Geri Döndürmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anladığım kadarıyla
1. İşlem Savunma Kırma
2. İşlem iradeyi zayıflatma
3. İşlem olarak da bu işlemi uygulayacağım
Son İşlemi uygularken Süre belirtmeli miyiz 10 gün içinde gerçekleşsin gibisinden
Sadece savunmasını kırman yeterli formülün içinde irade zayıflatma mevcut. Süre belirtebilirsin mahsuru yok.

Nasıl niyet edeceğim
X kişi ile aramızdaki tüm engelleri ve soğukluğu geride bırakarak, bana olan özlemiyle sevgi dolu bir şekilde kalıcı olarak geri dönüyor.
Niyet cümlelerinizi açık net kısa tutmanızı tavsiye ederim.Çok içinizde duyulmayacak şekilde dile getirmeyin.Kendiniz, söylediğinizi duyabilecek şekilde söyleyin hatta 1 defa ile kalmayın 3 defa söylemeniz daha iyi olacaktır.

X kişi ile aramızdaki tüm engelleri ve soğukluğu geride bırakarak, bana olan özlemiyle sevgi dolu bir şekilde kalıcı olarak geri dönüyor.
Niyet cümlelerinizi açık net kısa tutmanızı tavsiye ederim.Çok içinizde duyulmayacak şekilde dile getirmeyin.Kendiniz, söylediğinizi duyabilecek şekilde söyleyin hatta 1 defa ile kalmayın 3 defa söylemeniz daha iyi olacaktır.
Teşekkür ediyorum son bir soru mumun rengi önemli mi acaba Kırmızı mum bulamadım gittiğim dükkanlar da

Geri