Her buyunun mutlaka geri dönüşü olur ki bu yaptığınız zaten tutmayacak birçok kuralı ihlal ettiniz .Sen zaten birkaç kere denedim olumlu sonuçlandı dedin .Bir zararı da olsa söylerdin.Bekliyorum inancımı yüksek tutmaya çalışıyorum.
Her buyunun mutlaka geri dönüşü olur ki bu yaptığınız zaten tutmayacak birçok kuralı ihlal ettiniz .Sen zaten birkaç kere denedim olumlu sonuçlandı dedin .Bir zararı da olsa söylerdin.Bekliyorum inancımı yüksek tutmaya çalışıyorum.
Hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Yok öyle değil, Burda paylaşımı yapan sizsiniz ya sorumluluk size ait oluyor. Bilmeyene sorumluluk yoktur bilene vardır. Burasının amacı öğretmek zaten. Bu şekilde sohbet ederek öğreniyoruz öğretiyoruz. Bu tür paylaşımlar yaparken ilerde dikkat edin karma oluşturacak bir paylaşım yaparsanız bundan sorumlu olabilirsiniz.İnsanlara zararı olucak ise konuyu silelim hocam.Kimsenin zarar görmesini istemem.
Rune ile iradeye müdahaleden hasarsız çıkmak genel olarak büyük usta işi zaten. Kötüyü iyiyi o kadar iyi ayırt ediyor ki. Sonucu tastamam verip işlemi yapanı bu illüzyonla şaşırtırken kaynaklarını alıp misliyle kurbana transfer edebiliyor.Niyet kötü zaten.
Evet kesinlikle katılıyorum.Rune ile iradeye müdahaleden hasarsız çıkmak genel olarak büyük usta işi zaten. Kötüyü iyiyi o kadar iyi ayırt ediyor ki. Sonucu tastamam verip işlemi yapanı bu illüzyonla şaşırtırken kaynaklarını alıp misliyle kurbana transfer edebiliyor.
Runenin dili olsa derdi ki bu kişiye elinden geleni yapmışsın mutluluktan ağlatmışsın (belki de yaptıklarım karşısında vicdan yaptı ağladı o an mutluluktan dedi ben diğer kişiyi bilmiyordum.)Ben sana bunu öyle bir getireceğim ki derdi.İçim o kadar rahat ki haklı olduğum için.Rune ile iradeye müdahaleden hasarsız çıkmak genel olarak büyük usta işi zaten. Kötüyü iyiyi o kadar iyi ayırt ediyor ki. Sonucu tastamam verip işlemi yapanı bu illüzyonla şaşırtırken kaynaklarını alıp misliyle kurbana transfer edebiliyor.
Konu biraz hortlayacak özür diliyorum bu konuda çok haklısınız örnek olarak ben internet üzerinden istediğim tipte, istediğim yaşta ve karakterde kadın bulabiliyordum ama insan maalesef taktı mı takıyor işte birineHpimiz bu yoldan gecmedik. Beni istemiyeni ben hiç istemedim. Erkek te çok kadın da çok.
Hala internet diyorsun yaKonu biraz hortlayacak özür diliyorum bu konuda çok haklısınız örnek olarak ben internet üzerinden istediğim tipte, istediğim yaşta ve karakterde kadın bulabiliyordum ama insan maalesef taktı mı takıyor işte birine
İnternetten sevgili ararken ne tarz büyü sevdiğini söyle de ona göre bağlama yapsın taliplerin.. hangi ekol, varlıklı mı varlıksız mı, yedirmeli içirmeli mi.. ortak zevkleriniz olmalı yani, yoksa uyumlu bir çift olmamız çok zorKonu biraz hortlayacak özür diliyorum bu konuda çok haklısınız örnek olarak ben internet üzerinden istediğim tipte, istediğim yaşta ve karakterde kadın bulabiliyordum ama insan maalesef taktı mı takıyor işte birine
Benim saf ve dedikoducu arkadaşım hemencecik buluverir bir büyü meraklısı dahaİnternetten sevgili ararken ne tarz büyü sevdiğini söyle de ona göre bağlama yapsın taliplerin.. hangi ekol, varlıklı mı varlıksız mı, yedirmeli içirmeli mi.. ortak zevkleriniz olmalı yani, yoksa uyumlu bir çift olmamız çok zor
Kızcağız senin başını bağlamak istemiş ama arkadaşı konuyu biraz saptırmış sankim o kadar yani..Benim saf ve dedikoducu arkadaşım hemencecik buluverir bir büyü meraklısı daha
Yine bir şeyler deniyor ama ne olacak bilmiyorum. Tamam kötü biri değil, Uruma defalarca bakım yaptırdım tabi onun hakkında düşüncelerimin olumlu yönde değişmesinde Urumun bakımlarının payı büyük, ama kadın maalesef aşırı şüpheci ve takıntılı biri olduğu için beni epey bir zorlar. Değerli @Absoluta Virtute nin kadın da erkek de çok mantığından yola çıkarak artık yeni arayışlara girmek daha doğru gibi.Kızcağız senin başını bağlamak istemiş ama arkadaşı konuyu biraz saptırmış sankim o kadar yani..
Hahhh şunu bileydinDeğerli @Absoluta Virtute nin kadın da erkek de çok mantığından yola çıkarak artık yeni arayışlara girmek daha doğru gibi.
Hayır sadece niyeti söylüyoruz.“gebo, raidho, thurisaz ve ehwaz sembollerinin enerjilerini aktif ediyorum” ve bu kısmı ilk gün hariç kalan 20 gün de tekrar söyleyecek miyiz hergün sadece niyetimizi söylesek yeter mi diğer günler
Evet glifler runelarla birlikte çalışabilir.Merhaba aynı kişiye aynı gün içinde hem glif hem de rune işlemi yapabilir miyim ?
21 gün niyet için seçilmiş bir gün sayısıdır.20 gün ne için?