Sevgilii Raleydean sonsuz sinirsiz zaman ve boyut deyince ne geliyor aklınıza? Mesela " Evrende ilk yaratimdan itibaren sonsuz boyutluluk var. Ve hepsi sizin. Hepsi bizim. Su anda gördüğümüzü zannetrigimiz üc boyutlu yasamin cok cok ötesi var. Ruhunuz bunu biliyor, ama şu an deneyimlediginiz vucutla ve daha öncekilerle bu unutulmus. Siz surekli ve surekli dunyaya bir cok farkli formda bunu hatirlamak icin geliyorsunuz. Bu anlamda acilmasi gereken tek kapi zihnin kapisidir. Kuantum ya da izafiyet teorisi zaman ve boyut algisini degisik anlamlarda destekler. Neyin uzerine gider tum hucrelerinizle isterseniz onu deneyimlersiniz. Gercekten boyutlar arasi yukselis istiyorsaniz bu olur. Ama inanarak,uygulayarak ve sosyal hayatiniza da bunu yansitarak olur. Bir fikre olan inanc onu hayat bulmasini saglar." desem ne derdiniz ?başlık biraz garip kaçabilir, ancak uzun zamandır bu konu hakkında düşünüyorum. Bazi yabancı kaynaklara baktığımıda boyut kapısı açmak mümkün, ancak kendi kafamızda kurguladığımız bir evrenin boyut kapısını açmak mümkün müdür?
3 göz perden açıksa ruhlarla meleklerle iletişimi için boyutu açmışsın denektirbaşlık biraz garip kaçabilir, ancak uzun zamandır bu konu hakkında düşünüyorum. Bazi yabancı kaynaklara baktığımıda boyut kapısı açmak mümkün, ancak kendi kafamızda kurguladığımız bir evrenin boyut kapısını açmak mümkün müdür?