"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Enokyana İnisiye

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan angeldream
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet lunatic okuyorum yazdıklarını .hatta aynı zamanda ikimizde netteydik dikkat ettin mi bilmem . urum henuz yorum yapmadı girip cıkıp ona bakıyorum .
Angeldream sana da binlerce tesekkur onayak oldugun icin

evet gerçekten buradan angel dream e sonsuz sevgiler bu deneyime ön ayak olduğu için...uruma da sonsuz teşekkürler....Evet farkettim amma çok tesadüf oldu bugün dynamic değişik şeyler oluyor...şaşkınım

Yorum yapacak bir şey yok, deneyimleriniz kişiseldir. Bu çalışmaların amacı, enokyan dilini kullanırken, titreşim seviyeniz daha yüksek olacağı için başarı oranı da o derece yüksek olmasıyla ilgilidir.

Biz başka birine inisiye verebilmek için, bizim de inisiye olmamız şart mı?

Bende enokyona inisiye olmak istesem geç mi kaldım? 12.sindekini kaçırmışım, şimdi gördüm başka inisiye yapacak mısınız?

sırasıyla hepsi yapılacak ve talepleriniz değerlenidirilecektir. Sadece admin biraz yorgun ve işleri çok yoğun. Sabredin vazgeçmeyin bekleyin lütfen

enokyan inisiyesine bende katılmak istiyorum . ayrıca inisiye yapılacağı tarih formun başında devamlı yazılı olsa kaçırmasak?

Bu çalışmayı tekrar etsek fena olmaz sanırım. Urumcuğum musait olduğunda yeniden inisiye verebilir misin?

Ben de şunu sormak istiyorum; enokyan ya da ibranice ya da arapça için birbirinden güç olarak biri daha üstündür, gibi bir şey söylemek mümkün mü? Diğer diller için de inisiye mümkün mü?

Selamlar, ilk çalışma ben üye olmadan önce yapılmış bitmiş, yeniden yapılırsa ben de katılabilir miyim?

Her çalışma için iniseye teknikleri vardır da, ben bu dil için inisiye olayından yeni haberdar oldum, ilginç.

Bir dile inisiye olma olayını daha önce hiç işitmemiştim. Bir dilci olmama rağmen. İlginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri