La-edri'nin dediği gibi daha açık ifade edebilirsiniz. Bu dediğiniz basitçe hür iradeye hükmetme uygulaması sınıfında incelenir. Teknik olarak bu bir uygulamadır. Bir uygulamanın da iptali elbette mümkündür (çok uç bazı durumlar hariç) ve zaten izinlere bağlıdır. Bağ olan kişi yetenekliyse, bazı konularda mahirse neden olmasın?Birisi duygularını kapatırsa ve arada güçlü duygusal bağlar varsa bağ olan kişinin diğerinin uzaktan duygularını açması mümkün müdür ? Duygu kapatma olayını ayrıntılı açıklamak istemedim bilgi sahibi olanlar anlar diye düşünüyorum.
şifreli konuşma niyetiyle yazmadım sadece olayı nasıl açıklayacağımı bilemedim.Bu mesaji okuduktan sonra arka fonda mission impossible sarkisini duydum, bu neyin sifreli konusmasi yahu, bilgisi olanlar anladi olmayanlara da siz anlatin iste![]()
La-edri'nin dediği gibi daha açık ifade edebilirsiniz. Bu dediğiniz basitçe hür iradeye hükmetme uygulaması sınıfında incelenir. Teknik olarak bu bir uygulamadır. Bir uygulamanın da iptali elbette mümkündür (çok uç bazı durumlar hariç) ve zaten izinlere bağlıdır. Bağ olan kişi yetenekliyse, bazı konularda mahirse neden olmasın?
Açıkçası yetersiz oldu anlatım.Karşıdaki kişi zorunluluktan dolayı duygularını kapatmış bir nevi mecbur bırakıldı diyelim ve sadece onun sevdiği insanın duygularını açabileceğini söylediler. o kişi benim ama bunu nasıl başaracağımı bilmiyorum. fiziksel olarak yanına giderek mi telepatiyle mi ya da astral seyahat gibi bir teknikle mi bilmiyorum. daha önce ufak deneyimlerim oldu bu konularda. Astral seyahatte mesela. Elimden geldiğince açık ifade etmeye çalıştım yetersiz olduysa mazur görün.
Açıkçası yetersiz oldu anlatım.
Şimdi bu duygu kapatma işini kendisi mi yapmış, hangi yolla ne yapmış ben tam anlamadım. Biri mi sevdiğiniz kişiye uygulama yapmış? Hakikaten durum biraz anlaşılırlıktan uzak.
Yani duyguları seçerek kapatmak mümkün mü diyorsun öfke kalsın hüzün gitsin gibi mesela ? Mesela sen şuan aşkı kapattığını söylüyorsun eğer bu aşk seni ağlatırsa açmışsın mı demektir yoksa rol yapıyorsun mu demektirBen duygularımdan sadece aşkı kapatabildim eğer o kişinin duygularını açmak istiyorsan bence ona yakınlaşmalısın ona hissettirmelisin hislerini hatırlatmalısın ama karşıdaki kişi hislerini açmak istemiyorsa zorlamamalısın daha kötü bir hal alabilir
Sevgiler