"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gerçeği söyleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Runelerle ilk çalışma yaptığımda moralim çok bozuktu birinin beni araması için yapmıştım. Bir haftaya yakın bekledim ara ara aklıma geliyordu oldu mu olmadı mı diye .1 hafta geçtikten sonra baktım tik yok amaaann bosver olmazsa olmasın diyip bıraktım ertesi gub kişi iki yerden de bana ulaşmaya çalıştı bu da böyle bir animdir

Runelerle ilk çalışma yaptığımda moralim çok bozuktu birinin beni araması için yapmıştım. Bir haftaya yakın bekledim ara ara aklıma geliyordu oldu mu olmadı mı diye .1 hafta geçtikten sonra baktım tik yok amaaann bosver olmazsa olmasın diyip bıraktım ertesi gub kişi iki yerden de bana ulaşmaya çalıştı bu da böyle bir animdir
Nasıl bir işlemdi

Size birşey sormak istiyorum.bakımla işlem tuttu mu iradesi kırıldı mı diye bakmak gerekir dediler.Kimisi de bakımla bakarsak işlem sekteye uğrayabilir dedi.Ne yapmak gerekir.Bir de bakım derken kendim bie sarkaç yaptım onunla işlem hakkında nasıl bakım yapılıyor
İradesi kırıldı mı diye bakılır ama ben bakmıyorum en güzeli yapıp unutmak o kolayima geliyor . İşlem tuttu mu diye de bakmam buradaki şüphe de işlemi sevmeye uğratır. Sarkaçi uyumlamaniz lazım bana evetini göster hayirini göster diyerek cevapların yönünü tayin etmelisiniz .

İradesi kırıldı mı diye bakılır ama ben bakmıyorum en güzeli yapıp unutmak o kolayima geliyor . İşlem tuttu mu diye de bakmam buradaki şüphe de işlemi sevmeye uğratır. Sarkaçi uyumlamaniz lazım bana evetini göster hayirini göster diyerek cevapların yönünü tayin etmelisiniz .
Bir kere yaptım başta ama sormadan önce birkaç kez eveti şöyle göster hayırı şöyle göster diye söylüyorum yine.sarkaca x kişisinin iradesi kırıldı mı diye mi soracağız mesela sadece.

Absoluta seni bulmuşken birsey sormak istiyorum işlem öncesi bakımı ne için yapmalıyız?
Bu niyet için bu İşlem uygun mu ?
Karşı tarafın zayıf yönlerini bilip ona göre işlem yapmak mı
Karşı tarafın savunması nasıl onun için mi
Korunma gerekiyor mu gerekmiyor mu diye bunların hangilerini sormaliyiz ya da ek sorular neler olmalı?
Korunma şart. Ben zayıf yönleri öğrenmek yerine, bu işlemi yaparsam korunmayı kirabilir miyim diye soruyorum. Her işlem için ve niyet için yapacağım işlem dizisindeki işlemlerin uyumu için. Ve korunmam için.

Evet şöyle olsun hayır böyle olsun zorlayarak değil de. Bana eveti göster demek daha uygun.
Anladım Hocam.Bir de siz demiştiniz , sarkaç gelecek hakkında her zaman doğru bilgi vermeyebilir diye.Bu işlemi yaparsam korunmayı kırabilir miyim sorusu henüz yapılmamış bir şey hakkında olduğundan ne derece doğru cevap elde edebiliriz.Veya bir işlem yapacaksam bu işlem başarılı olur mu diye sormak mesela.İşlemi anlatıp mı soruyoruz sarkaça.

Anladım Hocam.Bir de siz demiştiniz , sarkaç gelecek hakkında her zaman doğru bilgi vermeyebilir diye.Bu işlemi yaparsam korunmayı kırabilir miyim sorusu henüz yapılmamış bir şey hakkında olduğundan ne derece doğru cevap elde edebiliriz.Veya bir işlem yapacaksam bu işlem başarılı olur mu diye sormak mesela.İşlemi anlatıp mı soruyoruz sarkaça.
Bu işlemle bu savunma kırılır ya da kırılmaz. Bu tam olarak gelecek ile alakalı bilgi sayılmaz. Bu pirinçten pilav pişirilir mi, sormak gibi birşey.

Gelecek çok versiyonlu. Ve ben örneği kartlarla bu işlemi yapsam, ne olur diye sordum zaman. Bu cevabın %90 doğru olabileceği, o da ben işlemi doğru yaparsam.

Geri