"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gece neden korku gelir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Talgaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evrimsel yönünü bilmiyorum ama deşifre olmaktan, kalp kırıklığından, hayal kırıklığından veya manipülasyondan kaçınmaya çalışmak olabilir; kısaca ele geçirilme tehlikesine karşı oluşan bir durum. Siz biliyorsanız lütfen paylaşın.
Bilmiyorum, bazı şüphe ve endişelerim var fakat. Bunu burada paylaşmak ne denli doğru olur bilmiyorum lakin aylardır bilinç kaymaları oluyor, anlık olarak kırmızı renkte iki nokta görüyorum.

Nadiren de olsa rüyamda birinin önümde durup korumaya çalıştığı durumlar var, artık hayal ile gerçek arasındaki perde incelmeye başlamış gibi.

Bilmiyorum, bazı şüphe ve endişelerim var fakat. Bunu burada paylaşmak ne denli doğru olur bilmiyorum lakin aylardır bilinç kaymaları oluyor, anlık olarak kırmızı renkte iki nokta görüyorum.

Nadiren de olsa rüyamda birinin önümde durup korumaya çalıştığı durumlar var, artık hayal ile gerçek arasındaki perde incelmeye başlamış gibi.
Spiritüel bir saldırı olma ihtimali var. Sanrı da olabilir ama bence enerji alanınızı temizleyip meditasyonla güçlendirin. Yıkılamaz bir duvar inşa etmek zor değil.

En azından şanslısınız sizi koruyan birileri var, siz de kendinizi koruyun.

Göz biçiminde, ama insanlarda olduğu gibi de değil. Tarif etmek zor, bir garip.

Eğlenmiyorsunuz umarım şu an.
Yoo.. neden öyle düşündünüz..
Tam tahmin ettiğim gibi varlık gözü yani.
Varlık hadi gel şu kişiye bulaşalım demez genelde.. bilmeden onlara zarar verdiyseniz yada onlarla içli dışlı olan birileriyle yakınlığınız olduysa sizi de sürülerine katmak isterler. bazen de büyü görevlisi olarak gelirler.. genelde aşk(!) yani bağlama büyülerinde 🤩

Göz biçiminde, ama insanlarda olduğu gibi de değil. Tarif etmek zor, bir garip.
Bunu söylemeniz iyi oldu. Astral bir saldırı da olabilir, Rhea’nın söylediği gibi büyü olma ihtimali de çok güçlü. Allah korusun, gerçekten böyle insanlar çok fazla, size kafayı takmış biri zihninizle oynuyor olabilir.

Spiritüel bir saldırı olma ihtimali var. Sanrı da olabilir ama bence enerji alanınızı temizleyip meditasyonla güçlendirin. Yıkılamaz bir duvar inşa etmek zor değil.

En azından şanslısınız sizi koruyan birileri var, siz de kendinizi koruyun.
Yapmadığım şey kalmadı, mantık sınırlarını ve dünyevî ön-kabulleri aşan biçimde elimi kolumu bağlıyor bu durum.

Onu gördüğümde kelimelerim tükeniyor, bir akım tarafından çarpılmış gibi kısa bir an için irkiliyorum.

Etkisi geçmiyor.

Yapmadığım şey kalmadı, mantık sınırlarını ve dünyevî ön-kabulleri aşan biçimde elimi kolumu bağlıyor bu durum.

Onu gördüğümde kelimelerim tükeniyor, bir akım tarafından çarpılmış gibi kısa bir an için irkiliyorum.

Etkisi geçmiyor.
Güçlü bir büyüye/saldırıya benziyor. Mutlaka bakım yaptırın, umarım kurtulabilirsiniz.

Sanırım sizi korumaya çalışan birileri var ama nasılsa korunuyorum diye umursamamazlık yaparsanız sonunda canavarla başbaşa kalabilirsiniz.. o nedenle siz kendinizi korumayı öğrenin.
Bana kim, neden kafayı taksın?
Asıl soru, kim neden korusun beni?

Uzaktan beyin kontrolü gibi mi yani yoksa başka bir boyuttan bir varlık mı görevli.. Astral alemlerde kolay bulunan bir şey mi bu tür varlıklar.. çok tuhafmış.
Uzaktan enerji alanına müdahale ediyor, söylediğiniz gibi zihni yönlendiriyor. Varlık da görevlendiriyordur böyle biri, tek çalışacağını sanmam. Astralde bulunmasa bile kendinde olan varlıklarla çalışabilir, gerçekten ustaysa köleleştirmek zor olmayacaktır.

Bana kim, neden kafayı taksın?
Asıl soru, kim neden korusun beni?
Yani sizi seven insanlar, arkadaşlarınız korumak ister belki iyi ruhaniler vardır etrafınızda onlar da korumak isteyebilir.

Kafaya takma konusunu ben bilemeyeceğim. Bir şeyinizden etkilenmiştir, başka birine yar etmek istemez veya sizi hırs yapmıştır, bilinmez.

Uzaktan enerji alanına müdahale ediyor, söylediğiniz gibi zihni yönlendiriyor. Varlık da görevlendiriyordur böyle biri, tek çalışacağını sanmam. Astralde bulunmasa bile kendinde olan varlıklarla çalışabilir, gerçekten ustaysa köleleştirmek zor olmayacaktır.
Hımm usta bir kara büyücü gibi hissettim okurken.. ne yazık eğer öyleyse kurtulması zor cingözler yapıştı mı bırakmıyorlar..

Hımm usta bir kara büyücü gibi hissettim okurken.. ne yazık eğer öyleyse kurtulması zor cingözler yapıştı mı bırakmıyorlar..
Muhtemelen dediğiniz gibidir, insan neden başka birinin zihnini ele geçirmek istesin yoksa. Allah şerlerinden korusun hepimizi.

iyi ruhaniler vardır
İyi ruhaniler ayy şu başını belaya sokmuş hadi gidip hayatını kurtaralım demezler, insanlar yaptıklarının sonuçlarından sorumludur. Onların gittikleri kişiler ilahi planda değerli olan temiz insanlardır. Yorumunuzu okuyan ama nasılsa iyi ruhaniler beni kurtarır diye her şeye atlayan kişiler çıkarsa diye söylemek istedim.

Geri