epstein dosyası

Kurban vermek ne zamandır 'ruhani ritüel' sınıfında ? Bahsi geçen olayla ilgili paravan söylemleri yersiz buluyorum. İnsan dediğimiz canlı güzellenecek bir yaratım değil. Modelinde hasar var. Kim ne derse desin.. Olmamış. Oldurmaya çalışan başaramamış. Yada tam da istediği gibi başarmış.

Yaşadığımız çağa ve unutulan kötülüklere tahammül edemiyorum. 6 ay sonra bambaşka dosyalar çıkacak ve bu 6 aylık sürede yazılan her şey unutulacak. Tıpkı ülkemizde de unutulduğu gibi..

Çocuklar ve hayvanlar ile ilgili olumsuz haberleri ne midem kaldırıyor ne de aklım. Acıyı, caniliği, masumiyeti.. ve nice duyguyu absorbe ettikçe, gözeneklerim tıkanıyor. Hissetmek istemiyorum. Bu yüzden önüme kocaman bir çizgi çektim. Çünkü okumaya devam edersem delilik makamına hızla ulaşacağımdan eminim.
her gün okuduğum gördüğüm şeylerde günün sonunda hep şu soruya geliyorum bi insan nasıl bu kadar cani olabilir bunu her düşündüğümde de bi sonrakinde daha beter olaylar okuyorum özellikle hayvanlara yapılan konulara giremiyorum bile sizle aynı hisleri paylaşıyorum

Bu tip olaylar hep vardı. Mesela Afganistan'da zamanında çok sayıda madde ve organ ticareti döndü. Çocuklar dahil. Bazı ünlülerin çocuk kanı içtiğine dair kanıtlar da var. Bu olaylar sadece bu mevzuyla sınırlı değil. Çocuklar her şekilde pisliğin ortasındadır. Normal sağlıklı bir insanın aklının alamayacağı durumlar var. Epstein yanında az kalır. Türkiye veya 3. sınıf ülkelerden çocuk ticareti ve organ ticareti almış başını gidiyor. Bilmediğimiz ne hatlar var. Mesela siyasi ayağı olmasaydı epstein ifşa olmayacaktı. Bu işler böyle birilerini yakmak için bazen geniş ağlar yakılır. Eminim bilmediğimiz daha nice kanallar vardır. Hergün parklarda çocuklar kayboluyor. Çeşit çeşit yöntemle kadınlar kaçırılıyor. Savaştan kalma yaralı piyasası var. Daha ne kadar uç örnek vereyim. Organ, madde ve özellikle çocuk ticaretinin malesef önüne geçilemez. Çünkü bunları yapanlar bizim gibi insanlar değil. Tabiri caizse para babaları.

bugün x uygulamasında çok kan dondurucu şeyler okudum bebeklere çocuklara aklımızın almayacağı kötülükleri yapmışlar yeni sayfa sayfa belgeler yayınlandı galiba epstein ve ahbapları baal adında bi iblise bol bol çocuk kurban etme ritüelleri gerçekleştirmişler hatta epsteinin baal adında bi banka hesabı varmış
baal nedir neye hizmet eder bu tarz ritüellerin ayinlerin amacı nedir
bu konu hakkında kıymetli görüşlerinizi merak ediyorum çok vahim bi konu
Meleklerde yaratıcıya demişti ki ;
"Yoksa yeryüzünde kan dökecek birini mi yaratacaksın ?"
Nedense her böyle olaylarda aklıma bu gelir hep🤷🏼‍♂️
bugün x uygulamasında çok kan dondurucu şeyler okudum bebeklere çocuklara aklımızın almayacağı kötülükleri yapmışlar yeni sayfa sayfa belgeler yayınlandı galiba epstein ve ahbapları baal adında bi iblise bol bol çocuk kurban etme ritüelleri gerçekleştirmişler hatta epsteinin baal adında bi banka hesabı varmış
baal nedir neye hizmet eder bu tarz ritüellerin ayinlerin amacı nedir
bu konu hakkında kıymetli görüşlerinizi merak ediyorum çok vahim bi konu
Bebekler yine bir bakıma yaşam farkındalıkları yok, ama şu 4 ile 10 yaş arası çocuklar için; yani bir bakıma daha yeni yeni dünyayı tanıyorlar, hayatta olduklarının farkındalığına erişiyorlar. Ve tam daha neyin ne olduğunu bilmeden, geldikleri Dünya hakkında hiçbir fikirleri yok, en saf en temiz bir hal... Onların bu denli öldürülmesi, tecavüz edilmesi, birde öldürmeden önce bir kovalama durumu varmış daha bir korksunlar diye... İnsan işte derinlemesine düşününce çıldırıcak gibi oluyor.. tabi (İNSAN) olan...
Yani şu yaratıkları benim elime verseler hepsini fırınlarda cayır cayır yakarım, keyifle sigara içerken izlerim. ,🤷🏼‍♂️

• Beğendim
Tepkiler: nix
Aslında kurban çağlar boyunca ruhani bir ritüel sınıfında olmuş hep. Hatta İskandinav ve Maya kültürlerinde bu onur atfedilen bir uygulama. (Örnekleri çokça).

Ben de bugün baktığımda insanın tanrı olarak gördüğü varlıktan beklediği bir koruma/tekamül arzusuyla yapılan uygulamalarında bunu ruhani sınıfa koyuyorum. Bu, yapılanı onaylamak değil elbette.

Ancak günümüzde bu da yok. Sadece kişisel çıkarlar ve tanrısal saydıkları güçleri "sömürmek" isteğiyle yapılan bir barbarlık var. Konunun hassasiyeti nedeniyle daha fazla klinik bir pencereden bakmayacağım ben de bu başlık altında. Hassasiyetinizi hem paylaşıyorum hem de keşke herkes sizin kadar hassas olsa diyorum.

Meleklerde yaratıcıya demişti ki ;
"Yoksa yeryüzünde kan dökecek birini mi yaratacaksın ?"
Nedense her böyle olaylarda aklıma bu gelir hep🤷🏼‍♂️
Dimi.. Ben de bu söyleme rağmen secde eden Melek tayfasına inat, bozgunculuk yapacağını düşündüğü insana secde etmeyen İblis'i düşünürüm hep. Hani tüm kötülüklerin bağlandığı, üzerine lanetler yağdırılan.. Dahi mi deli mi olduğunu bir türlü çözemediğimiz varlık..

Sami dinlerin örneklemelerinde geçen pek çok güzellemenin asıl amacının biat etmeyi yaymak olduğunu düşünüyorum. Devrime ya da bireysel duruşa çekilmiş bir set, bu set ile yayılan korku mekanizması ve yeniliği reddeden yapısı gereği, insana yalnızca onay vermeyi empoze eden bir sistem.

Bugün gündemin ruhu haline gelmiş kötülüğe boyun eğenler hangi sınıfa koyulacak şimdi ? Peki bu kadar rahatsız olan biz hangi taraf gibi davranıyoruz ?

Epstein'i koyun insan sınıfına ve geçin karşısına bakalım.

Dimi.. Ben de bu söyleme rağmen secde eden Melek tayfasına inat, bozgunculuk yapacağını düşündüğü insana secde etmeyen İblis'i düşünürüm hep. Hani tüm kötülüklerin bağlandığı, üzerine lanetler yağdırılan.. Dahi mi deli mi olduğunu bir türlü çözemediğimiz varlık..

Sami dinlerin örneklemelerinde geçen pek çok güzellemenin asıl amacının biat etmeyi yaymak olduğunu düşünüyorum. Devrime ya da bireysel duruşa çekilmiş bir set, bu set ile yayılan korku mekanizması ve yeniliği reddeden yapısı gereği, insana yalnızca onay vermeyi empoze eden bir sistem.

Bugün gündemin ruhu haline gelmiş kötülüğe boyun eğenler hangi sınıfa koyulacak şimdi ? Peki bu kadar rahatsız olan biz hangi taraf gibi davranıyoruz ?

Kesinlikle öyle.. zaten İblis'in asıl amacı günah işlettirmekten ziyade yaratıcıya meydan okutturmak.. helal olan kavimlerin hepsini incelersek , aslında günah işledikleri için helak olmuyorlar . Yaratıcıya "Meydan okudukları için" helak oluyorlar.. yani günah islemelerine rağmen bir uyarı yada uyarıcı geliyor ama onlar "senin Tanrının bize gücü yetmez gibisinden" meydan okumaya girisiyorlar.
Daha da Derinlere inersek; şu an Hristiyan yada Yahudi veya Müslüman dünyasının büyük bir bölümü bu inançlara değilde bunların içlerine sokulan ve yaratılan yeni bir ortak dine paganistik ritüellere ve bidatlara dayalı bir dine geçiş yaptıklarını düşünüyorum. Kimi farkında kimi değil..
Yani bu "biat etme durumuna karşı bir tez lazımdı" o da sanırım "meydan okuma"...
Örneğin "tanrıyı kıyamete zorlama" teorisi de aynı, burda aslında bir inkardan ziyade bir meydan okuma var..
Zannımca bu insanların diyeyim dünyaları bildiğimizden çok çok farklı epistein in banka hesabının adı "baal"
Vatican merkezinin köküne inersek "Vatica" bir pagan tanrıçası ve anlamı vagina imiş ve vatican adını burdan alırmış derler..
Yada ülkemizde ki çoğu tarikat cemaat gibi oluşumların ritüellerine ve yaptıklarına iyice incelersek çoğu şeyin kabalistik ve eski pagan yapılarıyla uyumlu ve benzer şeylere rastlarız bunların tesadüf olduğunu düşünmüyorum.. hatta konu Mevlana ya kadar daha da gidersek Sümerleri yıkanlara babile kadar uzayabilir 😁
falan falan..

• Beğendim
Tepkiler: nix
Zamanlama çok garip değil mi? Baal ölüm tanrısı tarafından öldürülüyor, anat onu bulup bedenini toprağa gömüyor 7 yıl sonra diriliyor. 2019da intihar eden epstein 7 yıl sonra tekrar dosyaları açılıyor. Tesadüf mü?

Kesinlikle öyle.. zaten İblis'in asıl amacı günah işlettirmekten ziyade yaratıcıya meydan okutturmak.. helal olan kavimlerin hepsini incelersek , aslında günah işledikleri için helak olmuyorlar . Yaratıcıya "Meydan okudukları için" helak oluyorlar.. yani günah islemelerine rağmen bir uyarı yada uyarıcı geliyor ama onlar "senin Tanrının bize gücü yetmez gibisinden" meydan okumaya girisiyorlar.
Daha da Derinlere inersek; şu an Hristiyan yada Yahudi veya Müslüman dünyasının büyük bir bölümü bu inançlara değilde bunların içlerine sokulan ve yaratılan yeni bir ortak dine paganistik ritüellere ve bidatlara dayalı bir dine geçiş yaptıklarını düşünüyorum. Kimi farkında kimi değil..
Yani bu "biat etme durumuna karşı bir tez lazımdı" o da sanırım "meydan okuma"...
Örneğin "tanrıyı kıyamete zorlama" teorisi de aynı, burda aslında bir inkardan ziyade bir meydan okuma var..
Zannımca bu insanların diyeyim dünyaları bildiğimizden çok çok farklı epistein in banka hesabının adı "baal"
Vatican merkezinin köküne inersek "Vatica" bir pagan tanrıçası ve anlamı vagina imiş ve vatican adını burdan alırmış derler..
Yada ülkemizde ki çoğu tarikat cemaat gibi oluşumların ritüellerine ve yaptıklarına iyice incelersek çoğu şeyin kabalistik ve eski pagan yapılarıyla uyumlu ve benzer şeylere rastlarız bunların tesadüf olduğunu düşünmüyorum.. hatta konu Mevlana ya kadar daha da gidersek Sümerleri yıkanlara babile kadar uzayabilir 😁
falan falan.
Çünkü ilk insanlar pagandı?

Bu düşünce sizce çocukça mı haklı bir soru mu olur:Kötülük tanrıdan mı kaynaklanıyor?Niye dünyada kötü şeyler yaşamak zorundayız?

Zamanlama çok garip değil mi? Baal ölüm tanrısı tarafından öldürülüyor, anat onu bulup bedenini toprağa gömüyor 7 yıl sonra diriliyor. 2019da intihar eden epstein 7 yıl sonra tekrar dosyaları açılıyor. Tesadüf mü?
ben bu adamın intihar ettiğini düşünmüyorum o da çok şaibeli öldüğü gün ne hikmetse kameralar bozuluyor yarım saatte bir kontrole gelen adam gelmiyor falan ben yazında bir şeyler çıkacağını düşünüyorum aslan tutulmasının etkisiyle

ben bu adamın intihar ettiğini düşünmüyorum o da çok şaibeli öldüğü gün ne hikmetse kameralar bozuluyor yarım saatte bir kontrole gelen adam gelmiyor falan ben yazında bir şeyler çıkacağını düşünüyorum aslan tutulmasının etkisiyle
ve ayrıca 2 senedir bu olaylarla içli dışlı olmasıyla bilinen ünlüler var dünyada duymayan kalmamıştır ona rağmen hala bu ünlüleri takip eden insanlarada çok gıcık oluyorum gerçekten çoğu kişinin algıları bozuk ve aşırı duyarsızlar

Bu düşünce sizce çocukça mı haklı bir soru mu olur:Kötülük tanrıdan mı kaynaklanıyor?Niye dünyada kötü şeyler yaşamak zorundayız?
Sorulması gereken bir soru, bence. Sonuçta Tanrı fikrini kabul ediyorsak, iyi ve güzeli nasıl yarattıysa kötüyü de yarattığını kabul etmemiz gerekir. Çünkü bahsettiğimiz bir yaratım ve yaratım da ona özgüdür.

zaten İblis'in asıl amacı günah işlettirmekten ziyade yaratıcıya meydan okutturmak..
Amacı insana meydan okutturmak olsaydı secde eder yine yapacağını yapardı. Bana kalırsa, o anda yaptığı reddediş kurnazlıktan değildi. İleri görüşlülüktendi. İnsan denen mahlukatın sahip olduğu kötülüğü ve yapabileceklerini gördü.

Epstein de insan. Sen, şu an bildiklerin ile onu kabul edebilir miydin ?

Sorulması gereken bir soru, bence. Sonuçta Tanrı fikrini kabul ediyorsak, iyi ve güzeli nasıl yarattıysa kötüyü de yarattığını kabul etmemiz gerekir. Çünkü bahsettiğimiz bir yaratım ve yaratım da ona özgüdür.

Amacı insana meydan okutturmak olsaydı secde eder yine yapacağını yapardı. Bana kalırsa, o anda yaptığı reddediş kurnazlıktan değildi. İleri görüşlülüktendi. İnsan denen mahlukatın sahip olduğu kötülüğü ve yapabileceklerini gördü.

Epstein de insan. Sen, şu an bildiklerin ile onu kabul edebilir miydin ?
Şöyle; bir anlatı vardır ne kadar doğru bilmem.
İnsan yaratılmadan önce, cin kabileleri dünyada büyük savaşlar ederlermiş.
Hatta bazen yaratıcı onlara meleklerini gönderir ve bir kısmını yok eder yada helak edermiş.
İblis'te bu Soydan olduğu için, Allah'ın ne kadar gözde bir kulu olsa da içten içe kendi soydaşlarına yapılanları göz ardı edemez, içini kemirirmiş" derler bir rivayete göre...
Hatta yine doğruluğu tartışılır, bir gün yaratıcı bu azgın cinlerin üstüne onları imha etmesi için direk İblis'i göndermiş derler.. belki de iblis'e bir imtihan içindir ne kadar doğru bilinmez.. doğruluğunu tam bilemediğim için bu rivayetlerin Yahudi masalları da olma olasılığı mevcut lakin bunlar doğruysa, İblis'in bu secde inkarı ileri görüşlülükten olmasa gerek.. daha çok KİBİR ağır basıyor gibi 😊

Geri