çok fazla yazı gelmiyo ama ben bir şekilde ayarlıyorum. bu kışa biter diye tahmin ediyorum
Sayın Urum, isterseniz ben Spitüel konularda yazı yazıp verebilirim ve Dünya dışı varlıklar konusunda.çok fazla yazı gelmiyo ama ben bir şekilde ayarlıyorum. bu kışa biter diye tahmin ediyorum
Çok fazla yazı gelmiyor, ama ben bir şekilde ayarlıyorum. Bu kışa biter diye tahmin ediyorum.
Alt yapı masraflari olabilcek, bunu karsilayabilcek mi? Kar o tarz durumlar soz konusu. Tek bir kitapla sanal kitapcidan ne kadar kazanc yapilabilir? Orayi dondurebilir mi? Bunlari düşünmek gerek ve bence sayin Urum düşünmüştürde.bir fikir benim ki,
kitap tek olmasın cilt cilt olsun her cilt bir konuya adansın her kitap bir arkadaşımıza ithaf olsun, degeri baskı tipine göre belirlensin e-kitap olursa ayrı fiyatı olsun üyelere indirimli olsun her 1 yılda yenilensin, e-kitap alanlar güncelleme yapabilsin,
en önemlisi metinler ayrı uygulamalar ayrı olsun, veeeeeee kitap için ya sanal kitapçı açılsın yada hem sanal hemde gerçek bir kitap ve uygulama malzemesi satan market olsun, ama hukuki yönden tüm formatlar bana göre iyice araştırılmalı.
kolay gelsin.