siyah 7
Kayıtlı Üye
Yıllardan beridir, aklım düşüncem ve beyin yapım birbirinden farklı onlarca konu ile ilgilenmemi sağladı. Kendimce, kendimi bir nebze olsun geliştirdiğime inanıyorum. Ama artık sadece bir konuya yönelmek ve kendimi o alanda olabildiğince geliştirmek istiyorum. Ne yazık ki buna bir türlü karar veremedim. Bunun sebebi ise uzun süredir birden fazla konu ile yoğun olarak ilgilenmiş olmam. Örnek olarak; bilim, siyaset, ekonomi, din, teknoloji vb. bunlardan artık bir tanesi üzerinde çok ciddi anlamda yoğunlaşmak istiyorum. Böyle bir şeyi istememin sebebi ise hepsi ile birlikte uğraşmaya devam edersem gerçek anlamda istediğim sonucu alamayacakmışım gibi geliyor. Artık bir tanesi seçmek istiyorum ve seçtiğim konu, alan kendi dünyamda en iyi olduğum alan olsun istiyorum. Bir türlü karar veremedim. Sizlere danışmak istedim. Teşekkür ederim, yardımlarınız için şimdiden...
Hangisine yapimin en uygun oldugunu nasil belirleyebilirim? Onerebilecrginiz herhangi bir test veya benzeri bir yontem varmi?
Hangisine yapimin en uygun oldugunu nasil belirleyebilirim? Onerebilecrginiz herhangi bir test veya benzeri bir yontem varmi?