Bakın yine kesin konuşuyorsunuz...Sonuç bu ve bu olmaya devam edecek...Benim işim zaten kendimi dönüştürmeye çalışmak ama bunda da ters çaba kuralına yenik düştüğümü gördüm.Aşırı çaba da ters tepermiş...İnsanız,değişebiliriz ya da belki de aynı kalmamız gerekir...Zaten hayat değişmeni istiyorsa ona göre deneyimler gönderiyor ama bazen de değişmen gerekmiyordur....Bütün bildiklerinizi unutun!Değişimdönüşüm halinizden memnun değilseniz bazı kısırdöngüleri aşmak için insanların hayatını değiştirmek uğruna bulduğu çözüm yollarından biri...Mutlaka dönüşmem gerekmiyor ama kendimin farklı yönlerini keşfetmeye çalışıyorum...O eğer değiştiryorsa beni ne mutlu!Bütün bilgiler içimizde mevcut aslında,hatırlamaya ihtiyacımız var....Bilgiye kendi kendimize ulaştığımızda,bazen beynimizde bir ışık çaktığında heyecanlanmaz mısınız?Kendinizi kapatmayın,soyutlamayın...İnsanlara,hayata ,doğaya karışın...Elleriniz acısa da hayata bulaşmaktan korkmayın benim gibi...Bana çok büyük gelen deneyimler kimi için okyanusta damla...Başkaları için sıradan olan bana çok büyük geldi...Yaşadıklarımı burada paylaşacağıma söz vermiştim...O yüzden sizlerle paylaşıyorum...Hem bana iyi geliyor hem de sizler de hayatlarınızda kendinizle ilgili yeni deneyimlere açık olabilin diye yazdım...Acılardan,mutsuzluktan korunmak için hiçlikte ya da boşlukta hissizce devam etmeyin...Hayata karışma,doyasıya yaşama fırsatlarını kaçırmayın!Bir hayatınız var...