize göndersinler. bizde değerlendirelim. uygun bulunan yazıları bu kitaba aktaralım.

Çok güzel olur.Ama telif hakkı olayı biraz insanın canını sıkıyor.

Şiir dahil edecek misin kitaba peki Urum? Öyle olursa şiir konusunda katkıda bulunurum, seve seve. :)

Sevgili arkadaşlar; aklıma bir proje geldi. Sitemizde bulunan tüm konular hakkında yazıları araştırmaları derleyip kitap haline getirmek istiyorum. Sizlerdende bu konuda yardım istiyorum. İlgili arkadaşlar istedikleri konu hakkında yazılar yazıp bize göndersinler. bizde değerlendirelim. uygun bulunan yazıları bu kitaba aktaralım.

Güzel fikir fakat bazı konular alıntı. Telif hakkı sorunu ortaya çıkabilir.

Sevgili urum, uzun zamandır ben burada arkadaşlarımın emeklerini biriktiriyorum. Bu arada yeniden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Merhaba sevgili Urum,
yazilan Gizlimabet kitabi hakkinda son durum nedir?

Sevgi ve isikla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri