anladım iki farklı açıklama yaptınız. Demek ki ilk açıklamanız iptal. Başkaları ile alakası yok konunun. Başka insnalar olunca olmuyor yalnız olunca oluyur o zaman. Benim verdiğim örnek prana chi enerjisinin evlerde bozulması.
Şehirlerin de elbet prana da enerjisi bozulabilir lakin alışkanlığı devam eder. O yüzden prana kaynaklı bir huzurluk olmaz dışarı da.
Sizin durumuzu anlamadım açıkçası. İlk açıklama sosyal anksiyete gibi duruyor ikimci açıklama genel anksiyete gibi duruyor.
Tabi evde kendi alanında rahat olma dışarda ise o kadar rahat olamama gibi basit bir açıklaması da olabilir.
Kendinizi dışarı çıkarken koruma altına alın bir de öyle deneyin bakalım. Belki de başlarının enerjisi sizi rahatsız ediyordur.
İlgili bölümde korumalar paylaştım