"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Enokyana İnisiye

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan angeldream
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

angeldream

Ben enokyan diline inisiye olmak istiyorummmm adminn duy beniiiii acil istiyorum hemdeee :):p
 
Urum süpersiniz ya! Daha az önce aklımdan geçti. Urum yapar mı bize böyle birşey dedim. Siteye baktım ve inanamadım...Kesinlikle katılmak istiyorum.
 
urum neler yapacağız peki hazırlanmak için zikir var mı? tekrar tekrar teşekkürler ayrıca süpersin :D
 
Coraxo de unepeh , adraman , arzulge , belmagel , paulacarp , sendenna - niis pamebet. Mahorela des ors - odo pamebet. Ors aai ors , ors adohi arphe pamebet. Bab de dosig od bagie od ciaofi - quasbe luciftian od olprit. Chiso hami de cnila drix siatris od teloc. Chiso tibibp enay de caosga der phama te eol nos ialpor drilpa lansh peh ors de .vaoan abepesa ar argedco
:)
 
Bu çalışmada sadece Kerim'den geleni kabul ediyorum, demeniz yeterli. Üç defa ve kendi duyabileceğiniz kadar. Bu özel bir inisiye değil, büyük deneyimler yaşanacağını sanıyorum. En iyisi ben bilinç altınızı etkilemeyim. Ama bir şey olmaz ise, niye olmuyor diye endişelenmeyin. 5 dakika yatılı kalmanız yeterli.
 
urum şimdiden zihnine sağlık...oturur pozisyonda mı yatarak mı yapalım var mı böyle bir kural?Birde öncesinde bir şey yapmaya gerek var mı meditasyon yada egzersiz?
Ben isimleri özelden attım buraya da yazayım mı?
 
Özelden isim atabilirsiniz eğer burda paylaşmak istemezseniz. Ben zaten bir liste hazırladım. Genel olarak katılmak isteyen arkadaşların içi rahat olsun.

Her çalışmada yatacaksınız, elleriniz açık avuç içleriniz yukara bakacak her çalışmada aynı. Eller asla kapalı olmayacak, ayaklar asla üst üste atılmayacak, gözler kesinlikle kapalı olacak.
 
Büyüksün urum...özelden attım isimleri hepimize iyi çalışmalar, şimdiden hayırlı olsun...
 
urum hemen yazıyorum neler olduğunu:
Ayaklarım resmen buz kesti önce uyuştu arkasından ayak başparmağıma bir şey battı gibi oldu sonra bu batma bileğime ve dizime de oldu birer kez arka arkaya sağ ayağımda oldu bu.Ellerim yine çok ısındı...Başıma kadar her yerim uyuştu öyle uyuştu ki ağzımdan nefes alırken çenemi hissedemedim.Çalışmanın sonlarına doğruda aniden altın rengi bir ışığın içinde yine altın rengi işlemeli bir kapı gördüm büyük bir yığın kilidi vardı yine altın rengi ışık çaktı ve kayboldu sonrada nabzım hızlandı zaten çok gözlerimi açtım bir baktım saat 23.12...çok teşekkürler gerçekten zihnine yüreğine sağlık...birde şuanda bütün sesler uzaktan uzaktan geliyor geçici sağırlık yapmış olmasın :)
 
Nefes çalışması yaptım. Ellerimden dirseklerime kadar üşüme, ardından elime kor almışım gibi ısınma oldu, ayaklarımda da aynı şekilde. Yatay olarak yukarı doğru yükseldiğimi hissettim. 2 kadının birbirlerine inisiye saatini hatırlattıklarını duydum. Urum ve ben hariç, bes kisiyi hissetim. Pencere gibi karemsi bir şekilde ışık gördüm hep. Sonlara doğru ise, ışık halinde bir yuvarlak . Ama hep yatay durumda yükseldim. Sol kulağımda konuşmalar işittim . Sonra 23.12 yada 23.13 de bu kadar arkadaslar, tarzı bir cümle işittim. Paylaşımın için teşekkür ederim, sevgili Urum.
 
Aslında dikkat edecek olursanız arkadaşlar, çoğunuzun yaşadığı fenomenler birbirine çok benziyor. Aynı şeyleri paylaşmışsınız ve hissetmişsiniz ve oldukça mutlu olmuşsunuz.
Ne kadar güzel bir tecrübe ve unutulmayan bir duygu.Peki anlatın bakayım,sonrasında ne gibi tecrübeler kazandınız,mutlaka bundan kendisine pozitif neticede ders çıkartan vardır.
Hadi bakalım,hayırlı olsun!
 
Henüz çok erken ama, paylaşırım tabii.. Akşam yattım muhteşem güzel dinlenmiş kalktım. Kaldı ki bir gün önce canımı yakmışlardı, ağlamaktan gözlerim şiş dolaşmıştım hafta sonu..Ve eğer şizofreniye aniden yakalanmadı isem, kulağımı temizletmem gerekiyor demektir. Kulağımın içinde hala sesler, çınlamalar, uğultular var.. Tam da anlaşılmıyor ki, kimin ne dediği ..
 
dynamic evet aynı şeyler bak sendekilerde yazdığımı okudun mu bilmiyorum ama çalışmayı bitiriş saatimiz bile aynı...çok ilginç gerçekten muhteşem bir deneyimdi...tekrar teşekkürler urum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst