"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

geri döndürme işlemi yaptırdım

konusulmasi gereken hersey konuşuldu ve heryerden engelleyip iletişimini kesti defalarca arkadasca bile olsa konusmak gorusmek istedim ama hic birsey fayda etmedi her yerden engelliyim hala.
——————
yaptığımız işlem söyle çalışıyor ;
varliklar gorevlendiriliyor ve kisinin bos aninda gidip ona vesvese veriyor islemi yaptiran kisi ile ilgili , isleme maruz kalan kisi de vesveseyi aldikca bilincinde o kisi aklinda yer ediniyor . mutlu oldugu bi ortamda mutlu olmamaya keyif almamaya basliyor , hayatta hic bir sey o insana keyif vermiyor ve bilinc altina yer edinen kisiyi dusundukce mutlu olmaya basliyor ve yoklugu ona zor geliyor sonrasinda da iletişim kuruyor ve onunla vakit geçirdiği zamanlarda hem kendini rahat hissediyor hem daha mutlu oluyor onsuz vakit gecirdiginde yalniz kaldiginda mutsuz oluyor keyif almiyor ve yalnizca o kisinin yaninda mutlu oluyor. dunyasi o kisi oluyor heryere onjnla gitmek herseyi onunla yapmak istiyor dunyasi o kisi haline geliyor . tabi ki bu durum sadece baglama islemlerinde gecerli. benim yaptirdigim islemde ise kisi geri donene kadar bi bunalim haline giriyor , geri dondukten sonra ise islem etkisini kaybediyor ve kisi islem yaptiran kisiye zamanla soguklasiyor . o yuzden geri dondukten sonra is islem yapilan kisiye dusuyor kendini sevdirebilirse yaninda olur ve islem yapilan kisi ona kendi hisleri ile asik olur yada olmaz terkeder. benim yaptirdigim da islem yalnizca kisi geri donene kadar gecerli sonrasinda yalnizca benim elimde , kendimi sevdirmeyi başaramazsam yine gidecek ve vazgeçeceğim ama kendimi sevdirecegimi biliyorum. umarim aciklayici olmusumdur biraz uzun oldu ama bildiklerimi aktarmak istedim 🙏🏼
evet durum şuan için kötüymüş. yani her yerden engellemiş olması ve hiçbir ulaşım kalmamasının acısını tahmin edebiliyorum.
ama bu bağlama ve geri döndürme işlemleri gerçek mi? yani tüm bu bilgileri emin olarak neye dayanarak yazıyorsun? sadece anlatıldığını mı yazıyorsun yoksa gerçekten şahit oldun mu böyle geri dönmelere ve bağlamalara. yani bu kadar bir insanın iradesini etkileyebilir mi sence başka bir varlık..
ve senin yaptırdığın işlemin durumu nedir peki? herhangi bir etkisini hissettin mi? bi değişiklik olursa burada da güncellersen çok iyi olur

iliski istemeyen kendi hayatina bakan gezip tozan bi insandım . bu kisiyle de iliski istemedim arkadas olabilecegimizi soyledim fakat ilgisi ve sevgisi o kadar yogundu ki benimle evlenmek bile istedigini geleceginde benimde olmami istedigini soyledigi cesitli yalanlarla agzimdan girdi burnumdan cikti görüştüğümüz sure boyunca. ben ilgimi ve şevkatimi verip sevmeye baslayinca hayatimin merkezine onu koyunca da sacma sapan bir muhabbet yuzunden beni terketti ve cop muamelesi yapti . o zaman öyle gerekti oyle davrandim dedi, kurulu duzenimin icine sicti hayatimin dagilmasina sebep verdi ve ayri oldugumuz surede cok sey yasadim. sizce karma da hakkim var mi ? haksiz sayilir miyim ? fikrimce kendime kopek etmem bile gerekir fakat ona kiyamiyorum herdedigime ewet desin istemiyorum kendi iradesi olsun istiyorum
yani evet maddi zarar görünce her türlü hakkını aramak için adalete başvurabiliryorsun ama duygusal zarar görünce ki en büyük zarar aslında insan için karşıdakine hiçbir yaptırımın olmuyor : ( seni anlayabiliyorum. burçlarınız neydi?

Bazı insanlar duygularını biraz yoğun yaşıyorlar, açıkçası bağlama olayına ben de eskiden çok karşıydım fakat aynı çaresizliği şimdi kendim yaşadığım için karşı değilim. Bağlamanın da ak büyü ve kara büyü olan çeşitleri var sanırım, ak büyülerde karşıdaki insan zarar görmeden etki etmeye başlıyor sanırım. Tavsiyem dışarıdaki hacıya hocaya gitmeyin siz site sahibi Urum ile görüşün, o değerlendirip bir yol gösterecektir size.
Merhaba size mesaj atmak istiyorum ama olmuyor rica etsem bana mesaj atar mısınız :)

konusulmasi gereken hersey konuşuldu ve heryerden engelleyip iletişimini kesti defalarca arkadasca bile olsa konusmak gorusmek istedim ama hic birsey fayda etmedi her yerden engelliyim hala.
——————
yaptığımız işlem söyle çalışıyor ;
varliklar gorevlendiriliyor ve kisinin bos aninda gidip ona vesvese veriyor islemi yaptiran kisi ile ilgili , isleme maruz kalan kisi de vesveseyi aldikca bilincinde o kisi aklinda yer ediniyor . mutlu oldugu bi ortamda mutlu olmamaya keyif almamaya basliyor , hayatta hic bir sey o insana keyif vermiyor ve bilinc altina yer edinen kisiyi dusundukce mutlu olmaya basliyor ve yoklugu ona zor geliyor sonrasinda da iletişim kuruyor ve onunla vakit geçirdiği zamanlarda hem kendini rahat hissediyor hem daha mutlu oluyor onsuz vakit gecirdiginde yalniz kaldiginda mutsuz oluyor keyif almiyor ve yalnizca o kisinin yaninda mutlu oluyor. dunyasi o kisi oluyor heryere onjnla gitmek herseyi onunla yapmak istiyor dunyasi o kisi haline geliyor . tabi ki bu durum sadece baglama islemlerinde gecerli. benim yaptirdigim islemde ise kisi geri donene kadar bi bunalim haline giriyor , geri dondukten sonra ise islem etkisini kaybediyor ve kisi islem yaptiran kisiye zamanla soguklasiyor . o yuzden geri dondukten sonra is islem yapilan kisiye dusuyor kendini sevdirebilirse yaninda olur ve islem yapilan kisi ona kendi hisleri ile asik olur yada olmaz terkeder. benim yaptirdigim da islem yalnizca kisi geri donene kadar gecerli sonrasinda yalnizca benim elimde , kendimi sevdirmeyi başaramazsam yine gidecek ve vazgeçeceğim ama kendimi sevdirecegimi biliyorum. umarim aciklayici olmusumdur biraz uzun oldu ama bildiklerimi aktarmak istedim 🙏🏼

Avutsun bahaneler avuta bilir onlar :)
Kendini kandırıyorsun , neymiş dönene kadar varlıklar görevini yapacakmış oldu birde görev maaşı bağlayın Ey cin topluluğu yapacaksınız ulan gelecek o

Nasıl bir alter egoya hizmettir bu ?
Nasıl bir ruhun arzusudur ' geri dönecek o ' aaaa ben Nasıl istersem devamı öyle şekillenecek vs. Diğer yorumları okuyorum o kadar ironi ki. Yok diyor o varlık değil enerji tabi muhakkak öyledir

Siz insanlar arzu ve istekleriniz olmadı diye kalpleriniz daraltılıyor sıkışıyorsunuz neden İSTEDİĞİM OLADAK alter egosu yüzünden sen kimsin ki ? Seni engelleyen istemeyen birine işlem yaptırıyorsun birde masum gösteriyor hayır arkadaşlar iradeye etki etmez. Ne komik ya bu işlerden anlayanların sesli güldüğüne şahidim bir bitmediniz gittiniz.

Kader dharma gelecekte ki hayat insan bunlara hazırlık yapması lazımken

Beni engelledi ona döndürme işlemi yapmalıyım sana bunu diyen hangi aklın hizmetçisi neye kanalize olduğunun farkında bile değilsin. Masum göstererek işlemi duramadınız yaptırdığınız işlemin hırsına o kadar büründünüz ki başka bir kişiye dayanamayıp hep işlemi sordunuz hemde sabırsızlıgınızdan buraya yazdınız çünkü o seni engelledi sana dönmeli demi. Bir aynaya bakın kendinizle ilgilenin dünya bu şekilde ilerlemiyor.

Nasıl bir alter egoya hizmettir bu ?
Nasıl bir ruhun arzusudur ' geri dönecek o ' aaaa ben Nasıl istersem devamı öyle şekillenecek vs. Diğer yorumları okuyorum o kadar ironi ki. Yok diyor o varlık değil enerji tabi muhakkak öyledir

Siz insanlar arzu ve istekleriniz olmadı diye kalpleriniz daraltılıyor sıkışıyorsunuz neden İSTEDİĞİM OLADAK alter egosu yüzünden sen kimsin ki ? Seni engelleyen istemeyen birine işlem yaptırıyorsun birde masum gösteriyor hayır arkadaşlar iradeye etki etmez. Ne komik ya bu işlerden anlayanların sesli güldüğüne şahidim bir bitmediniz gittiniz.
Aşk öyle ya da böyle bir şekilde elde edilmeye çalışılıyor ego veya kendini beğenmişlik değil tamamen çaresizlik. Bazı insanlar duygularını yoğun yaşıyorlar başka bir çare de bulunmuyor. Ayrıca gerçekten seviyorsa ve de düzgün yapılan aşk işlemlerinin negatif olduğunu düşünmüyorum.

yapan hocalar var ben gözlerimle şahit oldum yani çok da aşağılamamk lazım hoca moca diye iyi bakım yapan iyi işlem yapanlar var

İyi işlem derken? İnsanın özgür iradesini kırarak iyi işlem yapıyorum diyeez kimse. Gözlerinizle şahit olduğunuz olayı anlatır mısınız?
Düşüncenize saygı duyuyorum fakat aşk işlemlerinin kötü olduğuna dair bir kanıt var mı veya insanın sağlığını bozduğuna dair ? Başka çaresi kalmayan ve gerçekten sevip de aşk işlemleri yapmak isteyen insanları vazgeçirmeyelim bence. Aşkın açıkçası negatif bir şey olduğunu düşünmüyorum tabi kendi fikrim.

Düşüncenize saygı duyuyorum fakat aşk işlemlerinin kötü olduğuna dair bir kanıt var mı veya insanın sağlığını bozduğuna dair ? Başka çaresi kalmayan ve gerçekten sevip de aşk işlemleri yapmak isteyen insanları vazgeçirmeyelim bence. Aşkın açıkçası negatif bir şey olduğunu düşünmüyorum tabi kendi fikrim.
Sen bari yapma brütüs 😁 :rolleyes:

Aşk negatif bir şey değil tabiki doğru kişiye olunduğu sürece ;)
Aşk akışa bırakıldığında iyidir, şifalandırır emrivaki yapıldığında zorlama olduğunda değil, zorlama olursa bu zorbalık olur.. tabi amaca göre değişir zorbalık türleri kimi cinsellik için yapar kimi para için.. para için yapan cingözler istisna onların zaten umrumda değil kurbana ne olduğu ama gerçekten iyi niyetli işlemlerin bile kişiye zarar verdiği oluyor. Buraya gelen bir üye kaynanasından yana dertliydi ayırma büyüsü yaptığı için ve ortada bir de çocuk var. Kadın son derece haklıydı davasında.. ama işte bilmeden bu işlere girince kocası hastanelik olmuştu sohbete yazmıştı hatta ben bunu okudum eşim kalp krizi geçirdi diye.
Herkes seninki gibi bilinçli değil ve hassas davranmıyor bu konuda. Yani seninki sana kibar davranmış olabilir ama diğerlerinin neler yaşadığını inan bilmek istemezsin, bağlama büyüsü için negatif varlık musallat edip delirtenler var 🤩😹

@King_Solomon sana şu anda gerçekten hayret ettim 😁 :rolleyes: şimdi bi cidden hak edenler var hakeden hak ettiğini vereceksin intikam soğuk yenir derim her zaman, bazen böyle ilişkiye sıcaklık getirsin diye ufak tefek bişeyler de olabilir renklendiriyor gerçekten ama hak etmeyene de yapılmaz ki kadın yada erkeğin başka sevdiği vardı yani sırf beni sevsin diye, birde nasıl zararı olmaz tutmazsa yokda tutarsa bak sen zararı 😁 etin kemiğinden ayrılıyor resmen uyku esnasında bile anlatmama gerek yok herhalde bunu sana ;)

@King_Solomon sana şu anda gerçekten hayret ettim 😁 :rolleyes: şimdi bi cidden hak edenler var hakeden hak ettiğini vereceksin intikam soğuk yenir derim her zaman, bazen böyle ilişkiye sıcaklık getirsin diye ufak tefek bişeyler de olabilir renklendiriyor gerçekten ama hak etmeyene de yapılmaz ki kadın yada erkeğin başka sevdiği vardı yani sırf beni sevsin diye, birde nasıl zararı olmaz tutmazsa yokda tutarsa bak sen zararı 😁 etin kemiğinden ayrılıyor resmen uyku esnasında bile anlatmama gerek yok herhalde bunu sana ;)
Başkasından ayırıp bağlama yapmak tabi ki de negatif bir durum oluşturur fakat bir insanın hayatında kimse yoksa ve o insanı birisi sevip karşılık alamıyorsa bağlama yapmasında veya yaptırmasında bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Herkes para için veya cinsellik amaçlı da yapmıyor gerçekten aşk duygusu yaşayıp karşılık alamayan insanlar da epey bir fazla. Benim durumum farklı, bakımlarda benimkinin de herhangi bir art niyeti çıkmadı fakat insan gibi tanışmak isteyip bağlama yapmamasını istediğimde inkar ettiği gibi daha da ileri gitti laf söz anlatamadım kızdığım nokta oydu.

İyi işlem derken? İnsanın özgür iradesini kırarak iyi işlem yapıyorum diyeez kimse. Gözlerinizle şahit olduğunuz olayı anlatır mısınız?
Kadın iki çocukla anne evine atılmış sence ne yapmalı Özgür iradeyi mi irdelemeli ….valla öyle hocalar var ki bakımları da 10 numara işlemleri de eğer bir yuva kurtarma işlemi ise yapılmalı eğer bir yuva yıkma işlemi ise lanet edebilirsiniz

Kadın iki çocukla anne evine atılmış sence ne yapmalı Özgür iradeyi mi irdelemeli ….valla öyle hocalar var ki bakımları da 10 numara işlemleri de eğer bir yuva kurtarma işlemi ise yapılmalı eğer bir yuva yıkma işlemi ise lanet edebilirsiniz
Güzel bir yorum , tüm samimiyetimle sizi alkışlıyorum 👏

Ben çok anlattım yapılan işlemlerin yan etkileri. Dilimde tüy bitti. İki çocuğa yazık.

Aşk öyle ya da böyle bir şekilde elde edilmeye çalışılıyor ego veya kendini beğenmişlik değil tamamen çaresizlik. Bazı insanlar duygularını yoğun yaşıyorlar başka bir çare de bulunmuyor. Ayrıca gerçekten seviyorsa ve de düzgün yapılan aşk işlemlerinin negatif olduğunu düşünmüyorum.

Arkadaşım bizde tutkulu yoğun duygular yaşayan insanlarız domuz değiliz kalpsiz hiç değiliz ! Masum göstererek burada neye kaynaklık ettiğinizi savunmayın!

GERÇEKTEN SEVEN MAJİ YAPMAZ ! Kıyamaz bizde sevdik elimize evlendirdik zamanında ve delikanlı gibi yolumuza baktık anladınız mı !

Komik olma aşk işlemi diyor bide engellemiş ve onu istemiyor al birini vur ötekine siz bu kafayla giderse afedersiniz ama NAH bu dünya da mutlu olursunuz NAH kutsal ve gerçek aşk yaşarsınız hadi size iyi günler.

Arkadaşım bizde tutkulu yoğun duygular yaşayan insanlarız domuz değiliz kalpsiz hiç değiliz ! Masum göstererek burada neye kaynaklık ettiğinizi savunmayın!

GERÇEKTEN SEVEN MAJİ YAPMAZ ! Kıyamaz bizde sevdik elimize evlendirdik zamanında ve delikanlı gibi yolumuza baktık anladınız mı !

Komik olma aşk işlemi diyor bide engellemiş ve onu istemiyor al birini vur ötekine siz bu kafayla giderse afedersiniz ama NAH bu dünya da mutlu olursunuz NAH kutsal ve gerçek aşk yaşarsınız hadi size iyi günler.
aynı şeyi düşünmediğiniz de ve inanmadığımız da bir başkasına bağırarak hakaret etmeyi doğru mı buluyorsunuz.
Ergen misiniz. Yetişkinseniz çok fena. Bu şekilde iletişim kurmaya müsade etmiyoruz tabi de

aynı şeyi düşünmediğiniz de ve inanmadığımız da bir başkasına bağırarak hakaret etmeyi doğru mı buluyorsunuz.
Ergen misiniz. Yetişkinseniz çok fena. Bu şekilde iletişim kurmaya müsade etmiyoruz tabi de

Öncelikle ergen değilim , çok merak ettiyseniz yaşım 31
Ülkenin şu kan donduran olayları beni çok yükseltti ve burada patladım ! Sayfanızın kurallarına mutabık bir insanım. Sadece artık dayanamıyorum bu tarz insanların alter egosuyla karşılaşmak ile dışarıdan bakınca sayfanızı bu tarz insanların kirlettiğini düşünüyorum.

Şayet bir insan , başka bir insanı istemiyorsa ve kesin bir şey ise bu sayfada kara işler dönüyormuş gibi izlenim verilmesinden rahatsız oluyorum. Evet bilgi aydın zihinlerin elinde bir pırlanta doğru kanalize edilirse şayet.

Tamam 2'lik sistemi mevcut ama bile isteye bir insan istemiyorsa kişiyi bu sayfada bu işler dönüyormuş algısı olması zoruma gider. Varsa sorunu size danışın. Gerek bu şifa olur gerek bakım. Ama nedir bu karsı tarafı görmüyorum ama hissediyorum. Önce onu istemeyen birine işlem peşine düşüyor sonra dayanamayıp başka birine işlemi soruyor acaba tuttumu üzerine yetmiyor ' o kişi dönerse ' kendi istediği gibi yönetecekmiş bence siz bu konuyu acan kişinin seviyesini ölçün benim değil.

Küllü ve cüzzi irade içinde bir insanın iradesine girmek bana göre kul hakkı zarar ve ziyandır zaten ülkece dünyaca yaşanan bir algı savaşı dönüyor özellikle surlarda işlenen ve medyayı işkal eden gündemleri yaşadık , sayfaya geliyorum bir bakıyorum alter ego hava da uçuyor ben bu sayfayı bilgi kaynaklı ve eğitici kullanıyorum birilerine işlem adı altında kötülük için kullanılıyormuş gibi izlenim veren insanlardan da rahatsız oluyorum doğrusu ne ise onu demek içinde elimden geleni gerek hayatım gerekse burada vazifemmiş gibi fikrimi beyan ediyorum. Ben işlem yapıpta mutlu olanı görmedim Sayın urum siz gördünüz mü bilmiyorum ve önceki paylaşımlardan yola çıkarsak şayet benim savaşım var ve savaş verdiğim insanlar ailemin içinde. Birde burada bu tarz insanlar görünce haliyle keyfim kaçıyor. Kişisel hayatımda çokta mütevazi konuşan biri değilim elbet bende ara sıra argo hitap ediyorum burada inceltilmiş bir patlama yaşadım ve bunun ne yaş ne statü ne ergen hiç bir alakası yok. Bıktım bu tarz insanlardan ve tepkim artık aşırıya kaçıyor. Ne sevgiliymiş arkadaş , onlar hakiki sevginin sırrına zaten vakıf olsalardı kendilerini doğru kanalize ederdi ve o kutsallığı kader çemberinde yaşardı. Bende sevdim zamanın da esas sevmek delikanlılık bunların hiç biri değil. Herşey bir algı almış herkes bir ipi insanları da hayvan zannediyor nereye çekerse oraya. Yetmiyor onu terk eden istemeyen birine işlem yaptırıyor üzerine yetmiyor kukla gibi yönetebileceğini zannediyor bu çok ironi oluyor. Bunun altında yatan durumu görmek beni kanatıyor. Büyük pencereyi görmek canımı yakıyor bende bu evredeyim insanen. Uyanış sancılı ve acılı. Umarım şimdi anlaşıldı ?

Geri