"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gevezelikler gevezelikler....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hazaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlarımın fotoğraflarına baktım bugün.Bir sürü gülümseme çıktı karşıma.Binlerce umutla karşılaştım o fotoğraflarda..Dağınık saçlar gördüm...Bende onlar gibi olmayı ummuştum oysa ki.Benimde fotoğraflarım olucaktı arkadaşlarımla.Bende gülüp saçmalıycaktım delice.
Ama hiç fotoğrafım olmadı..Hep senın fotoğraflarına baktım ben.Biz oluruz umuduyla...Gözüm de dilim de hep sendeydi.Başka insanlara aşık olurmuş gibi seni sevdim.Başklarını özlüyormuş gibi yapıp seni özledim.Kimse de bilmedi.
Bir kere görmeye gelsen beni.Başıma ölüm gelse de görmeye gelsen...Başıma ne gelicekse gelse de o bahaneyle sende gelsen..Nefret etmeye gelsen benden ?
Küfür etmeye gelsen bana...İhanet etmeye gelsen...Beni tekrardan terk etmeye gelsen..

Keşke diyorum keşke sevmeye de gelsen beni..

Hayatıma hayat diyemem artık..Olamadığıma yanıyorum ya sanki bin cehennemle yanan sigaran kadar.Kıskanıyorum ellerine bulaşan gri dumanı.Griye takılıyor kafam,siyaha en düşman.Ağlıyorum kıskançlığımdan.Sana dokunucaklar dıye ağlıyorum.
Teselliler saplıyorum bileklerime ve bende bir sigara yakıyorum.Beceremiyorum.Zulmediyor duman bana.Sanki dünyanın bütün dumanları sana hasretmiş gibi sanki hepsi senden ayrı kalmış gibi
o duman sanki sadece senin parmaklarına yakışıyormuş gibi zulmediyor bana.Sönüyor sonra,acı bir tat kalıyor ağzımda.Ağlamaklı oluyorum.Geçmiyor,ellerine ağlıyorum.Geçmiyor,ellerine ağlıyorum.

Ellerin kalıyor aklımda işte.Dokunamadığım ellerin kalıyor.
Hırçınım ellerine.En az hayatıma olduğu kadar hırçınım.Belki bir kez dokunsaydım avutabilirdim kendimi.Bir kez de olsa şaşırtsaydı da hayat beni nasip olasaydı ellerin ellerime.Ellerimiz birleşince ölüm olsaydı o an.Ölüm anlasaydı ellerimizi.
Ölüm acısaydı bize.

hazaR

Not:
Yazdığım şeyler eskisi gibi değil biliyorum.Garip bir edebiyat musallat oldu dilime.Acı çekiyorum,o acı süsleniyor da düşüyor kağıdıma.Bazen hiç uğramıyor.Ya beslendiğim duygular tükeniyor,ya da her şeyi gittikçe daha da içime gömüyorum.Bu halimden hiç memnum değilim.Ben bazı şeylerin böyle geçmesini hiç istemedim.
Şimdi gerçekten bir saman tadı var ağzımda.
Ben hiç bir şey böyle olsun istemedim.
Yaz diyorlar bana,biz okuruz.Hiç yazasım gelmiyor.
Neredeyse on sekiz yaşında her yanım kördüğüm yaşıyorum.Daha kimselere yazamadığım bir dünya cümlem var içimde.Neredeyse on sekiz yaşındayım ve her gün ölümü düşünüyorum.

Aşkı derdi tasayı derininde yaşarken boğulmamak için yüzmeyi bilmezken biliyor gibi yapıp şakalar yapan kelimerinle küçük ama kocaman yüregini süsleyen mısraları yazmışsın Hazar'cım..Hepsi o dediğin gibi hepimizin hayatında deli garip bir edebiyat işte..Yanlız değilsin ve hiç kimse yanlız değil..

Aşkı derdi tasayı derininde yaşarken boğulmamak için yüzmeyi bilmezken biliyor gibi yapıp şakalar yapan kelimerinle küçük ama kocaman yüregini süsleyen mısraları yazmışsın Hazar'cım..Hepsi o dediğin gibi hepimizin hayatında deli garip bir edebiyat işte..Yanlız değilsin ve hiç kimse yanlız değil..

En kötüsü de insanın kendisiyle imtihan olmasıymış.

Harika çok beğendim. Hatta sana teşekkür ederim. Beni tekrar heveslendirdin. Kendimden başka kimseyle paylaşmışlığım olmamıştır yazılarımı ama sanırım bunu değiştirdin :)

Çoğumuzdan yaşça küçüksün belki ama kendimizi ifade edebilmek için cesaret veriyorsun. Yazdıkların gerçekten oldukça güzel. Ancak edebi yeteneğinden çok daha iyi bir iş başarıyorsun, başkalarını yüreklendiriyorsun. Ben asıl bunun için teşekkür etmek istiyorum. Bu arada yazdıkça daha iyisini çıkartıyorsun. O yüzden kendini eleştirdiğin kısıma katılmıyorum. Bana son yazıların oldukça iyi geldi bir okur olarak. Ancak yeteneği olanlar kendi yazdıklarını beğenmez. Beğenmemeye başladıysan sakın bırakma.

Çoğumuzdan yaşça küçüksün belki ama kendimizi ifade edebilmek için cesaret veriyorsun. Yazdıkların gerçekten oldukça güzel. Ancak edebi yeteneğinden çok daha iyi bir iş başarıyorsun, başkalarını yüreklendiriyorsun. Ben asıl bunun için teşekkür etmek istiyorum. Bu arada yazdıkça daha iyisini çıkartıyorsun. O yüzden kendini eleştirdiğin kısıma katılmıyorum. Bana son yazıların oldukça iyi geldi bir okur olarak. Ancak yeteneği olanlar kendi yazdıklarını beğenmez. Beğenmemeye başladıysan sakın bırakma.

Güzel insanlara yazmaları için vesile olabildiysem ne mutlu bana.:) Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Düşündükçe bende size hak veriyorum.:) Sizin gibi insanlar olduğu sürece yazı yazmayı bırakamam sanırım.

sevgili hazar nerelere götürdün duygu yüklü yazılarınla...küçücük yüreğinde ne cevherler saklıymış saklı olan bu cevheri bizimle paylaştığın için teşekkürler....

Geri