Sorum yanlış değil.: )Eskiden savaşlarda kullanılyormuş fakat artık nasıl bulundugu nasıl muhafaza edileceği unutulduğu için kimse dogru düzgün saklayamıyor bu taşlardan... ve kullanımı derken anlamadım nasıl yağmur yağdırıyor diye soracaktınız sanırım normalde bir akarsuya bırakmamız yeterli oluyormuş bulunduğum yerde akarsu yok malesef dogallık mı kaldı artık bende yeni yöntemler arıyorum kaseye su koyarak falan sonuçta su kaynagı olmak zorunda bunu keşif ettim ama sonunda herhangi bir duası yok sadece istemek yeterli oluyor diye biliyorum bende su ana kadar bir kaç kere yaptım yağmur yağdı ama kararsızım ben mi yaptım yoksa doga olayı kendimi oldu :S aslında bu konu açılmışken denemem lazım arkadaşlar bu konun açılmış olduğu iyi oldu![]()
Büyük ihtimalle sizin yeteneğinizle alakalıdır. Kaç kere denediğiniz ve periyodları da bilmek gerekir. Ama bu yapılabilir. Havaya hükmeden doğaüstü güçleri olan insanlar vardır tıpkı telekinezi yeteneği de olanlar gibimerabalar ya ben yenı uyeyım bende bı yetenek var ıstedıgımde ve ıstemedıgım sozler sayesınde yagmur yagdırabılıyorum bu bı rastlantımı yoksa yetenekmı bana soylermısnız....
Marchosias, YADA Taşı hiçbir zaman bulunamadı.Koyun içinden falan çıkmıyor.Senin dediğin başka bir mesele.Şamanik ritüellerde kullanılan taşı Osmanlı İmparatorluğu'da araştırdı, buldu mu bilemem ama bildiğimiz araştırmış olmaları. YADA Taşı nın kullanım şekillerinden biri de su dolu tas üstünde sallarken, mantralar söylenerek transa girlir, uygulama yapılır vs. vs. Üstelik YADA için göksel taş denir. Ben bir çeşit göktaşı olduğuna inanıyorum. Neden? Zira denir ki kırmızı, kahverengi puntolu bir taştır. Hem bu tarif hem de göksel denilince, atmosfere girip nükleer füzyona uğramış göktaşlarında da bakıldığında böyle noktacıklara rastlanmasıdır. Bu da bir tür göktaşı olabilir bu nedenle. Sizin bahsettiğiniz başka birşey YADA başka birşey. Ayırın ikisini.Arkadaşım sordugun soruya cevap verilmemiş ben veriyim bu taş osmanlı devleti zamanında kalmukların kullanıdıgı bir taştı yanlış hatırlamıyosam onlarda müslümandı (Tam bilmiyorum yalan olmasın şimdi)
o kitabı görmüştüm ama almadım ankaraya gittiğimde alıcam yani erzincanda bulunmaz öyle kitaplar hecate sonumuzu hayır etsin![]()
ciddi misin sen ya gercekten oluo mu bu daha ayrıntılı anlatır mısın nasıl oldugu nasıl istemediğin sözler???merabalar ya ben yenı uyeyım bende bı yetenek var ıstedıgımde ve ıstemedıgım sozler sayesınde yagmur yagdırabılıyorum bu bı rastlantımı yoksa yetenekmı bana soylermısnız....
bi işe yaramadıı bırak fırtınayı rüzgar bile cıkaramadım