epstein dosyası

Kurban vermek ne zamandır 'ruhani ritüel' sınıfında ? Bahsi geçen olayla ilgili paravan söylemleri yersiz buluyorum. İnsan dediğimiz canlı güzellenecek bir yaratım değil. Modelinde hasar var. Kim ne derse desin.. Olmamış. Oldurmaya çalışan başaramamış. Yada tam da istediği gibi başarmış.

Yaşadığımız çağa ve unutulan kötülüklere tahammül edemiyorum. 6 ay sonra bambaşka dosyalar çıkacak ve bu 6 aylık sürede yazılan her şey unutulacak. Tıpkı ülkemizde de unutulduğu gibi..

Çocuklar ve hayvanlar ile ilgili olumsuz haberleri ne midem kaldırıyor ne de aklım. Acıyı, caniliği, masumiyeti.. ve nice duyguyu absorbe ettikçe, gözeneklerim tıkanıyor. Hissetmek istemiyorum. Bu yüzden önüme kocaman bir çizgi çektim. Çünkü okumaya devam edersem delilik makamına hızla ulaşacağımdan eminim.
her gün okuduğum gördüğüm şeylerde günün sonunda hep şu soruya geliyorum bi insan nasıl bu kadar cani olabilir bunu her düşündüğümde de bi sonrakinde daha beter olaylar okuyorum özellikle hayvanlara yapılan konulara giremiyorum bile sizle aynı hisleri paylaşıyorum

Bu tip olaylar hep vardı. Mesela Afganistan'da zamanında çok sayıda madde ve organ ticareti döndü. Çocuklar dahil. Bazı ünlülerin çocuk kanı içtiğine dair kanıtlar da var. Bu olaylar sadece bu mevzuyla sınırlı değil. Çocuklar her şekilde pisliğin ortasındadır. Normal sağlıklı bir insanın aklının alamayacağı durumlar var. Epstein yanında az kalır. Türkiye veya 3. sınıf ülkelerden çocuk ticareti ve organ ticareti almış başını gidiyor. Bilmediğimiz ne hatlar var. Mesela siyasi ayağı olmasaydı epstein ifşa olmayacaktı. Bu işler böyle birilerini yakmak için bazen geniş ağlar yakılır. Eminim bilmediğimiz daha nice kanallar vardır. Hergün parklarda çocuklar kayboluyor. Çeşit çeşit yöntemle kadınlar kaçırılıyor. Savaştan kalma yaralı piyasası var. Daha ne kadar uç örnek vereyim. Organ, madde ve özellikle çocuk ticaretinin malesef önüne geçilemez. Çünkü bunları yapanlar bizim gibi insanlar değil. Tabiri caizse para babaları.

bugün x uygulamasında çok kan dondurucu şeyler okudum bebeklere çocuklara aklımızın almayacağı kötülükleri yapmışlar yeni sayfa sayfa belgeler yayınlandı galiba epstein ve ahbapları baal adında bi iblise bol bol çocuk kurban etme ritüelleri gerçekleştirmişler hatta epsteinin baal adında bi banka hesabı varmış
baal nedir neye hizmet eder bu tarz ritüellerin ayinlerin amacı nedir
bu konu hakkında kıymetli görüşlerinizi merak ediyorum çok vahim bi konu
Meleklerde yaratıcıya demişti ki ;
"Yoksa yeryüzünde kan dökecek birini mi yaratacaksın ?"
Nedense her böyle olaylarda aklıma bu gelir hep🤷🏼‍♂️
bugün x uygulamasında çok kan dondurucu şeyler okudum bebeklere çocuklara aklımızın almayacağı kötülükleri yapmışlar yeni sayfa sayfa belgeler yayınlandı galiba epstein ve ahbapları baal adında bi iblise bol bol çocuk kurban etme ritüelleri gerçekleştirmişler hatta epsteinin baal adında bi banka hesabı varmış
baal nedir neye hizmet eder bu tarz ritüellerin ayinlerin amacı nedir
bu konu hakkında kıymetli görüşlerinizi merak ediyorum çok vahim bi konu
Bebekler yine bir bakıma yaşam farkındalıkları yok, ama şu 4 ile 10 yaş arası çocuklar için; yani bir bakıma daha yeni yeni dünyayı tanıyorlar, hayatta olduklarının farkındalığına erişiyorlar. Ve tam daha neyin ne olduğunu bilmeden, geldikleri Dünya hakkında hiçbir fikirleri yok, en saf en temiz bir hal... Onların bu denli öldürülmesi, tecavüz edilmesi, birde öldürmeden önce bir kovalama durumu varmış daha bir korksunlar diye... İnsan işte derinlemesine düşününce çıldırıcak gibi oluyor.. tabi (İNSAN) olan...
Yani şu yaratıkları benim elime verseler hepsini fırınlarda cayır cayır yakarım, keyifle sigara içerken izlerim. ,🤷🏼‍♂️

• Beğendim
Tepkiler: nix
Aslında kurban çağlar boyunca ruhani bir ritüel sınıfında olmuş hep. Hatta İskandinav ve Maya kültürlerinde bu onur atfedilen bir uygulama. (Örnekleri çokça).

Ben de bugün baktığımda insanın tanrı olarak gördüğü varlıktan beklediği bir koruma/tekamül arzusuyla yapılan uygulamalarında bunu ruhani sınıfa koyuyorum. Bu, yapılanı onaylamak değil elbette.

Ancak günümüzde bu da yok. Sadece kişisel çıkarlar ve tanrısal saydıkları güçleri "sömürmek" isteğiyle yapılan bir barbarlık var. Konunun hassasiyeti nedeniyle daha fazla klinik bir pencereden bakmayacağım ben de bu başlık altında. Hassasiyetinizi hem paylaşıyorum hem de keşke herkes sizin kadar hassas olsa diyorum.

Geri