acemicadisofia
Kayıtlı Üye
Paylaşın ögrenelim olacaktı tabiiDin derken din tüccarlarıyla elbette ilgisi yok ama her toplumun bir dini, her insanın bir vicdanı var. Siz Müslümanlıkla ilgisi yok diyorsanız Hristiyanlık tarihini araştırın varlıklar kimlere görünmüş. Her zaman saf masum insanlar, bakire kızlar, küçük çocuklar, günahsız rahip ve rahibeler, aziz ve azizeler çıkar karşınıza. İslam tarihinde de böyledir bu. Herkesin kendi dinine göre görmesi ancak Allah'ın bir rahmeti olabilir ki, o dinler de Allah'tandır neticede, Sabiilik Hinduizm bile olsa. Ayrıca ben herkesin dinine göre olduğunu sanmıyorum, hakikat tektir, gerisi sanrı. Ayrıca böyle şeylere genetik demek son birkaç yılda ortaya çıkmış bir teselliden öteye gitmez bence. Ben ta atalardan günümüze gelen yüzlerce binlerce yıllık halk söylentilerine ve her dinde olan efsanelere dayanarak paylaşıyorum nacizene bilgimi, muhalefet ediyorsunuz hemen. Sizin de genetik olduğuna dair varsa bilimsel kanıtlarınız, mesela güvenilir anket sonuçları veya benim bilemeyeceğim başka şeyler, paylaşın igrenelim. Yoksa dediğim gibi dayanaksız genetik demek avuntudur sadece.