"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyduğum nefes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet tecrübe şart yavaştan gelişcen ama bu olaylarda genelde birden ya yükselirsin yada bayağı bi çakılırsın ortası yok

Aynı şekilde benimde başıma gelmişti yüzüme birşeyin soluğu vuruyordu, kontrol ettim cam kapı pencere gelmiyordu hiç bir yerden.
Gayet düzenli bir şekilde soluk alıp verişi vuruyordu yüzüme. Daha sonrasında bir hırıltı aslan kaplan artık büyük bir hayvan hırıltısı gibi
bir ses. Ama birşey olmadı neticede öylesine uğrayan bir varlıktı, size de olan o ya da hiçbir şey :)

O an sen yerimde olsam :D yanında birşey nefes alıyor derin derin duyuyorsun. kesin gözleri benim üzerimdeydi korkudan kımıldıyamadım şarkının sesını sona açıp şarkı söyledim ezana kadar. :D

Onu bende hep duyarım.yatağa yatmışımdır,yan tarafımda biri nefes alıp veriyor aşikar bir şekilde.çok net duyulabilen bir ses..bazende görmediğim bir el ayağımı dürtüp az yana kay diyor :) sanırım artık alıştım onlarla yaşamaya.

Bana da eskiden biri gelmişti resmen yanıma yattı ödüm patladı ama ses etmedim sonra gitti :) bana zararı yok geziyorlar öyle etrafta

Ya sesi duyunca sağa sola baktım kimse yok perdeler kapalı pencerelerde kapıda kitli evde kimse uyanık değil herkez kendi odalarında bilgisayar oynuyorum ya bakıyorum nerden gelio diye etrafda kimse yok sonra yanımdan geldiğini anladım kimsede yok korkudan kımıldıyamadım sonra :D

Size tavsiyem ouija tahtasiyla bir davet yapabilir korkunuzu yenebilirsiniz. Cocukken ilk bu islere girerken ben de boyle yapmistim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri