"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

gizlimabet.com Nasıl keşfettiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaklaşık 4 sene önce, bedensiz varlıklar ile ilgili araştırmam sonucu burdaydım. Ama kalite ve disiplininden ödün vermeyen seviyeli bir forum olarak varlığını sürdürmüş olan nadir bir site olduğunu belirtmek isterim. Ben nasibim neticesinde burada olduğuma inanıyorum, ve burayı seviyorum.

Araştırdığım konuların hep bir şekilde burada olması dikkatimi çekti, bu durumda üye olmam kaçınılmazdı.
Bu konu aracılığıyla da kuruculara, moderatörlere ve bütün üyelere çok teşekkür ederim çünkü her paylaşım zihinlerde yakılan yeni bir mum gibi değerli.

Google'da araştırma yaparken karşıma çıktı. Tesadüflere inanırım. Burada bir şekilde olmam gerekiyodu ve en ihtiyacım olduğu dönemde karşıma çıktı. Üye olmam kaçınılmazdı. Tüm sorularımın cevaplarını rahatlıkla bulabildiğim bir kaynak ve bilgi hazinesi burası. Kuruculara ve üyelere teşekkür ederim.

Kafamdaki çılgınlıkları bir arkadaşıma anlattığımda 3 forum adı verdi bak bunlara diye. Oradan işte :p

Başıma gelen ilginç olayları google da araştırırken karşıma çıkan 3 siteden biri, buradan üyelik aldım ve burada olmaktan mutluyum. =)

Pek aktif değilim fakat tarot kartları hakkında araştırma yaparken görmüştüm kartlar şuan evin bi köşesinde duruyor ama arada sırada siteyi dolaşıyorum

Geri