O an işlemi yaparken çok sakindim.Öncesinde nefes egzersizleri yaptım.Yaparken odaklandım gerçekten.Ha sonrasında zaten onun enerjisiyle çalışmıyor mu niyet o şekildeBir türlü o ruh halinden çıkıp kurtulamadiniz
O an işlemi yaparken çok sakindim.Öncesinde nefes egzersizleri yaptım.Yaparken odaklandım gerçekten.Ha sonrasında zaten onun enerjisiyle çalışmıyor mu niyet o şekildeBir türlü o ruh halinden çıkıp kurtulamadiniz
Niyet ne şekilde olursa olsun operatör sizsiniz .O an işlemi yaparken çok sakindim.Öncesinde nefes egzersizleri yaptım.Yaparken odaklandım gerçekten.Ha sonrasında zaten onun enerjisiyle çalışmıyor mu niyet o şekilde
Nasıl bir işlemdiRunelerle ilk çalışma yaptığımda moralim çok bozuktu birinin beni araması için yapmıştım. Bir haftaya yakın bekledim ara ara aklıma geliyordu oldu mu olmadı mı diye .1 hafta geçtikten sonra baktım tik yok amaaann bosver olmazsa olmasın diyip bıraktım ertesi gub kişi iki yerden de bana ulaşmaya çalıştı bu da böyle bir animdir
Karşı tarafın iletişime geçmesi içindi.Nasıl bir işlemdi
araması imkansız gibi dediğiniz uzun süre görüşmediğiniz biri miydi .Karşı tarafın iletişime geçmesi içindi.
Bakın hala sorguluyorsunuz majide sinir yoktur.araması imkansız gibi dediğiniz uzun süre görüşmediğiniz biri miydi .
Yani majide imkansız yoktur muBakın hala sorguluyorsunuz majide sinir yoktur.
Evet .Yani majide imkansız yoktur mu
Size birşey sormak istiyorum.bakımla işlem tuttu mu iradesi kırıldı mı diye bakmak gerekir dediler.Kimisi de bakımla bakarsak işlem sekteye uğrayabilir dedi.Ne yapmak gerekir.Bir de bakım derken kendim bie sarkaç yaptım onunla işlem hakkında nasıl bakım yapılıyorEvet .
İradesi kırıldı mı diye bakılır ama ben bakmıyorum en güzeli yapıp unutmak o kolayima geliyor . İşlem tuttu mu diye de bakmam buradaki şüphe de işlemi sevmeye uğratır. Sarkaçi uyumlamaniz lazım bana evetini göster hayirini göster diyerek cevapların yönünü tayin etmelisiniz .Size birşey sormak istiyorum.bakımla işlem tuttu mu iradesi kırıldı mı diye bakmak gerekir dediler.Kimisi de bakımla bakarsak işlem sekteye uğrayabilir dedi.Ne yapmak gerekir.Bir de bakım derken kendim bie sarkaç yaptım onunla işlem hakkında nasıl bakım yapılıyor
Bir kere yaptım başta ama sormadan önce birkaç kez eveti şöyle göster hayırı şöyle göster diye söylüyorum yine.sarkaca x kişisinin iradesi kırıldı mı diye mi soracağız mesela sadece.İradesi kırıldı mı diye bakılır ama ben bakmıyorum en güzeli yapıp unutmak o kolayima geliyor . İşlem tuttu mu diye de bakmam buradaki şüphe de işlemi sevmeye uğratır. Sarkaçi uyumlamaniz lazım bana evetini göster hayirini göster diyerek cevapların yönünü tayin etmelisiniz .
İrade kırma işlemini yaptıktan 3 ya da 4 gün sonra evetBir kere yaptım başta ama sormadan önce birkaç kez eveti şöyle göster hayırı şöyle göster diye söylüyorum yine.sarkaca x kişisinin iradesi kırıldı mı diye mi soracağız mesela sadece.
Daha fazla zaman geçtiyse bakılır mı ?İrade kırma işlemini yaptıktan 3 ya da 4 gün sonra evet
Olabilir.Daha fazla zaman geçtiyse bakılır mı ?
Korunma şart. Ben zayıf yönleri öğrenmek yerine, bu işlemi yaparsam korunmayı kirabilir miyim diye soruyorum. Her işlem için ve niyet için yapacağım işlem dizisindeki işlemlerin uyumu için. Ve korunmam için.Absoluta seni bulmuşken birsey sormak istiyorum işlem öncesi bakımı ne için yapmalıyız?
Bu niyet için bu İşlem uygun mu ?
Karşı tarafın zayıf yönlerini bilip ona göre işlem yapmak mı
Karşı tarafın savunması nasıl onun için mi
Korunma gerekiyor mu gerekmiyor mu diye bunların hangilerini sormaliyiz ya da ek sorular neler olmalı?
Evet şöyle olsun hayır böyle olsun zorlayarak değil de. Bana eveti göster demek daha uygun.Bir kere yaptım başta ama sormadan önce birkaç kez eveti şöyle göster hayırı şöyle göster diye söylüyorum yine.sarkaca x kişisinin iradesi kırıldı mı diye mi soracağız mesela sadece.
Anladım Hocam.Bir de siz demiştiniz , sarkaç gelecek hakkında her zaman doğru bilgi vermeyebilir diye.Bu işlemi yaparsam korunmayı kırabilir miyim sorusu henüz yapılmamış bir şey hakkında olduğundan ne derece doğru cevap elde edebiliriz.Veya bir işlem yapacaksam bu işlem başarılı olur mu diye sormak mesela.İşlemi anlatıp mı soruyoruz sarkaça.Evet şöyle olsun hayır böyle olsun zorlayarak değil de. Bana eveti göster demek daha uygun.
Bu işlemle bu savunma kırılır ya da kırılmaz. Bu tam olarak gelecek ile alakalı bilgi sayılmaz. Bu pirinçten pilav pişirilir mi, sormak gibi birşey.Anladım Hocam.Bir de siz demiştiniz , sarkaç gelecek hakkında her zaman doğru bilgi vermeyebilir diye.Bu işlemi yaparsam korunmayı kırabilir miyim sorusu henüz yapılmamış bir şey hakkında olduğundan ne derece doğru cevap elde edebiliriz.Veya bir işlem yapacaksam bu işlem başarılı olur mu diye sormak mesela.İşlemi anlatıp mı soruyoruz sarkaça.