Hastalık, enerjisizlik demek. Hastalığın bir enerjisi varsa kara delik gibi kişinin bütün enerjisini çekip boşluğa gönderir. Hastalık elle tutulur kötücül bir madde olsaydı onu çeker atardın dimi?
Ama hastalık hayalet enerji gibi, hem tüm yaşam enerjisini yutar hemde kendinede almaz yok edip boşluğa atar, yani kendisininde hiç enerjisi olmaz.
İnsana düşman bir enerji olsa ve kişinin enerjisini çekip kendine toplasa o zaman onu çeker atardık bünyeden ama dediğim gibi hastalık resmen bir hayalet, insanın enerjisini yok eden bir yokluk
Alıp atılabilen bir varlığı yok, biyolojik mikroplar gibi değil, kısaca sağlık enerji, hastalıkta enerjisizlik
Psişik hastalıkkar ayrı, nezle grip türü için yazdım.
Maddesel düşünüp hastalığı aldım verdim yapılamaz, hastaysa bi kişi, enerjisi artırılır vs.
Kendi isteğimiz dışında almak demişsin ama olamaz heralde, hasta beden iyileşmek için içgüdüsel olarak dışardan enerji çekmeye çalışır, eğer hastanın yakınındaysanız bir miktar enerjinizden nasiplenmiş almış olabilir, sizin enerjiniz düşünce hasta hissetmiş olabilirsiniz
Bunun dışında hasta insanlar etraflarından enerji çekmezler, aksine çok savunmasız olur ve enerji sızdırırlar, bu yüzden beden iç güdüsel olarak enerji arar zaten.
Kendi şahsi fikrim bu, şifa vs. Hiç bilmem benim mantığımda yeterince enerjisi olan bir insanın kırık kemiği bile 2 haftada iyileşir,
Konuyu tam anladımmı bilmiyorum ama gecmiş olsun