Psikite Kayıtlı Üye 2 Mar 2020 #21 ela.nass' Alıntı: @Medea Aynen ben de büyük zâtların buna benzer şeyler yaptığını okumuştum, konuşmamak için. Erkekler bu konuda daha yetenekli sanki. Yalnız @Psikite ben koli bandı kullansam, parmaklarım durmuyor. Yazmaya başlıyorum bu sefer buna ne yapacağız ? Genişletmek için tıkla ... Parmaklarını da bantla. Hatta birinden yardım al kendini komple bantla ??
ela.nass' Alıntı: @Medea Aynen ben de büyük zâtların buna benzer şeyler yaptığını okumuştum, konuşmamak için. Erkekler bu konuda daha yetenekli sanki. Yalnız @Psikite ben koli bandı kullansam, parmaklarım durmuyor. Yazmaya başlıyorum bu sefer buna ne yapacağız ? Genişletmek için tıkla ... Parmaklarını da bantla. Hatta birinden yardım al kendini komple bantla ??
Ü Üye silindi 70925 2 Mar 2020 #23 ela.nass' Alıntı: @Medea Aynen ben de büyük zâtların buna benzer şeyler yaptığını okumuştum, konuşmamak için Genişletmek için tıkla ... Yeni duydum ama inanın hiç ihtiyacım olmuyor. ? Anladınız siz. Lisedeyken lakabım "sessiz"di. ???? Moderatör tarafında düzenlendi: 2 Mar 2020
ela.nass' Alıntı: @Medea Aynen ben de büyük zâtların buna benzer şeyler yaptığını okumuştum, konuşmamak için Genişletmek için tıkla ... Yeni duydum ama inanın hiç ihtiyacım olmuyor. ? Anladınız siz. Lisedeyken lakabım "sessiz"di. ????