"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Enerji çekmek için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer şifa için istiyorsanız tek başınıza yapmanız çok zor olur, yapsanız da pek etkili olur mu bilmiyorum. Meditasyon yapın:)

Enerjiyi çekmek için binlerce çalışma var. Çok genel ve anlamsız bir soru olmuş bu bana sorarsanız. Kozmik enerjiyi yani evrensel enerjileri şifa yöntemleri ile medtasyonlar ile nefes ile birçok ruhani çalışmalar ile çekebilirsiniz. Sitemizde bulunan enerjilerle ilgili bütün başlıklarda bu konuyu ilgilendiren açıklamalar bulunuyor. Lütfen ilgili bölümlerdeki konulara göz atınız.

Mesela ben enerjimi auramdaki kırıktan dolayı insanlardan çekebiliyorum.Teknik çok sayın yulenin de dediği gibi

Mesela ben enerjimi auramdaki kırıktan dolayı insanlardan çekebiliyorum.Teknik çok sayın yulenin de dediği gibi

Auradaki kırıktan dolayı insanlardan enerji çekilebilir ama bu enerji negatif enerji olur. Yırtık, kırılma, deformasyon, dar olması gibi durumlarda negatif enerjler giriş alanı bulur ve siz pozitif enrji aldığınızı zannederken negatiflikleri alırsınız. Umarım negatif bir etki oluşmuyordur üzerinizde.

Peki o zaman ben şöyle bir soru sorayım; elementlerden nasıl enerji çekilir?

Sitemizde bu konuda farklı sistemler farklı yorumlar farklı konular ve konuların içerisinde mesajlarda birçok farklı bilgi mevcut. Yani bu bir kerede anlatılacak bir konu değil. Bir kişinin yazacağı birkaç mesajla bunu öğrenemezsiniz. Önce bir araştırın bakın sonra şunu denedim şunun için olmadı yanlış nerede diye sorun. Böyle öğrenilmez bu konular.

Negatif etki oluşmuyor üzerimde sanki vücudum regulator devre gibi çektiğim enerji ile güçleniyor normalde negatif enerji çeken insanlarda halsizlik yorgunluk olur ama ben uyguladığım zaman karşımdakinin enerjisinde düşme olurken bende tarif edilemez ve mükemmel bir haz veren güç artışı yaşanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri