"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Enerji ile kanseri yenmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Astral seyahat sırasında görülen eterik bağ ile anne bebek arasında bulunan etene bağı, etimolojik olarak aynı kelimeye benziyor. Dahası aynı yerde bulunuyor ve şekil olarak da tıpatıp aynı görünüyor. Bu konuda görüşleri nedir? Astral seyahat yapan diğer üyeler de cevap verebilir.
Etimolojik olarak aynı kökenden gelmese de (bizde eterik diye geçer, asıl ismi “etheric/aetheric connection”, “aether” ise maddenin süptil halidir) benzer işlev görürler. Bu süptil bağ astral bedenle fiziksel beden arasındaki ilişkinin anlaşılması, kurulması ve bedenler arası enerji akışı için önem taşır. Kimileri için bu bağ direkt gözle görülebilir kimi zihninde tasarlayarak görüntüyü elde edebilir. Başlangıç seviyesinde konuşulan ve önemsenen bir konudur. Daha sonraki seviyelerde, kişi kendini geliştirdikçe enerji akışı veya yön bulma için bu bağa ihtiyaç duymaz çünkü bağ ile bütünleşir, onu içselleştirir. Bu aslında bir paradigmadır, astral seyahatlerin sistemleştirilmesi için kullanılan kavramlardan biridir; bu bağı görmeden de astralde gezinebilirsiniz çünkü her sistemin astral deneyime ilişkin görüşü farklıdır.

Cakrala
Okuduğum bir kitapta kanser için şeytani gücün vücudu ele geçirilmesi deniliyordu, internette okuduğum bir haberde de biyoenerji ile kanser tedavisi yapıldığı yazıyordu. Bana olabilir gibi geldi çünkü çoğu hastalık vücutta biriken negatif enerjiden kaynaklanıyor. Enerji ve şifa çalışmaları yapan arkadaşlar, sizce bu mümkün olabilir mi eğer mümkünse hangi enerji sistemiyle çalışmak gerekir ?
Çakralar'ınız üzerinde çalışın.

Burada okuduğum bir yorumda Altın Üçgen in fal bakımında faydalı olduğunu okumuştum. Benim de Altın Üçgen uyumlamam var ilk zamanlar sadece birkaç defa çalıştığım halde sezgilerimin artışını fark ettim, ama bir yandan da rahatsız olmuştum yani seni alakadar etmeyen şeyleri hissediyorsun yorucu oluyor. Kaynağı konusunda tereddütlerim olduğundan devam etmedim.
Siz nereden uyumlandiniz bennde 2 senedir çok istiyorum da

Kanseri yenmek için eskiden beslenmeye dikkat edilirdi.Eskiden gerekli daha doğrusu eksik vitaminler kullanırdı.Şimdi bir çok ilaç yan etki denemelerini yapıyor.Suni organ üretilmesi de organı iyileştirme yerine yenileyebilecek.

Zihinsel olarak bakıldığında bir çok stressden uzak bir yaşamla kanseri yenen insanlar var.Fakat doğru yapılmadığında bir kumar olabilir.Aku punktur yöntemiyle kanser ilacı kullanmamak ucuz bir ölüm sağlar diye düşünüyorum.
Bu eski Çin metodunun faydalarını gördüm.Depresyon için omuzda belli bir noktaya baskı uygulayarak reset atilabiliyor.Meditasyonda doğru parmak noktalarına dokunarak akciğer kapasitesi de artırılabilir.Verim alma oranını kanserde bilen biri açıklayabilir.

Stresin hastalıkların bir çoğunun kaynağı olması zihinin hayal ve gerçeği ayiramayarak placebo etkisi yapmasida sabit.

Kanseri yenmek için barışık olmak gerek. Barışmak gerek.

Kanser, genellikle ifade edilememiş duyguların zihinde ağır bir sömürücü benlik profili doğurması ile başlar ve ilerler.

Mesela akrabalarınla küs müsün? Tmm bitti. Onları hayatından çıkardın ve 1990'da bitti çözüldü o iş. 2024'te hala yediğin kazıkları, onlara veremediğin cevapları, savunamadığın haklarını kafanda döndürüp duruyorsan, kanser hücrelerin hızla bu duygudan beslenerek artar.

Kanser olma yaşı neden çok düştü?
Çünkü daha toxic ve musallat dolu bir hale geldik. Kendimiz bizzat belli duygu durumlarına cin gibi gidip gidip musallat oluyoruz. Bir anlayabilseydik..

Son düzenleme:
Geri