konusulmasi gereken hersey konuşuldu ve heryerden engelleyip iletişimini kesti defalarca arkadasca bile olsa konusmak gorusmek istedim ama hic birsey fayda etmedi her yerden engelliyim hala.
——————
yaptığımız işlem söyle çalışıyor ;
varliklar gorevlendiriliyor ve kisinin bos aninda gidip ona vesvese veriyor islemi yaptiran kisi ile ilgili , isleme maruz kalan kisi de vesveseyi aldikca bilincinde o kisi aklinda yer ediniyor . mutlu oldugu bi ortamda mutlu olmamaya keyif almamaya basliyor , hayatta hic bir sey o insana keyif vermiyor ve bilinc altina yer edinen kisiyi dusundukce mutlu olmaya basliyor ve yoklugu ona zor geliyor sonrasinda da iletişim kuruyor ve onunla vakit geçirdiği zamanlarda hem kendini rahat hissediyor hem daha mutlu oluyor onsuz vakit gecirdiginde yalniz kaldiginda mutsuz oluyor keyif almiyor ve yalnizca o kisinin yaninda mutlu oluyor. dunyasi o kisi oluyor heryere onjnla gitmek herseyi onunla yapmak istiyor dunyasi o kisi haline geliyor . tabi ki bu durum sadece baglama islemlerinde gecerli. benim yaptirdigim islemde ise kisi geri donene kadar bi bunalim haline giriyor , geri dondukten sonra ise islem etkisini kaybediyor ve kisi islem yaptiran kisiye zamanla soguklasiyor . o yuzden geri dondukten sonra is islem yapilan kisiye dusuyor kendini sevdirebilirse yaninda olur ve islem yapilan kisi ona kendi hisleri ile asik olur yada olmaz terkeder. benim yaptirdigim da islem yalnizca kisi geri donene kadar gecerli sonrasinda yalnizca benim elimde , kendimi sevdirmeyi başaramazsam yine gidecek ve vazgeçeceğim ama kendimi sevdirecegimi biliyorum. umarim aciklayici olmusumdur biraz uzun oldu ama bildiklerimi aktarmak istedim