nurumm
Kayıtlı Üye
Tabi ki olur.Bu evrende neyin karşılığı yok ki? Büyü bile haklılık ister.Bence düşünce de bir büyüdür ama somutlaştırmanın bedeli olmaz mı?
Tabi ki olur.Bu evrende neyin karşılığı yok ki? Büyü bile haklılık ister.Bence düşünce de bir büyüdür ama somutlaştırmanın bedeli olmaz mı?
Sembollü işlemlerde mi soruyorsunuz bu canladırmayı yoksa teferruatlı ritüellerde mi?Yani beyaz kağıdın üstüne de yapılabilir mi canlandırarak?
kendime bi soğuma yapiyorum şak diye etki ediyor ama bu adam nasıl uğraştırdı beni 1 aydır. Gerçekten ne zormuş irade savunma kırmakTabi doğru işlemler yaparak devam edin boşuna emek sarf etmeyin.
Bekleme süresi hem yapılan işlemin ağırlığı hem kişiye göre değişir.Bunu bilirsiniz zaten anlarsınız.Karşı taraf tepkisiz kalmaya başlayınca etkisi hafilemeye başlamıştır.Tabi sürekli aynı ritüel tavsiye etmem vucut bağışıklık kazandığı için 2.işlemde ilk işlemdeki başarıyı alamayabilirsiniz.Farklı işlemler daha isabetli olup ıskalamayacaktır.
Yukarıdaki paylaşım için soruyorum...Beyaz kağıda da oluyor mu fotoğraf yoksa?Sembollü işlemlerde mi soruyorsunuz bu canladırmayı yoksa teferruatlı ritüellerde mi?
Kendiniz çöpten adam dahi olsa çizin resim olmadığı yerde o şekilde yapıyorum.Başının üstüne de adını yazın aynı isimden hayatınızda birden çok kişi varsa o kişiyi belirleyici özellik göz rengini yada doğum tarihini kabataslak yıl olarak gibi yazarsanız hedef şaşmaz.Yukarıdaki paylaşım için soruyorum...Beyaz kağıda da oluyor mu fotoğraf yoksa?
Neyle kırıyorsunuz savunmalarını ?kendime bi soğuma yapiyorum şak diye etki ediyor ama bu adam nasıl uğraştırdı beni 1 aydır. Gerçekten ne zormuş irade savunma kırmak![]()
Zayıflatma + savunma kırma (rune formülü) + arakneNeyle kırıyorsunuz savunmalarını ?
Bu kadar işleme zayıflaması lazım iradesininZayıflatma + savunma kırma (rune formülü) + arakne
anladım , peki bu geri döndürme işlemi yapıldıktan sonra ne kadar beklenmeli sizce maksimum? Etkisini görebilmek için. Tecrübelerinize dayanarak soruyorumBu kadar işleme zayıflaması lazım iradesinin
Siz yine de şart koşun süreyi bu tip sembollerde bazen 10 yıl sonrasına bile tekabül etme olasılığı var. Garantiye alın 1 ay içinde .... yapın isteklerim oluyor vs süre koyun.10-15 gün içinde yüksek olasılık olur bi ihtimal 1 ay olsun hadi...anladım , peki bu geri döndürme işlemi yapıldıktan sonra ne kadar beklenmeli sizce maksimum? Etkisini görebilmek için. Tecrübelerinize dayanarak soruyorum![]()
Büyülerin etki süresi olabilir de her büyüde de cin musallat oluyor insana, o musallat da kolay kolay gitmiyor. Şahsi tecrübem büyüler öyle insanın enerji göndermesi gibi olaylar ile olmuyor maalesef her büyüde cine ihtiyaç duyulur zaten insanın uzağa enerji göndererek sihir yapabilme gibi bir kabiliyeti de yok ancak yakından gönderebilir. Bende hala büyüden kalma musallatlar var güçlü korumalar bile etki etmemeye başladı kimse de gönderemiyor...Tabi büyüyle karakterin alakası var yapanın ve yapılanın.Yapan çok sağlam yapacak karşıdakini iyi bilecek kırılma noktalarını ki başarılı bir işlem yapabilsin.Yapılanın da iradesi gereçkten çok çok kuvvetli olanlar var tutmadı diyorlar ya işte bu noktada bu devreye giriyor.Kırılmaz mı iradesi güçlü olan derseniz, kırılır o da kırılır. Bir değil de 3-4 uygulama yaparsın.Önden iradesini zayıfltırsın sonra karakterine uygun işlemler yaparsın ve başarırsın.Büyü tutmaz diyen yalan söyler,dinimiz bile gerçekliğini savunurken.Şöyleli bişey var hiçbir büyü de kalıcı olmaz( istisnalar dışında) gün geçer devran döner etkisini kaybeder.Hep bi yenileme yapmaktan da gün gelir yorulabilirsiniz. İstisnai işlemlerde mezarlık ritüelleri vardır.Eğer mezar size cevap verirse başarılı olursunuz.Cevap vermezse orda da istediğinizi elde edemessiniz.Yine herşeyin sonucu başarılı bir büyücüye dayanıyor![]()
Tamamdırr çok teşekkür ediyorum.Siz yine de şart koşun süreyi bu tip sembollerde bazen 10 yıl sonrasına bile tekabül etme olasılığı var. Garantiye alın 1 ay içinde .... yapın isteklerim oluyor vs süre koyun.10-15 gün içinde yüksek olasılık olur bi ihtimal 1 ay olsun hadi...
Merhaba,Bu kadar işleme zayıflaması lazım iradesinin