Z
zeynepsu98
ay sizde de oluyo mu ilk gün zor bela okuyosam kesinlikle devamı gelmiyo veya okusam bile dilim dönmemeye başlıyo falan not: dehbli forumlular beni ekstra anlayacak 

niye azarlar gibi yazdın sevgili urumAy olmuyor çünkü pratik yapıyoruz ve zorlamaya gerek yok az okuyarak yapılabilir. Motor gücü 1.1 ise 4 bin devire çıkmaya ne gerek var.
ay sizde de oluyo mu ilk gün zor bela okuyosam kesinlikle devamı gelmiyo veya okusam bile dilim dönmemeye başlıyo falan.
ironi yapmış idim ciddi değildimBu mesaj da azarlandığınızı neden düşündünüz anlamadım.
Kişi zaten hazır olduğu için alan açılmış olamaz mı ? Eşiğe geldiği için baskı hissedemez mi ? Aslında bir çözülme anındaysa ve bunu zorlanma gibi algılıyorsa ?Kendi kendinizi sabote etme durumunu oluşuyor burada. Bu da yaptığınız şeye kendinizi layık görmüyürsunuz ve/ya keskin, ani değişimlerden doğacak geçici boşluk, tükeniş ve yıkım hislerini kucaklamaya henüz hazır değilsiniz demek. Hazır olsanız direnç görmeden okumalara devam ederdiniz ve protokol baştatılırdı.
Kişi zaten hazır olduğu için alan açılmış olamaz mı ?
Eşiğe geldiği için baskı hissedemez mi ? Aslında bir çözülme anındaysa ve bunu zorlanma gibi algılıyorsa ?
Bir insan neye ve kimin zamanına göre hazır olur ki..
esma okurken zorlanıyorsan sorun fiziksel olmayabilir çünkü esmalar özel isimler ve şeytan cin vesaire engel olabiliyoray sizde de oluyo mu ilk gün zor bela okuyosam kesinlikle devamı gelmiyo veya okusam bile dilim dönmemeye başlıyo falan not: dehbli forumlular beni ekstra anlayacak![]()
Şu kadar sayıda okursanız şöyle zengin olursunuz yada böyle kendinize aşık edersiniz veya şu makama ulaşırsınız gibisinden heryerde binlerce sayı vererek hoca görünümlü yada kendine havasçı, metafizikçi bilmem ne uzmanı vs diyerek böyle kaynağı belirsiz bilgilerle, menfaat ve çıkarları için sadece insanları kandırdıklarını düşünüyorum.ay sizde de oluyo mu ilk gün zor bela okuyosam kesinlikle devamı gelmiyo veya okusam bile dilim dönmemeye başlıyo falan not: dehbli forumlular beni ekstra anlayacak![]()
Yüksek sayılarda çekmek zorlayabilir ihlaslı bir şekilde çekebildiğin kadar çeksen daha güzel olur benceay sizde de oluyo mu ilk gün zor bela okuyosam kesinlikle devamı gelmiyo veya okusam bile dilim dönmemeye başlıyo falan not: dehbli forumlular beni ekstra anlayacak![]()
Buna ben de katılıyorum ihlaslı bir şekilde kendini vererek çekmek çok daha iyi bence ..Şu kadar sayıda okursanız şöyle zengin olursunuz yada böyle kendinize aşık edersiniz veya şu makama ulaşırsınız gibisinden heryerde binlerce sayı vererek hoca görünümlü yada kendine havasçı, metafizikçi bilmem ne uzmanı vs diyerek böyle kaynağı belirsiz bilgilerle, menfaat ve çıkarları için sadece insanları kandırdıklarını düşünüyorum.
Ve bunun şirk'e girdiğini aynı zamanda büyü'ye girdiğini kendimce düşünüyorum.
İşte 1075 defa ya Vedud deyince sevdiğin sana aşık olacak.. 1076 defa okursan olmuyor mu yaniya da 1075 diye yaratıcı ile pazarlık mı yapıyorsun ki bu sayıda anlaştınız. He şimdi diyecekler ki onun matematik hesabı falan var, kendi değeriyle çarpıyorsun falan falan işte şu sonucu veriyor ? Tamam da bu işlem neye göre yapılıyor ? Doğruluk payı nedir ? Kaynağı nedir ?
Kişinin samimiyetle, içinden gelen ve ruhen yani öz bakımdan yaratıcıya kendini teslim etmiş şekilde , amaç menfaat gütmeksizin tek bir kez "ya Vedud" demesi ..
Diğer türlü 5 bin kez demesinden daha tesirli ve anlamını bulan bir durum bence..
Kendimce...![]()
Hikaye o kadar çekene kadar başka birini bulursun zatenŞu kadar sayıda okursanız şöyle zengin olursunuz yada böyle kendinize aşık edersiniz veya şu makama ulaşırsınız gibisinden heryerde binlerce sayı vererek hoca görünümlü yada kendine havasçı, metafizikçi bilmem ne uzmanı vs diyerek böyle kaynağı belirsiz bilgilerle, menfaat ve çıkarları için sadece insanları kandırdıklarını düşünüyorum.
İşte 1075 defa ya Vedud deyince sevdiğin sana aşık olacak.. 1076 defa okursan olmuyor mu yaniya da 1075 diye yaratıcı ile pazarlık mı yapıyorsun ki bu sayıda anlaştınız. He şimdi diyecekler ki onun matematik hesabı falan var, kendi değeriyle çarpıyorsun falan falan işte şu sonucu veriyor ? Tamam da bu işlem neye göre yapılıyor ? Doğruluk payı nedir ? Kaynağı nedir ?
Kişinin samimiyetle, içinden gelen ve ruhen yani öz bakımdan yaratıcıya kendini teslim etmiş şekilde , amaç menfaat gütmeksizin tek bir kez "ya Vedud" demesi ..
Diğer türlü 5 bin kez demesinden daha tesirli ve anlamını bulan bir durum bence..
Kendimce...![]()
Yıllarca ben de aynı düşünceleri savundum. Hele ki hadisler vs diyerek gelenlere.. Şimdilerde ise sayılar, zihnimde bambaşka bir alana oturuyor. Şu esma bu kadar çekilmeli gibi değil ( hala karşıyım ) ama insanın pin kodu üzerinden açılımlar olamaz mı diye irdelemeye başladım desem yalan olmaz.İşte 1075 defa ya Vedud deyince sevdiğin sana aşık olacak.. 1076 defa okursan olmuyor mu yaniya da 1075 diye yaratıcı ile pazarlık mı yapıyorsun ki bu sayıda anlaştınız. He şimdi diyecekler ki onun matematik hesabı falan var, kendi değeriyle çarpıyorsun falan falan işte şu sonucu veriyor ? Tamam da bu işlem neye göre yapılıyor ? Doğruluk payı nedir ? Kaynağı nedir ?
ay benimki böyle değil ya bi esmayı okurken sallıyoeum 30 tane okuyacağım diyelim 5.de dilim dönmemeye başlıyo zaten dehbden ötürü bunu bi rutin haline getirmek ekstra zoor öylesine sordum sizlerin görüşlerini okumak hoşuma gidiyorŞu kadar sayıda okursanız şöyle zengin olursunuz yada böyle kendinize aşık edersiniz veya şu makama ulaşırsınız gibisinden heryerde binlerce sayı vererek hoca görünümlü yada kendine havasçı, metafizikçi bilmem ne uzmanı vs diyerek böyle kaynağı belirsiz bilgilerle, menfaat ve çıkarları için sadece insanları kandırdıklarını düşünüyorum.
Kendimce...![]()