Enerjiyle ilgilenen bazı uzmanları ya da öyle olduğunu iddia eden kişilerin videolarına denk geliyorum bazen....Birini ,yani arkadaşımızı,eski sevgilimizi ya da tanıdığımız herhangi birini çok fazla düşündüğümüzde ;o kişiye iyi anlamda çok fazla enerji aktardığımız için o kişinin şansının her alanda açıldığını ve bize negatif davransalar bile işlerinin de bizden sonra hep iyiye gidip şanslarının açıldığından bahsediyorlar...Sizler hiç yaşadınız mı?Bazı kişiler size kötü olaylar yaşattıktan sonra çok olumsuz hissettirmelerine rağmen bu kişilerin dört dörtlük hayat yaşadığına ve çok şanslı olduklarına şahit oldunuz mu?Örneğin beddua edildiği halde yükseldikçe yükselen insanlar olduğunu yorumlarda okudum....Peki ektiğimizi biçiyorsak bu nasıl oluyor?Biizim de şansımızn yükselmesi için birilerinin de bize duygusal yatırım mı yapması gerekiyor?Umarım anlatabilmişimdir....Yani bizim de başkalarına birşeyler yaşatıp bizi düşünmelerini mi sağlamalıyız?...Buna enerji kaçağı deniliyor....Enerjimizi kendi merkezimizde tutmayıp onları düşünerek enerjimizi yanlış yere aktarıyoruz...Ben daha önceden de bu kavramı biliyordum,araştırıyordum ,elimden geldiğince kendi merkezimde kalmaya da başladım ama kafama takılan ;biz kendimize nasıl duygu yatırımı sağlayabiliriz o zaman?....Enerji vampirliğinden bahsetmiyorum...Yakın zamanda bir video izledim ve etkilendim,o videodaki örnek:İki arkadaş sürekli başka arkadaşları hakkında konuşup düşünüyorlar...Konuşulan kişiler hayatlarının her alanında daha da ilerliyorlar ....Ama ne zaman ki enerji göndermeyi bırakıp kendi işlerine odaklanıyorlar diğer kişiler her alanda geriliyor,,yıldızları sönüyor...Şimdi ben de merak ediyorum...O zaman biri bizi düşündüğünde neden bazen psişik saldırı gibi oluyor ya da nazar gibi geri dönüyor da diğer kişilerde iyi anlamda etki ediyor....Konuyla ilgilenen bütün arkadaşlarımdan yorum bekliyorum...