nix
Kayıtlı Üye
her gün okuduğum gördüğüm şeylerde günün sonunda hep şu soruya geliyorum bi insan nasıl bu kadar cani olabilir bunu her düşündüğümde de bi sonrakinde daha beter olaylar okuyorum özellikle hayvanlara yapılan konulara giremiyorum bile sizle aynı hisleri paylaşıyorumKurban vermek ne zamandır 'ruhani ritüel' sınıfında ? Bahsi geçen olayla ilgili paravan söylemleri yersiz buluyorum. İnsan dediğimiz canlı güzellenecek bir yaratım değil. Modelinde hasar var. Kim ne derse desin.. Olmamış. Oldurmaya çalışan başaramamış. Yada tam da istediği gibi başarmış.
Yaşadığımız çağa ve unutulan kötülüklere tahammül edemiyorum. 6 ay sonra bambaşka dosyalar çıkacak ve bu 6 aylık sürede yazılan her şey unutulacak. Tıpkı ülkemizde de unutulduğu gibi..
Çocuklar ve hayvanlar ile ilgili olumsuz haberleri ne midem kaldırıyor ne de aklım. Acıyı, caniliği, masumiyeti.. ve nice duyguyu absorbe ettikçe, gözeneklerim tıkanıyor. Hissetmek istemiyorum. Bu yüzden önüme kocaman bir çizgi çektim. Çünkü okumaya devam edersem delilik makamına hızla ulaşacağımdan eminim.