Geri döndürme rune yöntemi

kenan01260

Kayıtlı Üye
Tekrar teşekkür ederim.Haftaya raporum bitiyor işe başlamak zorundayım hala kemiğim iyileşmedi kırık ama mecbur.saatlerini aynı saate denk getirmeye çalışırım ama yapamazsam sorun olur mu ?
Geçmiş olsun.Hiçbir sıkıntı olmaz zaten aceleye hiç getirme sakin müsait olduğun iyi hissettiğin an yap gün içinde istediğin saat yapabilirsin.

kenan01260

Kayıtlı Üye
Tekrar teşekkür ederim.Haftaya raporum bitiyor işe başlamak zorundayım hala kemiğim iyileşmedi kırık ama mecbur.saatlerini aynı saate denk getirmeye çalışırım ama yapamazsam sorun olur mu ?
Son olarak bu uygulamadan kimseye bahsetme en yakın arkadaşına dahi etkisi kaçabilir insanlara bahsedersen.

URUMHAMATAHAYİL

Yönetici
İş
Wellness Antrenör/Psikolog/ Sosyolog
Geri döndürme çalışması için raidho mantığınız çok düz mantık be o yüzden de çok yanlış. Hele ki thurisaz ile birleşmesi bu konu için oldukça uygunsuz. Runelerin mitolojilerini ile ilgilenmeniz lazım bağlama yapmak için. Onun dışında tek kullanın.

kenan01260

Kayıtlı Üye
Geri döndürme çalışması için raidho mantığınız çok düz mantık be o yüzden de çok yanlış. Hele ki thurisaz ile birleşmesi bu konu için oldukça uygunsuz. Runelerin mitolojilerini ile ilgilenmeniz lazım bağlama yapmak için. Onun dışında tek kullanın.
Rune lar hakkında küçük eğitim aldım ama tabiki sizin kadar bilgili değilim müsait olduğum bir zaman sizdende almak isterim :) bir kaç kez deneyip hepsindede sonuç aldığım bir çalışma olduğunu için paylaştım :)

kaya_bey

Kayıtlı Üye
Rune lar hakkında küçük eğitim aldım ama tabiki sizin kadar bilgili değilim müsait olduğum bir zaman sizdende almak isterim :) bir kaç kez deneyip hepsindede sonuç aldığım bir çalışma olduğunu için paylaştım :)
Sen bana sonuç aldığını söyledikçe umut oluyor.Sonuçta işe yaramış.Ama tesadüf olabilir mi yani geri dönmez dediğiniz ayrılıklar mıydı dönenler

kenan01260

Kayıtlı Üye
Anladım , devam edeceğim zaten.Ama biri de olsa bu rune işe yarar mı ?
Yarar da buda celişkili birşey karşı taraf diğer kişiye çok güçlü duygular hissediyor olabilir bu yüzden senin enerjin ne kadar yüksek olursa etki o kadar yüksek olur.Olucakmı diye düşünerek hiçbir iş olmaz.Kendinden emin bir şekilde olucağını bilerek yapmalısın.

URUMHAMATAHAYİL

Yönetici
İş
Sonuç ?
Kim? Kime? Nasıl? İleri dönük durum?

Raidho fedakarlık yaparak bir yolculuğuna çıkar ve bacağını kaybeder

Thurisaz o kadar yıkıcıdır ki onu dengeleyecek başka bir Rune verilmiştir.

Gebo 7 İlah tarafından tutulur.

Verdiğiniz tüm runeler eril.

Yapan kişi bir süre sonra bunun bedelini öderse ?

Majikal işlemlerde yaptım oldu sen de yap demek. Bana iyi geldi sen de bu ilacı iç demek ile aynı. Kişi o an zarar görmez ama yıllar sonra o ilacın hasarı ortaya çıkar.

Majikal güç sorumluluk ister, dikkat edin.

kaya_bey

Kayıtlı Üye
Sonuç ?

Majikal işlemlerde yaptım oldu sen de yap demek. Bana iyi geldi sen de bu ilacı iç demek ile aynı. Kişi o an zarar görmez ama yıllar sonra o ilacın hasarı ortaya çıkar.

Hocam siz yardımcı olabilir misiniz tarif verebilir misiniz ? Ben herşeye razıyım sonuçlarını ben çekeceğim kabulüm.Şu an zaten çalışamaz raporu aldım evdeyim onun yüzünden kaza yaptım ölmedim keşke ölseydim.Hala umutla bekliyorum.

URUMHAMATAHAYİL

Yönetici
İş
Hocam siz yardımcı olabilir misiniz tarif verebilir misiniz ? Ben herşeye razıyım sonuçlarını ben çekeceğim kabulüm.Şu an zaten çalışamaz raporu aldım evdeyim onun yüzünden kaza yaptım ölmedim keşke ölseydim.Hala umutla bekliyorum.

Rica ederim pesimist tavrınızdan vaz geçin. Hiç bir enerjiyi bu şekilde kontrol etme şanınız yok.

kaya_bey

Kayıtlı Üye
Rica ederim pesimist tavrınızdan vaz geçin. Hiç bir enerjiyi bu şekilde kontrol etme şanınız yok.
Ben de rica ettim sadece gelsin istiyorum yapabilirseniz kendim yapacağım başıma ne gelirse kendi sorumluluğumda.Sadece bilen kişi olarak yardım istiyorum sizden.

URUMHAMATAHAYİL

Yönetici
İş
Anladım , devam edeceğim zaten.Ama biri de olsa bu rune işe yarar mı ?

runeler hediyedir. Hediye de herkese verilmez. Hediyeyi hak etmek için
Ben de rica ettim sadece gelsin istiyorum yapabilirseniz kendim yapacağım başıma ne gelirse kendi sorumluluğumda.Sadece bilen kişi olarak yardım istiyorum sizden.
bende cevap verdim

Mesela siz her şey benim sorumluluğumda dediğinizi de bilgi veren sorunlu olmadığını dair bilgiye nerden sahipsiniz.
Sizinle konuştum ve işlem yapmak istediğiniz kişinin yaşını da konuştuk sizinle. Maşallah bilgi versek de işe yaramıyor. Neden daha fazlasını verelim?

kenan01260

Kayıtlı Üye
Şu ruh haliyle enerjinin yüksek olması ve yönetmen mümkün değil.

BB75

Kayıtlı Üye
İş
Alchemist
Kardeşim senin sorumluluk ben de demen bir şeyi değiştirmez, sana o uygulamayı öğreten kişi de direkt sorumluluk almış olur. Diyelim ki öğrendin Urumun da dediği gibi bu ruh hali ile enerjiyi kontrol edebilmen mümkün değil.

kenan01260

Kayıtlı Üye
Sonuç ?

İnsanlara zararı olucak ise konuyu silelim hocam.Kimsenin zarar görmesini istemem.