Gecmis yasam icin regresyon yapiliyor. Regresyon zamndan bagimsizlasmaksa neden herkes gecmisi merak eder ki? Ben ileriki yasamima regresyonla gitmek isterim![]()
Madem unutturulacak o zaman herhangi bri devamlılıktan nasıl bahsedebiliyorsunuz?Bu hayatı etkilenmesin diye eski hayatları varlığa unutturulur daha doğrusu bilincin farklı bir tabakasına itilirler, kişisel bir kütüphane gibi her şey orda kayıtlıdır ancak dediğiniz gibi o hayatlar arası birbirine ulaşmak mümkün değildir, regresyon hipnoz gibi yöntemler hariç
Gecmis yasam icin regresyon yapiliyor. Regresyon zamndan bagimsizlasmaksa neden herkes gecmisi merak eder ki? Ben ileriki yasamima regresyonla gitmek isterim![]()
Regresyon buyuk bir sertifika oyle ha diyince alincak herkesin yapacagi birsey olmadigi icin muhtemelen ondan pahalidir. Pahali da olsunBuna "progresyon" deniyor; regresyonla ilgilisin zaten biliyorsundur, bilmeyenler olabilir.
Tam olarak geleceği göremiyoruz sanırım progresyonla, semboller görünüyormuş daha çok. Mesela yıkık dökük bir ortam, viraneler, gri bir şehir ve hava gibi... Karanlık bir gelecek yani. Ben hiç görmedim, görenlerin yalancısıyım.
Keşke eğitimleri bu kadar pahalı olmasa da herkes regresyon ve progresyon eğitimi alabilse. Forumda geçmiş ve gelecek yaşamı görme konusunda pek paylaşım yapan da yok. Üzülüyorum.![]()
Net. bırakamazsın.Evet basliktan da anlasildigi uzere azicik beyin yakalim dostlarim. Simdi reenkarnasyon bilincine bu hayatta idrak olduk diyelim ve bundan sonraki bedenime enkarne olmadan onun onceki hayatina ulasmasinda net bulgular miras vs. Nasil birakabilirim sizce?