"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fil Suresi ile ilgili..

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Efset
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O kadar bilgi sahibi degilim. Ama burada bahsedilen hep anlatilmamasi gerektigi olduğu icin yazdim.
Belkide henüz olma zamani gelmemiştir.
Yada biraz ara verin tekrar deneyin..
Ben de aynen dediginiz gibi yaptım; bi süre okumaya ara verdim. Sonra tekrar başladım ve taa çinin daha önce adını hiç duymadıgım bir kentinde bir virüs çıktıgini duydum haberlerde.. Iyi de bana neydi bundan.. Ben Tebbet suresini okumaya devam ediyordum sadece bu kõtü insanların benden uzaklaşmasi icin.. Derken virüs tüm dūnyaya yayildi hızla ve ben medyanın şişirmesi diye inandım epey, haberlerde gördügüm manzaralari amerikan filmlerinden cok izlemistim zaten.. Ta ki kronik hastaligini belgeleyenlerin idari izinli sayilacaklari haberini alana kadar... Ilk kez o gün içime düştū sevdiklerimi kaybetme korkusu.. Kısacası mart ortasından beri idari izinle evimdeyim ve yüzūne Tebbet okuduklarimin yüzlerini görmedigim için önce Allaha sonra da tavsiyeniz icin size şükranlarımı sunuyorum. İşiniz gücünüz rast gelsin arkadaşım?
 
Ben de size düşmanlık eden kişinin yanınızdan uzaklaşması için yüzüne karşı 7 Tebbet okuyup ona farkettirmeden üflemek lazım diye duymuştum. Yanlış hatırlamıyorsam ortaokula giderken denemiştim ve işe yaramıştı. Bir de negatif bir ortamdayken 51 besmele çekip ortama üflerseniz negatiflik ortadan kayboluyor. Bunu da teneffüste tartıştığım arkadaşımda denemiştim. O gün yanımda oturuyordu ve derse girince bu yöntemi yaptım ve ödevime birden yardım etmişti daha doğrusu bizzat kendi yapmıştı. Belki de tesadüftür bilemiyorum.
Nacizane fikrim direkt yüzüne söyleyin. Hiç uğraşmayın.
 
Geri
Üst