Evde huzursuzluk için rune tılsımı

sosyal anksiyete mi
Aslında tam öyle değil, bahsettiğiniz şeylerin aynen dışarıda da yaşanması durumu. Kimseyle konuşmak istememe, konuşunca da iyi hissetmeme, her nerede olursam olayım orada kendimi yabancı hissetme, tek de olsam yanımda kişiler de olsa tam anlamıyla huzursuzluk hissini iliklerime kadar hissediyorum.

Sosyal anksiyete tanımı böyle bir şey zaten
Benziyor evet ama öyle değil, sosyal anksiyeteyi sosyalleşmede bir engel olarak görebiliriz, kişiyi huzursuz hisseder vs. Fakat benim bahsettiğim durum kişinin olmadık yerde kabuğuna çekilmesi her yerin ona yabancı gelmesi ve ardından her durumun ona huzursuz hissettirmesi. Yani benim durumumda sosyalleşmek bir sorun değil sorun sosyalleşmeden bağımsız olarak ne yapılırsa yapılsın huzursuzluk hissinden çıkamamak.

anladım iki farklı açıklama yaptınız. Demek ki ilk açıklamanız iptal. Başkaları ile alakası yok konunun. Başka insnalar olunca olmuyor yalnız olunca oluyur o zaman. Benim verdiğim örnek prana chi enerjisinin evlerde bozulması.

Şehirlerin de elbet prana da enerjisi bozulabilir lakin alışkanlığı devam eder. O yüzden prana kaynaklı bir huzurluk olmaz dışarı da.

Sizin durumuzu anlamadım açıkçası. İlk açıklama sosyal anksiyete gibi duruyor ikimci açıklama genel anksiyete gibi duruyor.

Tabi evde kendi alanında rahat olma dışarda ise o kadar rahat olamama gibi basit bir açıklaması da olabilir.

Kendinizi dışarı çıkarken koruma altına alın bir de öyle deneyin bakalım. Belki de başlarının enerjisi sizi rahatsız ediyordur.

İlgili bölümde korumalar paylaştım

Geri