"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fırtına Büyüsü

Bır dakika o fırtına tasını shamanlar yapıyor dıye bılıyordum yanılıyor mu ??

Mezbaha mı =D?
Kasap falan , araştırmak lazım.
-Imm elinizde acaba koyun midesinden çıkmış bir taş var mı?

Var ama satacak dalan değilim zaten saklamak sorun oluyor hep kadınların eline geçmesi ve görmesi özelliğini kaybettiriyor (kesinlik veremem ama deneyenlerin uyarısı)

Özelliği gidiyor denemedir bilmiyorum tam olarak ama denemeyede cüret edemedim eğer doğruysa taşımın bir özelliği kalmıyacak işaret parmağımın 1 bogumu kadar olan bir taş rengi siyaha daha çok dönük ama gri (füme rengi diyebiliriz) çakıl taşına benziyor yuvarlak gibi yani sert ele batabilicek gibi sert köşeleri yok. kolye yapmayı düşündüm ama biri görür diye yapmadım :)

Eskiden savaşlarda kullanılyormuş fakat artık nasıl bulundugu nasıl muhafaza edileceği unutulduğu için kimse dogru düzgün saklayamıyor bu taşlardan... ve kullanımı derken anlamadım nasıl yağmur yağdırıyor diye soracaktınız sanırım normalde bir akarsuya bırakmamız yeterli oluyormuş bulunduğum yerde akarsu yok malesef dogallık mı kaldı artık bende yeni yöntemler arıyorum kaseye su koyarak falan sonuçta su kaynagı olmak zorunda bunu keşif ettim ama sonunda herhangi bir duası yok sadece istemek yeterli oluyor diye biliyorum bende su ana kadar bir kaç kere yaptım yağmur yağdı ama kararsızım ben mi yaptım yoksa doga olayı kendimi oldu :S aslında bu konu açılmışken denemem lazım arkadaşlar bu konun açılmış olduğu iyi oldu :)

Eskiden savaşlarda kullanılyormuş fakat artık nasıl bulundugu nasıl muhafaza edileceği unutulduğu için kimse dogru düzgün saklayamıyor bu taşlardan... ve kullanımı derken anlamadım nasıl yağmur yağdırıyor diye soracaktınız sanırım normalde bir akarsuya bırakmamız yeterli oluyormuş bulunduğum yerde akarsu yok malesef dogallık mı kaldı artık bende yeni yöntemler arıyorum kaseye su koyarak falan sonuçta su kaynagı olmak zorunda bunu keşif ettim ama sonunda herhangi bir duası yok sadece istemek yeterli oluyor diye biliyorum bende su ana kadar bir kaç kere yaptım yağmur yağdı ama kararsızım ben mi yaptım yoksa doga olayı kendimi oldu :S aslında bu konu açılmışken denemem lazım arkadaşlar bu konun açılmış olduğu iyi oldu :)
Sorum yanlış değil.: )
Ama yanlış anladıysanız , kusura bakmayın.Ben teşekkür ederim ,anladım.: )
En iyisi yakın zamanda bu taşlardan bulmak olacak.=)

Mezbahalardan bulabilirsiniz aslında kasapta olucağını sanmıyorum çünkü her kasap kendi kesmiyor hazır kesilmiş et alıyolar o yüzden :/

Arkadaşım sordugun soruya cevap verilmemiş ben veriyim bu taş osmanlı devleti zamanında kalmukların kullanıdıgı bir taştı yanlış hatırlamıyosam onlarda müslümandı (Tam bilmiyorum yalan olmasın şimdi)

merabalar ya ben yenı uyeyım bende bı yetenek var ıstedıgımde ve ıstemedıgım sozler sayesınde yagmur yagdırabılıyorum bu bı rastlantımı yoksa yetenekmı bana soylermısnız....
Büyük ihtimalle sizin yeteneğinizle alakalıdır. Kaç kere denediğiniz ve periyodları da bilmek gerekir. Ama bu yapılabilir. Havaya hükmeden doğaüstü güçleri olan insanlar vardır tıpkı telekinezi yeteneği de olanlar gibi :)

Arkadaşım sordugun soruya cevap verilmemiş ben veriyim bu taş osmanlı devleti zamanında kalmukların kullanıdıgı bir taştı yanlış hatırlamıyosam onlarda müslümandı (Tam bilmiyorum yalan olmasın şimdi)
Marchosias, YADA Taşı hiçbir zaman bulunamadı.Koyun içinden falan çıkmıyor.Senin dediğin başka bir mesele.Şamanik ritüellerde kullanılan taşı Osmanlı İmparatorluğu'da araştırdı, buldu mu bilemem ama bildiğimiz araştırmış olmaları. YADA Taşı nın kullanım şekillerinden biri de su dolu tas üstünde sallarken, mantralar söylenerek transa girlir, uygulama yapılır vs. vs. Üstelik YADA için göksel taş denir. Ben bir çeşit göktaşı olduğuna inanıyorum. Neden? Zira denir ki kırmızı, kahverengi puntolu bir taştır. Hem bu tarif hem de göksel denilince, atmosfere girip nükleer füzyona uğramış göktaşlarında da bakıldığında böyle noktacıklara rastlanmasıdır. Bu da bir tür göktaşı olabilir bu nedenle. Sizin bahsettiğiniz başka birşey YADA başka birşey. Ayırın ikisini.

marchosias peki bu taşın rengi nasıl ne tür bi şekilde oluyo genellikle bize bi genel tanıtımını yaparsan mutlu oluruz.
Ona göre hareket ederiz (taşı bulma bahabında).

Yada taşının koyunun midesindeki taştan yapıldığını ilk defa burda okudum. Ama tehlikeli bir taş olduğunu biliyorum-tabi doğru kullanılmaz ise. Şamanlara ait olduğu da günümüzde biliniyor. Bulunmasının da olabilitesi var mı, bilemem! Ama Antik Mısır Sırları adlı kitapta bu taştan,efsanelerden ve ortaya çıkardığı olaylardan bahsediyor Ergun Candan.

o kitabı görmüştüm ama almadım ankaraya gittiğimde alıcam yani erzincanda bulunmaz öyle kitaplar hecate sonumuzu hayır etsin :D

o kitabı görmüştüm ama almadım ankaraya gittiğimde alıcam yani erzincanda bulunmaz öyle kitaplar hecate sonumuzu hayır etsin :D

Ben yaklaşık 3-3,5 aydır okuyorum o kitabı... Aslında şimdiye bitirmiştim ama notlar alarak,irdeliyerek okuyorum. Yazarın çılgın olduğunu söyleyebilirim. Ama o adamın tv programı da yayından kaldırılmıştı gizemli şeyler açıkladığından. Zevkle ve sindirerek okuyorum. Şimdi ölüler kitabı kısmındayım. Tavsiye ederim eğer Mısır'a ilgi duyuyorsan...

merabalar ya ben yenı uyeyım bende bı yetenek var ıstedıgımde ve ıstemedıgım sozler sayesınde yagmur yagdırabılıyorum bu bı rastlantımı yoksa yetenekmı bana soylermısnız....
ciddi misin sen ya gercekten oluo mu bu daha ayrıntılı anlatır mısın nasıl oldugu nasıl istemediğin sözler???

bi işe yaramadıı bırak fırtınayı rüzgar bile cıkaramadım

Sn. aras, kullandığınız üslup maalesef hiç hoş değil. Siz uygulamadan beklenen neticeyi alamamış olabilirsiniz ama, "işe yaramadı" demek yerine " ben gerektiği kadar konsantre olamadım, bu uygulama benim inançlarıma pek uygun değil, ...vb." kendi durumunuza uyan yorumları tercih etmeniz daha yerinde olurdu. Uygulamalarda alınan neticeler kişiden kişiye değişebilir.Bu değişkenliğin nedeni de, yeteneklerimiz, inançlarımız, kendimizi geliştirdiğimiz alanlar, beklentilerimiz... gibidir. İyi forumlar diliyorum.

Geri