Dalgamı geçiyor Sun net belli oluyorDaire icine alabilir misin isareti goremedim de
Aynı şeyi bana da yapıyorlar çok üstüme geliniyor bazen, sorularım saçmaymış bilmem ne. Soru soramıyorum yorum yapamıyorum her kafadan bir ses öf (teşekkür ederim içimi dökmemi sağladın). Niye herkes her şeyi çok biliyor @dhardhar sanki koskoca evrenin sırrını herkes çözmüş de tek başıma kalmış gibiyim. Yoksa sır, sırrı çözmüş gibi davranmakta mı saklı? Sen bu konuda ne düşünüyorsun?Bazen su forumdan gidesim geliyor...
Sana cin tebelleş olmuş kardeşim. Nasıl sözlenince insanlar yüzük takar. Seninde sahibin belli olsun diye çarpı atmış sana...
Bizim toplumumuzda fikrin iddiasi namus gibidir ama kisi namussuzdur. Namusuna sahip cikmaz ama fikrine inandigi seye sonuna kadar sahip cikar. Halbuki erden her ikisine birden sahip cikabilmektir veya tevazi gosterip eyvallah diyebilmektir.Aynı şeyi bana da yapıyorlar çok üstüme geliniyor bazen, sorularım saçmaymış bilmem ne. Soru soramıyorum yorum yapamıyorum her kafadan bir ses öf (teşekkür ederim içimi dökmemi sağladın). Niye herkes her şeyi çok biliyor @dhardhar sanki koskoca evrenin sırrını herkes çözmüş de tek başıma kalmış gibiyim. Yoksa sır, sırrı çözmüş gibi davranmakta mı saklı? Sen bu konuda ne düşünüyorsun?